Görümce mi olacağım ne. ;)))

Sıcak kanlı biridir umuarim şöyle cıvıl cıvıl dediğiniz gibi uhuhu biriyse yandık benim ailem de sıcak kanlı hemen cigerine basacak cinsten insanlar da hani onu kırmadan hakkında bilgi nasıl edinebilirik merakındayim:KK51:
Huyunu suyunu kardeşinizden öğrenirsiniz. Zamana bırakın. Konuşun sizde kendinizi anlatın, doğal akışta sizde soru sorarsınız ya da kız kendi anlatır. Siz gülümseyin bu sıcaklığı verin, gerisi hallolur.

Kendin gibi ol, yeni bi arkadaş ile tanışırken ne yapıyorsan aynen öyle davran bence :)

Hic birsey sormayin normal biriyle tanisiyormus gibi muhabbet edin.konu konuyu acar zaten

Hehehhehe :)) Bende şaşırıyorum burdaki vakalara kaynana ve gorumce vakalarina
Şanslıyım galiba ben. Ama boyle olmak lazim,kör Allah'a nasil bakarsa Allahta ona öyle bakarmış..

Benim görümcem yok 2 kaynım var ama hepsi kendi aleminde . Eltimin biri zaten yabancı , diğeri Türk ama ne akar ne kokar . Ne yararları var ne zararları . Kayınvalidem de iyi bir kadın , bazı düşüncesiz tavırları olmuştu başta , arada da oluyor ama olsun kalbi kötü değil en azından :) biz şanslıyız gerçekten . :dua: Okuduklarıma hayret ediyorum.

Soru sormanıza gerek yok herhangi bir arkadaşınızla görüşür gibi görüşün. Çok sorgulamayın konusu gelirse soru sorarsınız çok görümcd gibi davranmayın yani

Benim görümcem yok 2 kaynım var ama hepsi kendi aleminde . Eltimin biri zaten yabancı , diğeri Türk ama ne akar ne kokar . Ne yararları var ne zararları . Kayınvalidem de iyi bir kadın , bazı düşüncesiz tavırları olmuştu başta , arada da oluyor ama olsun kalbi kötü değil en azından :) biz şanslıyız gerçekten . :dua: Okuduklarıma hayret ediyorum.

Senin annen gelinine nasılsa,sende yengene yani gelininize nasilsan ALLAH ta öyle nasip ediyor demekki
Benimkininde dusuncesiz tavirlari olmustu ama kendi annemi düşününce kendi annem bazen daha da sinir ediyor beni mesela.. Allah dagina göre kar veriyor. Birazda empati yapmak lazım burdakileri okuyoruz ama bir de soralim kaynanaları kendiler icin ne dicek :) :)
Ohh kayinlar bu ara bas belasi bu forumda. Şanslısın sende..

Senin annen gelinine nasılsa,sende yengene yani gelininize nasilsan ALLAH ta öyle nasip ediyor demekki
Benimkininde dusuncesiz tavirlari olmustu ama kendi annemi düşününce kendi annem bazen daha da sinir ediyor beni mesela.. Allah dagina göre kar veriyor. Birazda empati yapmak lazım burdakileri okuyoruz ama bir de soralim kaynanaları kendiler icin ne dicek :) :)
Ohh kayinlar bu ara bas belasi bu forumda. Şanslısın sende..
Bı kaynım var zati bı eltim sorun da olmuyor gerçekten nasıl davranışan öyle geliyor benim anam çok cefakar emeğini aramaz inşallah kıymet bilen gelinleri olur :))

Soru sormayın bence insan kızıyor kendimden biliyorum ben kendimi sorguda gibi hissetmiştim bir tepede lamba eksikti

Hayatta sadece bir erkek kardeşim var onunla hiç yakın olamadık malesef benim uzakta olup evlenip yurt dışına gitmeminde etkisi var belki bilemiyorum şuan eşi olan gelinimizle ilk tanıştığımızda soru falan sormadım kardeşimi aradan çıkarıp yeni biriyle tanışıyormuşum gibi düşündüm sorgu memuru gibi davranmadım zamanla birbirimizi tanıdık zaten şuan kardeşimden çok onunla görüşüyorum sen görümcem değil dostum sırdaşımsın diyor bir ilişki nasıl başlarsa öyle gidiyor bence samimi olun yeterli

Abiniz herhangi bir arkadaşıyla tanıştırıyormuş gibi farz edip öyle davranın. Ne çok samimi ne çok soğuk, ikisi de itici duruyor. Şimdiden görümce falan girmeyin onlara, bana saçma gelmiştir hep.

Sürekli soru sorup darlama ama tabi ki merak ettiklerini samimi bir şekilde sorabilirsin

Bı kaynım var zati bı eltim sorun da olmuyor gerçekten nasıl davranışan öyle geliyor benim anam çok cefakar emeğini aramaz inşallah kıymet bilen gelinleri olur :))
Olur Allah 'ın izniyle olur :) annen cennet yürekli demek. Gelinle ne zaman tanışıyorsunuz.

Benimde gecen hafta kardesim evlendi ve resmi olarak gorumcelik mertebesine eristim :) ilk tanistigimizda soru sormadim, zaten arkadas ortamindaydik sohbet muhabbet hali oldu. Ne varsa kardesim zaten oncesinde anlatmisti. Sonraki zamanlarda da sagolsun okadar sicakti ki ablacim diye surekli arar sorar oldu. Suanda kizkardesim gibi. Hicbir zaman sorgu sual yapmadim. Hatta buradaki konulardan oyle etkileniyorum ki birsey soylerken bile acaba gorumcelik diye dusunup bozulur mu diye aklima gelmiyor degil. Balayina turla yurtdisina ciktilar kiz yalvardi sende gel diye. Gidene kadarda hep bekledi benimde onlara katilmami. Ben kendim dedim hatta kiz gorumcenin ne isi var millet ne der diye. Hersey karsilikli size nasil yaklasirsa sizde oyle karsilik verirsiniz. Ben aile icinde cok mesafeden yana degilim sonucta oda artik ailenin bir parcasi oluyor.

Olur Allah 'ın izniyle olur :) annen cennet yürekli demek. Gelinle ne zaman tanışıyorsunuz.
Oyle anacim gerçekten çok çekmiş görümce kaynana kahrı o yüzden ben çektim onlar benim evladım der el üstünde turlar eminim dayımın eşi ne bile öyle bı gün bir gorumcelik yapmamıştır bebelerine bakar evi temizlenir yardıma gider daha neler neler... Bayramdan sonra inşallah tam günü belli değil hiii tanışınca da yazairm inşallah

Tabi
Benimde gecen hafta kardesim evlendi ve resmi olarak gorumcelik mertebesine eristim :) ilk tanistigimizda soru sormadim, zaten arkadas ortamindaydik sohbet muhabbet hali oldu. Ne varsa kardesim zaten oncesinde anlatmisti. Sonraki zamanlarda da sagolsun okadar sicakti ki ablacim diye surekli arar sorar oldu. Suanda kizkardesim gibi. Hicbir zaman sorgu sual yapmadim. Hatta buradaki konulardan oyle etkileniyorum ki birsey soylerken bile acaba gorumcelik diye dusunup bozulur mu diye aklima gelmiyor degil. Balayina turla yurtdisina ciktilar kiz yalvardi sende gel diye. Gidene kadarda hep bekledi benimde onlara katilmami. Ben kendim dedim hatta kiz gorumcenin ne isi var millet ne der diye. Hersey karsilikli size nasil yaklasirsa sizde oyle karsilik verirsiniz. Ben aile icinde cok mesafeden yana degilim sonucta oda artik ailenin bir parcasi oluyor.
Sonuçta ailemizden biri olacak kardeşimle evlenirse bende resmiyet den yana değilim zaten öyle bı aile de değiliz o gelince yerini kıymetini bilirse vallahi benim bile papucum dama atılır :süslü:

Back
X