Görümce mi olacağım ne. ;)))

ERVAF

İkinci mucizem hoşgeldin:))
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
324
184
103
36
Evet kızlar bayramdan sonra erkek kardeşim kız arkadaşı ile bizi tanıştıracak bı cay icecegiz dışarıda kızı hiç tanımıyorum hiç nasıl davranmaliyim acaba merak ettiklerimi sorsam saorguda mi sanır kendini yada nasıl sorular sormaliyim bana akıl verin:KK66:)

sohbet et yeterli merak ettiklerini kardesin sormuştur zaten sen kahveni ic yeni tanisan iki insan şeklinde sohbet et zaten keyifli gecer gorumce moduna girme yeterli

Benim görümcem benim göz rengimi bilmez. O derece ilgisiz,alakasız,kendi halinde bir insan.benimde şansıma öylesi düştü. Memnunum :)

Şimdiden görümcelik moduna girip de çok soru sormayın yahu :KK6:

Benden de ne görümce olur sorma :)) yok yok sıkıştırmak olmaz evet çok samimi. Olmayim derim ama ben çok sıcak kanliyim hemen hasır nesir olurum kendimi frelemem lazım sanırım değil mi

Benim görümcem benim göz rengimi bilmez. O derece ilgisiz,alakasız,kendi halinde bir insan.benimde şansıma öylesi düştü. Memnunum :)
Kız sen bizim gelin misin yoksa :confused:bende öyleyim . 5 yıldır ailemizde daha bir kere bir laf etmişliğim yoktur. Buralarda okuyorum şoklara giriyorum .

Kız sen bizim gelin misin yoksa :confused:bende öyleyim . 5 yıldır ailemizde daha bir kere bir laf etmişliğim yoktur. Buralarda okuyorum şoklara giriyorum .
Yok anacim benim görümcem yok :KK48:bi dene eltim var onla da can ciğer kuzu sarmasiyiz Maşallah:KK54: çok sıcak kanliyim o yüzden kendimi tutamiyorum kıza da nasıl davanacagimi bilmem bakayım Kendi nasıl davranışa bende öyle yapayım en iyisi

Görümce oluyorum, görümceyim yarı kaynanayım kafasında olmayın yeter.
Kafanıza göre kendinizce iyi diye düşündüğünüz şeyleri dayatmayın.:KK66:
Arkadaş olun en ideali.

"Kaynanam görümcem benimle ilgilenmiyor ühühü" tipinde bir kızsa kendi yararın için sınır koy. Mümkünse arkana bakmadan kaç :KK48:

Hehehhehe :)) Bende şaşırıyorum burdaki vakalara kaynana ve gorumce vakalarina
Şanslıyım galiba ben. Ama boyle olmak lazim,kör Allah'a nasil bakarsa Allahta ona öyle bakarmış..

Benim görümcem ilk önce gülümsedi ve kendini tanıttığı. Sonra laf lafi açıyor zaten. Kizda eminim heycanlidir. Siz normal davransaniz sorun olmaz.

Görümce oluyorum, görümceyim yarı kaynanayım kafasında olmayın yeter.
Kafanıza göre kendinizce iyi diye düşündüğünüz şeyleri dayatmayın.:KK66:
Arkadaş olun en ideali.

"Kaynanam görümcem benimle ilgilenmiyor ühühü" tipinde bir kızsa kendi yararın için sınır koy. Mümkünse arkana bakmadan kaç :KK48:
Sıcak kanlı biridir umuarim şöyle cıvıl cıvıl dediğiniz gibi uhuhu biriyse yandık benim ailem de sıcak kanlı hemen cigerine basacak cinsten insanlar da hani onu kırmadan hakkında bilgi nasıl edinebilirik merakındayim:KK51:

Benim görümcem ilk önce gülümsedi ve kendini tanıttığı. Sonra laf lafi açıyor zaten. Kizda eminim heycanlidir. Siz normal davransaniz sorun olmaz.

Gülümseme de sorun yok ben zaten hep gülümseyen. Biriyim 3 senedir evliyim daha küçük bı tartışma yaşamış değilimdir olumlu biriyim inşallah öyle olur soru sorarak eminim taniyamam ama merak iste:KK39:

Back
X