- 5 Aralık 2017
- 324
- 184
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacim bence ne merak ediyorsan kardesine sor. Diger turlu sorguya cekmissin gibi oluyor.[/QU.
Hiii sağol canım genç fikir alayım dedim demi ilk günden gözü korkmasın![]()
Şimdiden görümcelik moduna girip de çok soru sormayın yahu![]()
Seninki de iyiymiş :))Benim görümcem benim göz rengimi bilmez. O derece ilgisiz,alakasız,kendi halinde bir insan.benimde şansıma öylesi düştü. Memnunum :)
Kız sen bizim gelin misin yoksaBenim görümcem benim göz rengimi bilmez. O derece ilgisiz,alakasız,kendi halinde bir insan.benimde şansıma öylesi düştü. Memnunum :)
Yok anacim benim görümcem yokKız sen bizim gelin misin yoksabende öyleyim . 5 yıldır ailemizde daha bir kere bir laf etmişliğim yoktur. Buralarda okuyorum şoklara giriyorum .
Hehehhehe :)) Bende şaşırıyorum burdaki vakalara kaynana ve gorumce vakalarinaKız sen bizim gelin misin yoksabende öyleyim . 5 yıldır ailemizde daha bir kere bir laf etmişliğim yoktur. Buralarda okuyorum şoklara giriyorum .
Sıcak kanlı biridir umuarim şöyle cıvıl cıvıl dediğiniz gibi uhuhu biriyse yandık benim ailem de sıcak kanlı hemen cigerine basacak cinsten insanlar da hani onu kırmadan hakkında bilgi nasıl edinebilirik merakındayimGörümce oluyorum, görümceyim yarı kaynanayım kafasında olmayın yeter.
Kafanıza göre kendinizce iyi diye düşündüğünüz şeyleri dayatmayın.![]()
Arkadaş olun en ideali.
"Kaynanam görümcem benimle ilgilenmiyor ühühü" tipinde bir kızsa kendi yararın için sınır koy. Mümkünse arkana bakmadan kaç![]()
Benim görümcem ilk önce gülümsedi ve kendini tanıttığı. Sonra laf lafi açıyor zaten. Kizda eminim heycanlidir. Siz normal davransaniz sorun olmaz.