görümce oldum...

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
merhaba arkadaslar,

bundan yaklasik 1 ay önce abim nisanlandi ve ben dolayisiyla görümce oldum. abimle kizi ben ve kizin kiz kardesi tanistirdik (biz esimden dolayi tanisip arkadas olduk, sonra kizi gördüm bir kac kez ve abimle tanistirdik). Neyse asil sorun su: ben kiza karsi nasil davranacagimi bilemiyorum. bir kac kere mesaj yazdim nasilsin iyimisin buyrun abimle gelin oturalim dedim ve o sadece sagol iyiyim geliriz bir gün görüsürüz diye cevap yazdi. sen nasilsin diye bile sormadi... abime de bir kac kez gelin oturalim yada beraber disari cikalim dedim, geliriz diyor sonra aramiyor. ben eltimle arkadas olamadim ama bari gelinimizle arkadas olmayi kaynasmayi cok isterdim. kiz biraz soguk ve abim de biraz ona benzedi sanki... sizce nasil davranmaliyim? artik bende arayip sormuyorum ve oluruna biraktim ama yine de konu aklimdan cikmiyor acikcasi ve aramiz iyi olsun istiyorum. (bu da sorun mu demeyin lütfen. tek bir tane kardesim var ve aramiza sogukluk girsin istemiyorum).

şuan yeniler anladğım kadarıyla beraber vakit geçirmek isteyebilirler ve sizin yanınızda belki sıkılabilir, bazen görümce kv insanın gözünde büyüyor ve rahat hareket edilmiyor, yani o yüzden akışına bırakın ısrar etmeyin

Kendilerine göre telaşları, alışverişleri vardır.
Şimdi kaynaşmak,gezmek zamanı değil ki.
Balayından sonra nasıl olsa bol bol görüşürsünüz.

şuan yeniler anladğım kadarıyla beraber vakit geçirmek isteyebilirler ve sizin yanınızda belki sıkılabilir, bazen görümce kv insanın gözünde büyüyor ve rahat hareket edilmiyor, yani o yüzden akışına bırakın ısrar etmeyin

evet yeniler ama kizin ailesinde bi toplanma oldu mu (onlar 4 kardes ve hepsi evli coluklu cocuklu) abim gidiyor ama kiz bize pek yaklasmiyor. kardesi ablam biraz mesafelidir, biz kardes oldugumuz halde bana bile soguk diyor ama bilemiyorum iste...

ama bende bıgun gelın muhabbetlerıne ınş der gecerım.çunku su gun gelın demeyı beklerım...mısal haftaya pazar yemege beklıyorum gibi.....bır çağırın bakalım zaten anlarsınız utangacmı yoksa soğukmu ...

bunu hic düsünmemistim. bende bir gün söyleyip onlari mecbur etmeyim diye dememistim ama deneyecegim bunu. tesekkür ederim

Abiniz eskiden size ne sıklıkla gelirdi.

Eşim sevmez mesela ev oturmasını vs.

Bir de nişanlı çift çalışıyorsa ya da kız evden zor çıkıyorsa baş başa geçirecekleri zamanları sizinle paylaşmak istemez gibi

Kendilerine göre telaşları, alışverişleri vardır.
Şimdi kaynaşmak,gezmek zamanı değil ki.
Balayından sonra nasıl olsa bol bol görüşürsünüz.

daha dügün tarihi felan belli degil ki telaslari da yok daha. annem Yurt disinda 4 ay sonra gelecek ve ondan sonra hazirliklar baslayacak.

abinizi arayın, buluşalım diye? kıza niye mesaj atıyorsunuz ki?

kiza tek bir kere mesaj attim. hani kiz kiza kaynasiriz diye. bu arada aramizda 2 Yas var ve ben belki arkadas oluruz diye ona mesaj yazdim. yoksa abime diyorum gelin felan diye kiza yüklenmiyorum gicik görümce demesin diye :KK70:

abinizi arayın, buluşalım diye? kıza niye mesaj atıyorsunuz ki?

Ben de bu kafadayım ama buradaki çoğu kadın beni değil abilerini; oğullarını arıyorlar diye trip yapıyor.
Gelinler genellikle eşlerinin ailelerini kendileri arasın istiyorlar; bizde eşimin ablasının eşi beni arıyor :)

Görümceme onlara gidelim diyor; görümcem de işleri vardır belki deyince ara kardeşini diyor; od a evin hanımına sor; sen gitmek istiyorsun sen ara diyor; enişte beni arıyor kısaca...

Abiniz eskiden size ne sıklıkla gelirdi.

Eşim sevmez mesela ev oturmasını vs.

Bir de nişanlı çift çalışıyorsa ya da kız evden zor çıkıyorsa baş başa geçirecekleri zamanları sizinle paylaşmak istemez gibi

abim 2-3 haftada bir gelirdi ve arar sorardi ama simdi ne geliyor ne ariyor.
ikisi de calisiyor ve esimle bende calisiyoruz ama hafta sonlari hepimiz bosuz

Ben de bu kafadayım ama buradaki çoğu kadın beni değil abilerini; oğullarını arıyorlar diye trip yapıyor.
Gelinler genellikle eşlerinin ailelerini kendileri arasın istiyorlar; bizde eşimin ablasının eşi beni arıyor :)

Görümceme onlara gidelim diyor; görümcem de işleri vardır belki deyince ara kardeşini diyor; od a evin hanımına sor; sen gitmek istiyorsun sen ara diyor; enişte beni arıyor kısaca...

bu da iyimis :KK70:

merhaba arkadaslar,

bundan yaklasik 1 ay önce abim nisanlandi ve ben dolayisiyla görümce oldum. abimle kizi ben ve kizin kiz kardesi tanistirdik (biz esimden dolayi tanisip arkadas olduk, sonra kizi gördüm bir kac kez ve abimle tanistirdik). Neyse asil sorun su: ben kiza karsi nasil davranacagimi bilemiyorum. bir kac kere mesaj yazdim nasilsin iyimisin buyrun abimle gelin oturalim dedim ve o sadece sagol iyiyim geliriz bir gün görüsürüz diye cevap yazdi. sen nasilsin diye bile sormadi... abime de bir kac kez gelin oturalim yada beraber disari cikalim dedim, geliriz diyor sonra aramiyor. ben eltimle arkadas olamadim ama bari gelinimizle arkadas olmayi kaynasmayi cok isterdim. kiz biraz soguk ve abim de biraz ona benzedi sanki... sizce nasil davranmaliyim? artik bende arayip sormuyorum ve oluruna biraktim ama yine de konu aklimdan cikmiyor acikcasi ve aramiz iyi olsun istiyorum. (bu da sorun mu demeyin lütfen. tek bir tane kardesim var ve aramiza sogukluk girsin istemiyorum).

bi gün buyrun gelin yerine BUGÜN buyrun gelin dersen belki bi adım atmış olursunuz :)
belki de kız sadece çekingendir.
ya da fazla KK okuyordur :KK70:

abim 2-3 haftada bir gelirdi ve arar sorardi ama simdi ne geliyor ne ariyor.
ikisi de calisiyor ve esimle bende calisiyoruz ama hafta sonlari hepimiz bosuz

İşte o boş hafta sonlarını da baş başa geçirmek isteyebilir yahut gerçekten yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi belirli bir davet isteyebilir.

Madem anneniz de yokmuş; bir gün akşama davet edin; çalışıyorsunuz zor olabilir ama ne bileyim böyle Pazartesi çağırsanız Pazar'dan da hazırlanırsınız belki daha kolay kaynaşırsınız

kiza tek bir kere mesaj attim. hani kiz kiza kaynasiriz diye. bu arada aramizda 2 Yas var ve ben belki arkadas oluruz diye ona mesaj yazdim. yoksa abime diyorum gelin felan diye kiza yüklenmiyorum gicik görümce demesin diye :KK70:

canım benim, sen kardeşin için elinden geleni yap varsın o kaynaşmasın.. birde eğer o sizle arkadaş olmayı düşünmüyorsa ağzınızla kuş tutsanız bunun kanadı niye kırmızı değil der :KK14:. o yüzden napıyoruz "takmıyoruz" :KK5:

tatlım sen benim gelinim eltim görümcem vs m olsan bu kadar prosedür sebebi ile sana asla gelmeyi düşünmez ve hiç teşebbüste bulunmazdım :KK60: eşinin ablasının eşinin aramasına koptum zaten :KK48::KK48::KK48:

bi gün buyrun gelin yerine BUGÜN buyrun gelin dersen belki bi adım atmış olursunuz :)
belki de kız sadece çekingendir.
ya da fazla KK okuyordur :KK70:

ay hic gülecegim yoktu Allah da sizi güldürsün :KK71:
benim KK okudugumu kimse bilmiyor, belki o da gizliden okuyordur :) demistir herkes eltiden görümceden sikayetci ben en iyisi hic yaklasmayim yanina :rolleyes:

X