Görümce meselesi

Kardeşini asla paylasamayan bir gorumcem var. Beni ilk gunden beri de kabullenmeyen. Her seyime laf eden kusur bulan uzak duran iletisimsiz dusuncesiz. Her neyse. Kardesi de onun ruhsal bunalimindan bikti ki ilgilenmiyor. Mesaj atmis esime senin gibi kardesim yok artik diye ve engellemis. Ve beni de engellemis. Bende numarasini sildim. Sizce bundan sonra nasil bi yol izlemeliyim. Kayinvalidem de ondan mi tavirli artik gelip gitmiyo ki ogluna asiri duskun. Beni de cok hazetmez. Agzimi acip tek bi kelime kotu soz soylemedim bu zamana kadar. Gorumcem de evliliğinde mutsuz ve hamile. Hos gormeye calisiyorum ama fazla fesat ve kiskanc. Annem babam ayda yilda bi evime geliyor (uzakta) laf ediyor esime onlarla ilgilenmekten bizi ihmal ettin diye. Ne yapacagim bilemiyorum. Esim takma bosver diyor ama psikolojisini dusunuyorum onun da.
GUNCELLEME
gorumce kisisi bu olaydan sonra esime yine uzun mesajlar atti. Neymis efendim sonradan olma akrabalarina deger veriyomus esim. Benim ailem sadece benim ailemmis esim onlarla ilgilenmemeliymis. Kendisi oyle yapiyomus esinin ailesine senede 1 gidiyormus. Demem o ki esime patladim dedim annen annem akraban akrabam ama artik ablan yok benim icin. Oda sen bilirsin ister konus ister konusma ugrasamam dedi. Bu ay sonu dogurcak hanfendi ziyarete bile gitmeyi dusunmuyorum. Ona gore ben dusmanim olmasam da olur kardesi yaninda olsun yeter. Tam bir ruh hastasi.
Kız görümcen kafayı yemiş.Çılgın görümce:)Psıkolojısı bozuk olanlar bence tedavı gormelıler

Back
X