- 21 Ekim 2018
- 109
- 30
- 48
- Konu Sahibi Minamini3232
122
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tarif ayni sizinkiyle. Benden buyuk ama 5 yasinda gibi davraniyorHiç takma canım. Aynı tarif ettiğin şekilde bir görümcem var. 1 buçuk senelik evliyim, söz takmaya geldiklerinde “ben kardeşimi nasıl paylaşcam” diye konuşmuş herkese benim sonradan haberim oldu. Sağolsun eşim de farkında o da takma boşver diyor ve artık yavaş yavaş ablasına cevap veriyor. Eşinden istemediği şeyleri kardeşinden istiyor hep gezdirsin ilgilensin istiyor kabul edemiyor evlendiğini. Bana da sürekli laf sokar ben 23 görümcem 33 yaşında düşün... koskoca kadın bana akıl vermesi gerekirken...
artık huyunu öğrendim ben eşimle iyi olunca o mutsuz oluyor ben de onu mutsuz etmek için sürekli eşimle iyi olmaya çalışıyorum. Sakın bu problemler eşinle aranı bozmasın. Karışma eşine ablasıdır bi kalemde silemez ama zamanla iyice gerçek yüzünü anlar benim ki öyle oldu. Artık eşim şak diye yapıştırıyor lafı ablasına.
Hiç umursama eşin gerçekleri görüyorsa hayatında görümcen yokmuş gibi devam et.
Allah kolaylık versin.
Ya ben sunu anlayamiyorum Türkler de erkeğe neden bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyor bu aileler. Daha bir kadinin da ailem eşime kötü davraniyor diye konu actığını görmedim. Bu erkeklerin olayı ne
Kesinlikle. Ailem esime bayiliyor el üstünde tutuyor.Bu kültürün kafası şu. Damadıma iyi bakarsam kızıma iyi bakar. Ama gel gör ki kazın ayağı öyle değil![]()
Kesinlikle. Ailem esime bayiliyor el üstünde tutuyor.
Ya benim de iki erkek kardeşim var. Evlendikleri kişiyle mutlu olsunlar isterim. Öyle cok samimi de olmak istemem. İnsanlar işin dozunu kaçırıyorBu kültürün kafası şu. Damadıma iyi bakarsam kızıma iyi bakar. Ama gel gör ki kazın ayağı öyle değil![]()
Ne alakaEşinizde size bayılıyor mu yoksa sizi mi bayıyor![]()
Ay ne kafalar var ya kaç yaşında insanlar sorunlarını iletişim kurarak cözemiyorlar. 23 yaşındayım bir kere bile aileden birine küstüğümü şikayette bulunduğumu hatırlamıyorum. Cahillik bencePsikolojisi soyle bozuluyor. Gorumcem gidiyor kaynanama agliyor. O esimi ariyor. Zorla biseyler yaptiriyor
Ne alaka
Acindirmayi saymiyorum bileAy ne kafalar var ya kaç yaşında insanlar sorunlarını iletişim kurarak cözemiyorlar. 23 yaşındayım bir kere bile aileden birine küstüğümü şikayette bulunduğumu hatırlamıyorum. Cahillik bence
Degisik sormussunuz. Kultur dogru bu aradaYani anneniz eşinize bayılıyor ya kültürün dediği doğru mu onu sorguluyorum.
Ya benim de iki erkek kardeşim var. Evlendikleri kişiyle mutlu olsunlar isterim. Öyle cok samimi de olmak istemem. İnsanlar işin dozunu kaçırıyor