Görümce kisisi :)

Doktorluk durumlarda ben önce bana danışılmasını isterim mutlaka. Eminim size de tanıdığımız bir doktor var sen de izin alamıyorsun ama salı gününe boşluk varmış, halasıyla götürelim diyoruz ne dersin deseydi eşiniz buraya bu konuyu açmazdınız. Halaya diyecek birşeyim yok, iyi niyetli davranmış ama ben eşime çok kızardım bana bunu yapsa. Ben neciyim burada diye baya sorun olurdu aramızda.

Sağlık konusu hassas benim açımdan.

Doktorluk durumlarda ben önce bana danışılmasını isterim mutlaka. Eminim size de tanıdığımız bir doktor var sen de izin alamıyorsun ama salı gününe boşluk varmış, halasıyla götürelim diyoruz ne dersin deseydi eşiniz buraya bu konuyu açmazdınız. Halaya diyecek birşeyim yok, iyi niyetli davranmış ama ben eşime çok kızardım bana bunu yapsa. Ben neciyim burada diye baya sorun olurdu aramızda.

Sağlık konusu hassas benim açımdan.
belkide önce bana danisip sonra randevu alinsaydi kafama takmazdim..

böyle bir dr var götürelimmi diye sorabilirdi halası
böyle bir durumda zaten sizde yok demezdiniz ,

haber vermeleri gerekirdi

E babası sonucta yani. Sen kadar onun da kızı. Halası da Bi yandan. Bence gereksiz Bi düşünceye girmişsiniz

Gorumcen en azindan seni de arayabilirdi boyle bir doktor var ,cok methediyorlar goturelim mi ne dersin diye.Bunu ben de isterdim.Yalan yok ama art niyette yok.

böyle bir dr var götürelimmi diye sorabilirdi halası
böyle bir durumda zaten sizde yok demezdiniz ,

haber vermeleri gerekirdi
aynen..
Dur şimdi çokta vicdan yapma😄
Aslında haklısın. Haberin olması gerekirdi. Ama niyet iyi olduğu için bişey söylersen yanlış anlaşılırsın. Eşine azıcık kırıldığını söyleyebilirsin☺
inanki cok vicdana geldim , nerdeyse görümceyi yemege cagirasim geldi hahahah :)

Öncellikle Merhaba uzun zamandir takip ediyorum ama yazmak bugüne kismet oldu :)
Bugün biraz canim sikkin sizinle paylasmak istedim...
6,5 yillik evliyim inisli cikisli bir evlilik hayatim vardi, cok sükür zamanla rayina oturdu.
Ben ve esim calisiyoruz 3 yasindaki kizimda krese gidiyor.
kizimin burnunda et oldugundan dolayi dr. arastirmalari yapiyorduk, zor nefes aldigi icin.
Pazar günü aksam esim dediki, ablam kizima randevu aldi , ablamla kizimi sali günü yani bugün dr. götürecegiz, dr.da görümcemin tanidigi...
bilmiyorum benim cok zoruma gitti, bana danismadan sormadan randevu alip götürmeleri, bende sonucta kizim hakkinda karar vermek isterdim...
Aciklamasida sen zor izin aliyorsa zor durumda kalma diye ve dr. tanidigi oldugu icin yardimci olmaya calisti...(gercekdende izin alma konusunda isyerim cok sikintili)..
Lütfen bana akil verirmisiniz cok mu ince düsünüyorum ??
Randevu alınıp edildikten sonra haber vermelerine bende bozulurdum.Öncesinde eşiniz diyebilirdi ablamın tanıdık doktoru var randevu alıcak diye vs ondan sonra zaten birşey demezdiniz.Pat diye salı gunu göturucez dediklerinde bozulman normal

Öncellikle Merhaba uzun zamandir takip ediyorum ama yazmak bugüne kismet oldu :)
Bugün biraz canim sikkin sizinle paylasmak istedim...
6,5 yillik evliyim inisli cikisli bir evlilik hayatim vardi, cok sükür zamanla rayina oturdu.
Ben ve esim calisiyoruz 3 yasindaki kizimda krese gidiyor.
kizimin burnunda et oldugundan dolayi dr. arastirmalari yapiyorduk, zor nefes aldigi icin.
Pazar günü aksam esim dediki, ablam kizima randevu aldi , ablamla kizimi sali günü yani bugün dr. götürecegiz, dr.da görümcemin tanidigi...
bilmiyorum benim cok zoruma gitti, bana danismadan sormadan randevu alip götürmeleri, bende sonucta kizim hakkinda karar vermek isterdim...
Aciklamasida sen zor izin aliyorsa zor durumda kalma diye ve dr. tanidigi oldugu icin yardimci olmaya calisti...(gercekdende izin alma konusunda isyerim cok sikintili)..
Lütfen bana akil verirmisiniz cok mu ince düsünüyorum ??
niçin sorun haline getirdinizki , çocuk sizin çocuğunuz olabilir fakat oda halası ve oda yeğeninin rahatsız olmasına en az sizin kadar üzülüyordur ,bende bir görümceyim ve bende yeğenlerim rahatsız olduğunda aklım çıkar hatta anne babası benim kadar pimpirik diyil kaldıki kendiniz diyorsunuz zor izin alıyorum vs...

bu konuyla ilgilide ,pazar günü agzimin tadini bozduguma acikcasi suanda ufakdan pisman oldum :KK43:

Ortada kötü bir niyet yok da pek yol yordam bilmiyorlar sanırım insan "Ben müsaitim götüreyim mi yenge diyebilir"Bana kalırsa?

benim başıma gelse yine de sorun çıkartmaz dım iyi niyetli olduklarıni düşündüm

Randevu alınıp edildikten sonra haber vermelerine bende bozulurdum.Öncesinde eşiniz diyebilirdi ablamın tanıdık doktoru var randevu alıcak diye vs ondan sonra zaten birşey demezdiniz.Pat diye salı gunu göturucez dediklerinde bozulman normal
evet tek problem o zaten..

niçin sorun haline getirdinizki , çocuk sizin çocuğunuz olabilir fakat oda halası ve oda yeğeninin rahatsız olmasına en az sizin kadar üzülüyordur ,bende bir görümceyim ve bende yeğenlerim rahatsız olduğunda aklım çıkar hatta anne babası benim kadar pimpirik diyil kaldıki kendiniz diyorsunuz zor izin alıyorum vs...
inanki ilgisi hosuma gidiyor yigenine ve götürmesindede bir sikinti yok.
Sadece randevuyu almadan, isterdim önce beni arasin randevu alacaginin bilgisini en azindan vermesini isterdim...

Back
X