Görümce konusu patlatmaya geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bulutayaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2024
4
-16
1
31
Merhabalar. Dün akşam eşimle kayınvalidemlere gittik. Görümcemde uzanmış tv bakıyordu. Biz gidince kalktı selamlaştık. Saten bir gecelik giymiş. Öyle üstümü değiştirip geleyim demesini bekledim demedi. Açıkçası ben mi çok sığ büyüdüm bilmiyorum ama rahatsız oldum yanımızda öyle oturup yemek yiyip çay içmesinden. Bekar ve 27 yaşında kaynım kayınvalidem ve görümcem beraber yaşıyor Allah biliyor çokta severim görümcemi yalan yok. Ben geri kafalımıyım arkadaşlar

Evet.

İnsanlar o saten gecelik tarzı elbiselerle şehir içinde geziyor, işe gidiyor bu ara. İçinde kendini rahat hissediyorsa kime ne? Niye değiştirsin?
Ben zaten tepki vermedim sadece rahatsız oldum tabiki kendi evinde istediği gibi dolaşabilir

Merhabalar. Dün akşam eşimle kayınvalidemlere gittik. Görümcemde uzanmış tv bakıyordu. Biz gidince kalktı selamlaştık. Saten bir gecelik giymiş. Öyle üstümü değiştirip geleyim demesini bekledim demedi. Açıkçası ben mi çok sığ büyüdüm bilmiyorum ama rahatsız oldum yanımızda öyle oturup yemek yiyip çay içmesinden. Bekar ve 27 yaşında kaynım kayınvalidem ve görümcem beraber yaşıyor Allah biliyor çokta severim görümcemi yalan yok. Ben geri kafalımıyım arkadaşlar
Görümceniz erotik bi gecelikle ailesinin yanımda oturmuyodur heralde😄 normal askılı elbise tarzında olanlarda gayet normal. Sizide yabancı görmemiştir ondan değişmemiştir başkası olsaydı değişirdi sanıyorum

Ben zaten tepki vermedim sadece rahatsız oldum tabiki kendi evinde istediği gibi dolaşabilir
Tepki veremezsiniz zaten öyle bir lüksünüz yok. Neden rahatsız oldunuz? Abisi kardeşine mi hallenecek yoksa kardeşi abiyi tahrik etmek için mi öyle giyindi sizce?

Tepki veremezsiniz zaten öyle bir lüksünüz yok. Neden rahatsız oldunuz? Abisi kardeşine mi hallenecek yoksa kardeşi abiyi tahrik etmek için mi öyle giyindi sizce?
tabikide hiçbiri ama daha saygı çerçevesinde oturulup kalkılsın istiyorum kendimde rahatsız oluyorum eşim için değil

Bekar ve 27 yaşında olunca evinde ailesiyle rahat kıyafetler giyemiyor mu? Neyden rahatsız oldunuz mesela ben onu anlamadım açık giyinen kadın görmekten mi yoksa resmi daire gibi mi giyinilmeli size göre
Yok bilerek belirttim onu 15 yaşında falan sanmayın diye

Bu kafadaysanız çıkmayın insan içine

Bende kardesimin yaninda rahat giyinirim kime ne ya

herkesin aile yapısı farklı mesela benim ailemde biz öyle giyinmeyiz ev içinde de olsa ancak bizimle aynı muhafazakarlıkta dışarı falan ultra kapalı başka tanıdıklarımda bu gayet normal yani aynı yaşam tarzına sahip kişilerde bile ev halinde b,rb,r,nden farklı kültürler olabiliyo onlar hep öyle büyüdüyse kendinizi küçük düşürmeyin konuyu açıp siz kötü olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X