görümce küçük derdi büyük

Eşin kardeşinin yaptığı terbiyesizliği görmüyormu da sana kızıyor. Şaka ile karışık cevap ver yoksa kendi içini kemirir durursun.

ilk lafımı söyleyince yani dokundurmamda inanın size yazıcam :)
çok fena kendisine yapılmadığı için ileri gidiyor her defasında özellikle cevap vermeyince salak sanıyor sanırım beni..

Yaptığının hoş olmadığını ve sizi ne kadar kırdığının farkına varmalı yoksa bu huyundan asla vazgeçmez ve hep incinirsiniz o yüzden laflarınızı esirgemeyin :) haberinizi bekliyor olucam :1:

Kızlar ben sizde annemle babamı gördüm benim de cadı bir halam var annemi hep ezmiş babam da sizin eşleriniz gibi ezdirmiş, annesine kız kardeşlerine . Hatta anneme dermiş ki ben annemin yüzünü asık görürsem neden diye sormam senden bilirim ona göre falan . Amaaaa yıllar geçti ben büyüdüm 15-16 yaşlarına geldim halamı bir paraladım hem de babamın yanında , o günden beri annem daha rahat . Ben yokken hala laf soktuğu oluyor da ben varken gıkları çıkmaz . Annem hep der benim en büyük desteğim sensin diye . Bu arada yanlış anlaşılmasın babam çok iyi bir babadır , ama vaktiyle çok iyi bir eş olamamış malesef :50:

Yok kardeş kimse ne annesinin ne bacısının haksızlığını kabul etmeez

aynen öyle kendinde görmüyor kusuru ne de ailesinde bileydim evlilik böyle bekar bekar kalırdım ne bitmez dertleri var şu adamların bir de evliliği ben sadece kocamla yaşayacağım sanıyordum ama öyle olmuyormuş :(

Kızlar ben sizde annemle babamı gördüm benim de cadı bir halam var annemi hep ezmiş babam da sizin eşleriniz gibi ezdirmiş, annesine kız kardeşlerine . Hatta anneme dermiş ki ben annemin yüzünü asık görürsem neden diye sormam senden bilirim ona göre falan . Amaaaa yıllar geçti ben büyüdüm 15-16 yaşlarına geldim halamı bir paraladım hem de babamın yanında , o günden beri annem daha rahat . Ben yokken hala laf soktuğu oluyor da ben varken gıkları çıkmaz . Annem hep der benim en büyük desteğim sensin diye . Bu arada yanlış anlaşılmasın babam çok iyi bir babadır , ama vaktiyle çok iyi bir eş olamamış malesef :50:

bizde de senin gibi olsa biri çıksa yaptıklarının yanlış olduğunu söylese ama yok işte... sen bize gel cidden beklerim senin gibi yeğenim olsun dünya kadar borcum olsun

Canım benim,inan bana kime fırsat versen yapar böyle şeyler.fırsat vermeyeceksin.belli ki mütevazi kendi halinde bir insansın.öyle değil ukala ol,sen onu beğenme,küçümse.bak ondan sonra nasıl düzeliyor.ben öyle bir potansiyel sezdiğimde mütevaziliği bırakıyorum elden.inan bana işe yarar bu tipler için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle kendinde görmüyor kusuru ne de ailesinde bileydim evlilik böyle bekar bekar kalırdım ne bitmez dertleri var şu adamların bir de evliliği ben sadece kocamla yaşayacağım sanıyordum ama öyle olmuyormuş :(

Evet canım malesef o pembe hayalleri görüyoruz ama inan evliliğimizin ilk günü gerçeklerle yüzleşiyoruz malaesef..

bir tek Türkiye de dir eminim bu sorun... diğer ırklarda da var mı böyle acaba? kaynana görümce kıskançlığı

Bence değişir...Sonuçta avrupada çocuklar 18 yaşına gelince özgür oluyor...Aile yapısı bozuk kaldıki gelin görümce...

Uyar.

"Senin gibiler derken ne demek istedin?" diye sorsaydın ya.

Yada "Benim gibisine bunu almak senin gibisine de kendinden 10 yaş büyük birisine böyle konuşmak yakışıyor, haklısın." diyebilirdin.

Terbiyesiz. Kızdım gerçekten.

ne diyorsa cevap ver köle misin ne demek bu tepsiyi senin gibiler alır bu da benim zevkim sen alma deyiverseydin pat diye cevabı yapıştır ailesi sımartabilir aman o üüzlmesin diye kendini üzme..ezdirirsen öyle ezilirsin eşine yansıtmana gerek yok ki sen cvap ver muaattabı sensin..

valla kızlar Allah yaşatmasın zor benim işim en son saçlarından tutup duvara vurucam adamı da boşayıp çekip gidicem.. bende de var bönlük gıkımı çıkaramıyorum. kalp kırıcam diye korkuyorum offff offfffff :27:

insanın başına ne geliyorsa kalp kırma korkusundan geliyor zaten. ama herkes haddini bilmeli, bilmiyorsa ters konuş. elbet işine karışmamayı öğrenir

Son düzenleme:
Back
X