görümce küçük derdi büyük

Kocan da nasıl göz yumuyor ya.. Allahım ya Rabbim.. Allah bu kızın kalbine göre versin inşallah.
Benim eski görümcem de az yılan değildi... Allah sabır versin. Kesinlikle bu taktiği uygula. Karşına alıp konuşursan daha da azar.

zaten kocamın sayesinde tepemize çıktı utanmasa bizim evde yaşatacak.. oturup ağlayasım geliyor bize kimse böyle abilik etmedi benim abilerim sinek gibi duvara yapıştırır bizi

zaten kocamın sayesinde tepemize çıktı utanmasa bizim evde yaşatacak.. oturup ağlayasım geliyor bize kimse böyle abilik etmedi benim abilerim sinek gibi duvara yapıştırır bizi

Benim abim yok ama dayım var.. Annem ve 2 teyzem de gayet saygılılar yengeme karşı, biz de hep öyle gördük..
Bunu böyle yetiştirsinler bakalım, ileriye yatırım hep.. Görürler eserlerini..
Sen mesafeyi koy da canım eden bulur nasılsa.

benden tam tamına on yaş küçük.. halen üni sınavına hazırlanıyor bir türlü geçemiyor tek derdi dedikodu.. bir de magazin programları bana ismimle hitap ediyor benim yaşımda ablası var ona abla diyor hepsini geçtim ha bire laf sokuyor.. bende o kadar safım ki susuyorum yoruldum susmaktan susmazsam da eşim bana kızıyor.. dün evime tepsi aldım dalga geçiyor benimle 'ıyyyy senin gibiler alır bunu' falan dedi.. yine sustum Allah'a havale ediyorum ediyorum ama daha da tepeme çıkıyor.. ne yaptıysam yaranamıyorum eşimin ailesine, aileme söylemiyorum çünkü annem babam kalp hastası çok üzülürler bana..sorunumu da kimseye anlatamıyorum çevremdeki herkes eşimin ailesinin tanıdığı gelin geldim sayılır buraya... başları sıkıştı mı bana koşuyorlar özellikle tıbbi eğitimim olduğu için, ama en ufak şeyde hemen beni kötülüyorlar istemiyorlar..
napıyım ben?? çok üzülüyorum bu duruma

Pardon sizden 10 yas kucuk olan gorumce icnmi kocaniz kiziyor sorun sizde cnku kocaniza ve digerlerine tavizi max vermissiniz..
cok tuhaf..:ssz:

Uzak dur, araya mesafe koy canim. Gulme veya alttan alma. Fazla gidip gelme. Anlarlar o zaman zannimca.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

bence senin sorunun görümceden önce eşinden korkman.
fazlasıyla sindirmiş seni.
daha yeni evlisin,seni hoş tutmaya çalışması lazım.
senin yerinde eli maşalı bir gelin olsa hepsine gösterirdi nerde nasıl davranacaklarını.

eşin için sorun olmasa da senin adına karar verme yetkisine sahip değil,kusura bakmasın.
onu,bunu kırmayayım diye kendini harab etmeye değmez.
yaşında küçük değil.

en başta kendini o aileye bir şeyler yapmak zorunda hissetmemelisin.
her işlerine koşman gerekmiyor.sonra alışınca yapmadığında senden kötüsü olmaz.

ağızlarından çıkan her lafı kaale almamaya çalış.
eşin de olsa,görümce de olsa o an duyma ama biraz sonra kendi istediğin şeyi yap.
suçlamaya geçtiklerinde savunmaya çalışma kendini.
canım öyle istedi,benim evim vs.de.

eşin de nerde duracağını bilmiyor.sana karşı tavırları taviz boyutunu geçmiş.

ilerde yaptıklarının ya ada yapamadıklarının pişmanlığını yaşamamak için zamanında müdahale etmelisin.

senin de bir çizgin olduğunu bilmeli eşin.
kardeşinin saçma sapan hareketlerine uymak zorunda görmesin seni.

canım koydurtmadılar ki mesafeyi evimize çadır kurdu ilk andan beri tutturdu balayına beni götürün diye düşün ne ara koyayım ben mesafeyi bi fırsat vermediler ki

:53::53::53::53::53::53::53:
twrbiyesiz yaaaaaaaaaaaa balayında ne işi var ahlaksız yani kusura bakmayın ama
22-23 yaşındaki ir kızın balayında çiftlerin ne yaptığını biliuor olması lazım
töbe yarabbim yaaaaaaaaa
sen tenhada yapıştır cevapları suratına suratın sen dalga geç onla
bir ünivsriete kazanamadın falanca kazandı cahil kalacaksın vs vs de
eşine söleyinede uyduruyoır ben bşi demedim de:47::47::47::47:

BUNU VARYA KIZILCIK SOPASI İLE BİR DÖVECEN BİR DÖVECENNNNNNNNNNN:41::41::41::41::41:

keşke abartı olsa... Ben 32 yaşındayım... Ilk günden beri adımla hitap ediyor defalarca uyardım özellikle iş yerime yanıma gelip bunu yapma dedim.. Eşime defalarca söyledim bana ismimle hitap etmesinde bir sorun göremediğini söyledi ve böyle düşünüyor halen.. Bir kere benim zorumla uyardı ama eşeklik benim adamda bak abim böyle olmaz dese tabii ki sıkar bu kadar ileri gitmesi... Bi bu değil ki evime girip ortalığı karıştırıyor eşyalarımın yerini değiştiriyor sorunca da canım öyle istedi çok zevksizdi değiştirdim diyor, arabamı kullanıyor kapıları dinliyor dedikodumu yapıyor yapma dediğim ne kadar şey varsa gözümün içine bakarak yapıyor kavga ettiğim bir kadınla kankalık yapıyor.. Ve hiç biri yalan değil..ondan habersiz evimize koltuk aldık diye abiciğine !!!! 1 ay küstü benimki de onun gönlünü yapana kadar koşturdu.. Bunlar yine aklıma geldikçe kalbım tekrar tekrar kırılıyor..
yok artık ev eşyana ne hakla karışıyor ya ama şuç onda değil eşinde bu kadar yüz verilmez

benden tam tamına on yaş küçük.. halen üni sınavına hazırlanıyor bir türlü geçemiyor tek derdi dedikodu.. bir de magazin programları bana ismimle hitap ediyor benim yaşımda ablası var ona abla diyor hepsini geçtim ha bire laf sokuyor.. bende o kadar safım ki susuyorum yoruldum susmaktan susmazsam da eşim bana kızıyor.. dün evime tepsi aldım dalga geçiyor benimle 'ıyyyy senin gibiler alır bunu' falan dedi.. yine sustum Allah'a havale ediyorum ediyorum ama daha da tepeme çıkıyor.. ne yaptıysam yaranamıyorum eşimin ailesine, aileme söylemiyorum çünkü annem babam kalp hastası çok üzülürler bana..sorunumu da kimseye anlatamıyorum çevremdeki herkes eşimin ailesinin tanıdığı gelin geldim sayılır buraya... başları sıkıştı mı bana koşuyorlar özellikle tıbbi eğitimim olduğu için, ama en ufak şeyde hemen beni kötülüyorlar istemiyorlar..
peki eşinizin yanındadamı böyle saygısız davanıyor görümceniz? eşiniz neden kardeşine kzmıyor yani kimin haklı olduğunu görmüyor mu siz görümceye karşı birşey söylemeden eşinize çok üzüldüğünüzü anlatın eşinizde kardeşini uyarır sanırım öyle yapması gerekiyor çünkü

Son düzenleme:
o abisinden korkmuyorsa sende bi zahmet eşinden korkmadan yapıştırsana cevabını.

onun huyu öyleyse benimki de böyle dersin olur biter

ay cnm yaaa çok sinirlendim bu ne be. bu nasıl bir insan. vallah bende görümcelerimden şikayetçiyim. ama seninkinin yanında meleklermiş benimkiler bunu anladım. senin görümceye ne yapılır bilemedim. bir arkadaşın dediği gibi hiç muhattap olma bencede.

bak benim teyzemin bir gelini var. kv görümceleri gelince hizmetini yapar ama hiiiç konuşmaz. yüzlerine bile bakmaz. sorulara kısa yanıtlar verir susar.TV izler, çocuğuyla ilgilenir. hiç muhabbet etmez. oturur oturur giderler

çünkü çok çirkefler. lafları sözleri çoktur. bence sende görümcenle hiçmi hiç konuşma suratına bile bakma başka şeylerle meşgul ol. senin iyi yada kötü tepki vermediğini görünce laf vuramaz. çünkü tınlayan yok:52:
UNUTMA SESSİZLİK HERKESİ MAHVEDER...

Eşin eğer ki ailesini çok düşkün biriyse sizin düşüncenizi önemsemez o yüzden ona bu duruma anlatıp ondan çaresini beklemeyin. Yani eşiniz yokken görümceniz size laf söylüyorsa eğer siz de ona inceden inceden dokundurun laflarınızı eksik kalmayın eşinize de söylerse yanlış anlamış ne zaman söylemişim deyip geçiştirin o kadar kurnaz insan var ki eşlerinin yanında melek arkalarından şeytan bile allaha sığınıyor o derece. Tabi kötülük yapın demiyorum sadece kendinizi ezdirmeyin kırmadan inceden dokundurun sonuçta haddini bilmeli siz ondan yaşça büyüksünüz kendinize saygı göstertmelisiniz

Iyy tuylerim dikenlesti Walla. Iyi kucuk bisey yapmaz diosun alasini yapiolar bnmde bole bitane var gordukcede dusundukcede sinirlerim ziplio gelip bnm dolabimi ksristirio Ay bunu aldim giycem fln haberim yokken bi bakiorim ustunde bnm kiyafetim hatta bigun sutyenimi bile almisti nasil bukadar rahat olurlar algilayamiyoRum bizi tamama tuttmuyolar Bn. Yokken girio evime dolapta ne buldu yiyo Tmm yesinde tabani bile ords salonda birakip cikiio bi geliorum kurumus orda Bnde bigun Cok pus patlicam bundan anlarlar ance kardesss

Alıcan o tepsiyi geçircen kafasına sonraaa oh beee dicen :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyy tuylerim dikenlesti Walla. Iyi kucuk bisey yapmaz diosun alasini yapiolar bnmde bole bitane var gordukcede dusundukcede sinirlerim ziplio gelip bnm dolabimi ksristirio Ay bunu aldim giycem fln haberim yokken bi bakiorim ustunde bnm kiyafetim hatta bigun sutyenimi bile almisti nasil bukadar rahat olurlar algilayamiyoRum bizi tamama tuttmuyolar Bn. Yokken girio evime dolapta ne buldu yiyo Tmm yesinde tabani bile ords salonda birakip cikiio bi geliorum kurumus orda Bnde bigun Cok pus patlicam bundan anlarlar ance kardesss

kader yoldaşım al benden de o kadar sinir ediyor kendi kı.ını toparlayamıyor bir de bana pis diyor ne zaman gelsem evin dağınık diyor kendi dibimi köşemi karıştırıyor aynen eşyalarımı hor kullanıyor.. ben ki paylaşımdan yanayımdır bana illallah ettirdi seninki kaç yaşında bekardır kesin bu kadar sizinle vakit geçirip evine dalıyorsa benimki öyle de

Canım hiç susma derim sustukça üstüne geliyor böyle tipler tecrübeyle sabit...Sen konuşacaksınki o sussun ...

Eşin eğer ki ailesini çok düşkün biriyse sizin düşüncenizi önemsemez o yüzden ona bu duruma anlatıp ondan çaresini beklemeyin. Yani eşiniz yokken görümceniz size laf söylüyorsa eğer siz de ona inceden inceden dokundurun laflarınızı eksik kalmayın eşinize de söylerse yanlış anlamış ne zaman söylemişim deyip geçiştirin o kadar kurnaz insan var ki eşlerinin yanında melek arkalarından şeytan bile allaha sığınıyor o derece. Tabi kötülük yapın demiyorum sadece kendinizi ezdirmeyin kırmadan inceden dokundurun sonuçta haddini bilmeli siz ondan yaşça büyüksünüz kendinize saygı göstertmelisiniz

ilk lafımı söyleyince yani dokundurmamda inanın size yazıcam :)
çok fena kendisine yapılmadığı için ileri gidiyor her defasında özellikle cevap vermeyince salak sanıyor sanırım beni..

bence senin sorunun görümceden önce eşinden korkman.
fazlasıyla sindirmiş seni.
daha yeni evlisin,seni hoş tutmaya çalışması lazım.
senin yerinde eli maşalı bir gelin olsa hepsine gösterirdi nerde nasıl davranacaklarını.

eşin için sorun olmasa da senin adına karar verme yetkisine sahip değil,kusura bakmasın.
onu,bunu kırmayayım diye kendini harab etmeye değmez.
yaşında küçük değil.

en başta kendini o aileye bir şeyler yapmak zorunda hissetmemelisin.
her işlerine koşman gerekmiyor.sonra alışınca yapmadığında senden kötüsü olmaz.

ağızlarından çıkan her lafı kaale almamaya çalış.
eşin de olsa,görümce de olsa o an duyma ama biraz sonra kendi istediğin şeyi yap.
suçlamaya geçtiklerinde savunmaya çalışma kendini.
canım öyle istedi,benim evim vs.de.

eşin de nerde duracağını bilmiyor.sana karşı tavırları taviz boyutunu geçmiş.

ilerde yaptıklarının ya ada yapamadıklarının pişmanlığını yaşamamak için zamanında müdahale etmelisin.

senin de bir çizgin olduğunu bilmeli eşin.
kardeşinin saçma sapan hareketlerine uymak zorunda görmesin seni.

bana eşim ne diyor biliyor musun ? sen sessizsin diye aldım seni diyor aslında ailesinin ne kadar şirret olduğunu biliyor benim de onun hatrına herşeye susacağımı daha nişanlıyken anladı bence.. eşim de suç zaten hep ezilen susturulan benim bi denge tutturamadı.. müdahale edicem ilk bi edicem o cesareti toplayıp...

bana eşim ne diyor biliyor musun ? sen sessizsin diye aldım seni diyor aslında ailesinin ne kadar şirret olduğunu biliyor benim de onun hatrına herşeye susacağımı daha nişanlıyken anladı bence.. eşim de suç zaten hep ezilen susturulan benim bi denge tutturamadı.. müdahale edicem ilk bi edicem o cesareti toplayıp...

Yok kardeş kimse ne annesinin ne bacısının haksızlığını kabul etmeez

Sabır ve yeni bir yol dene, kavga edersen eşin seni suçlar, kaldı ki o terbiyede biri ile kavga bile edilmez. Tavırlı ol, geldiği zaman yada gittiğinizde muhatap olma, misafir gibi davran, geldiği zaman yatak odanın özellikle kapısını kilitle ve anahtarı üstünde taşı. Tepsi olayı yada koltuk olayı gibi bişey olur da laf sokarsa da burası benim evim sen evlen kendi evinde ne yapacaksan yap de, eşine yetiştirir hemen zaten, farkında olmadan çıkdı ağzımdan, pişman oldum içimde kalsa iyiydi ama demek ki durmuyor artık de geç. Umursamaz görün sinirden çatlasan da ama ne olursa olsun yatak odana girmesine izin verme, en azından artık heryere giremeyeceğini görüp bozulsun

Back
X