görümce küçük derdi büyük

susayaci

HAPPY
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
1.545
336
148
benden tam tamına on yaş küçük.. halen üni sınavına hazırlanıyor bir türlü geçemiyor tek derdi dedikodu.. bir de magazin programları bana ismimle hitap ediyor benim yaşımda ablası var ona abla diyor hepsini geçtim ha bire laf sokuyor.. bende o kadar safım ki susuyorum yoruldum susmaktan susmazsam da eşim bana kızıyor.. dün evime tepsi aldım dalga geçiyor benimle 'ıyyyy senin gibiler alır bunu' falan dedi.. yine sustum Allah'a havale ediyorum ediyorum ama daha da tepeme çıkıyor.. ne yaptıysam yaranamıyorum eşimin ailesine, aileme söylemiyorum çünkü annem babam kalp hastası çok üzülürler bana..sorunumu da kimseye anlatamıyorum çevremdeki herkes eşimin ailesinin tanıdığı gelin geldim sayılır buraya... başları sıkıştı mı bana koşuyorlar özellikle tıbbi eğitimim olduğu için, ama en ufak şeyde hemen beni kötülüyorlar istemiyorlar..
napıyım ben?? çok üzülüyorum bu duruma

Dunyada okadar cok gereksiz insan varki ... eminim herkesin hayatinda vardir. Ben olsam pek muhattap olmamaya bakardim uzaklas yuz vermezsen boyle konusamaz sanirim. Gitsin derslerini calissin baska isi yokmu...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

muhattap olmadığım hali bu.. konuşmuyorum hiç bir şekilde evime girip çıkıyor kafasına göre yüzsüz yemin ederim.. abisinden anasından güç buluyor iki yıl oldu içlerindeyim bıktırdı evlense de defolsa gitse.. evlense de adamı bu çıldırtır hali hal değil.. babasının parasına güveniyor işte

Aynen ewlenmeden durulmaz boyleleri birazda aile terbiyesiyle alakali almamis demek ki. Olsun sen yinede uzulme kim ne yaparsa kendine yapar...

önce Allahtan sana sabır diliyorum,muhattab olmamaya calıs..aılesıne yada eşine soylesen ters teper dıye düşünüyorum cunku aılelerıne laf soyletmıyo bu erkek tarafı..olabıldıgınce muhattab olma..o konuşsun dursun..kendı çalsın kendı söylesın..sorunlu bellı

sende iyi sabır varmış şahsen ben evden kovardım
gerçekten çok gereksiz saçma sapan insan var ya allah onları bildiği gibi yapsın

en iyisi eşinle konuş. ne demekmiş seni azarlamak sen köle mi gittin onlara. yaşı da küçükmüş terbiyesizlik yapmaya ne hakkı var sana. eşine anlat konuş kendine çeki düzen versin de. yoksa ben haddini bildiricem artık yetti de.

Aynen ewlenmeden durulmaz boyleleri birazda aile terbiyesiyle alakali almamis demek ki. Olsun sen yinede uzulme kim ne yaparsa kendine yapar...

sende iyi sabır varmış şahsen ben evden kovardım
gerçekten çok gereksiz saçma sapan insan var ya allah onları bildiği gibi yapsın

valla kızlar Allah yaşatmasın zor benim işim en son saçlarından tutup duvara vurucam adamı da boşayıp çekip gidicem.. bende de var bönlük gıkımı çıkaramıyorum. kalp kırıcam diye korkuyorum offff offfffff

Başbaşa kalmamaya çalış. Ya da ağzının payını vermek için, canını sıktığında sen de canını sık. Kibarca... Böyle geçmez yoksa.

onlar senin kalbini kırıyor cnm atladığın nokta burası

Baştan mesafeyi koyacaktın canım.. Eşin sana kızıyor da görmüyor mu kardeşinin hareketlerini? Sen de şakayla karışık ona laf sok.. Bu işler böyle.

eşimle çok konuşmaya çalıştım sen sus diyor küçük bilmiyor o diyor neymiş sınava hazırlanıyormuş psikolojisi de bozukmuş muş muş.. az kaldı ama duvara yapıştırıcam o olacak hali... bir de bizler böyle yetiştirilmedik saygı yok inanç yok hiç bir şey yok

benıde çağır..bu ara cok gergınım zaten hıncımı bırınden almam lazım..sağlı sollu sacından tutup duvara vururuz..

ne demekmiş o hepimiz ergen olduk sınava da çalıştık ama kimseye terbiyesizlik yapmadık. canım kusura bakma ama senin eşinde iş yokmuş. allah sabır versin. kendini hiçbirine ezdirme...

Böyle saygısızlara iki tokat yapıştıracaksın diyorum da adım dayakçıya çıkıyor:)
Madem bu kadar sabrettin sınava kadar biraz daha sabret ve ağzının payını ver bence. Mümkünse yalnızken sessiz ve sakin hallet, birine şikayet ederse de ben yapmadım öyle bir şey dersin :)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Baştan mesafeyi koyacaktın canım.. Eşin sana kızıyor da görmüyor mu kardeşinin hareketlerini? Sen de şakayla karışık ona laf sok.. Bu işler böyle.

canım koydurtmadılar ki mesafeyi evimize çadır kurdu ilk andan beri tutturdu balayına beni götürün diye düşün ne ara koyayım ben mesafeyi bi fırsat vermediler ki

yalnızken bana normal davranıyor birileri oldu mu yanımızda değişiyor dur ama tuttum bunu hemen bir uygulayayım hemen yazıcam sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…