- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli ama o kadar şanslı ki eniştenin kimsesi yok tek çocuk , anne ile baba da vefat etmiş anlamaz tabi halden , keyfini sürüyorBu görümce bekar sanırsam. Genelde bekar görümceler böyle arıza oluyor. Bekar kizkardesi olan bi adamla Everin bunu :) o da kendi görümcesiyle ugrassin
Evet kıskançlık da var çünkü, bir ara kv ye bakışını yakaladım bana “sen otur ben yaparım şu işi” Diyincesen de o yokmuş gibi davran
kayınvalide kızıyla sürekli görüşmüyor anladığım kadarıyla
bu yüzden o gelince onun yanında sana herzaman ki gibi davranmaması normal neticede kötü de olsa kızı
Benimkiler de yüzüme vıç viç samimiyetsiz geliyor sevgileri. Niye diye sorarsan genel de eşimin yanında daha çok canım cicim yapıyorlar yalnizkende alttan alttan lafları sokuyorlar. Eşimin ailesine de iki yüzlü bir şekilde kardeşimiz evlendikten sonra değişti ona gösterdiği ilgili bize göstermiyor diye ağlıyor sonra da bize soğuk olsunda onlar mutlu olsun diye kayinvaldemi kayinbabami dolduruyo. Haliyle eşimin ailesi de bir süre sonra benim hakkımda yanlış düşünmeye başlıyor. Demem o ki ne güzel senin gorumcen gözle görülür şekilde seninle uğraşıyor yapmacık değil en azindanKızlar merhaba,
Ben daha önce de yazmıştım buraya, bende sadece bir görümce var gözden ırak ama yan yana geldik sıra soğuk rüzgarlar esen bir görümce..
Bu görümce biraz soğuk mesafeli eşimle evlenmeden önce tanışıklığımızda da böyleydi evlendikten sonra da aynı.. şöyle ki: eşimle evlendiğimiz gerçeğini bir türlü kabul etmeyerek sürekli eşimle sen diliyle konuşması..en basitinden bebeğimiz olcak eşime "çok merak ediyorum ne koyacaksın" diye sorması yada yeni aldığımız evimize hediye sorarken eşime dönüp "senin yatak odanda avizeye ihtiyacın var sanki" diye sorması..
Sizce normal mi bu davranışlar ?Siz olsanız ne düşünürsünüz, hani bir kavgamız gürültümüz olmadı ama sadece bir kez birlikte aylar öncesinde çıktığımız eşimin memleket gezisinde herşeyde despotluk yapıp planları kendisinin yapması davranışına muhalefet olmuştum ben artık dayanamayıp..ozmandan beri bir kin gütme durumu mu var bilmiyorum ama aklısıra beni yok sayıyor terbiyesizlik değil mi bu sizce ? yetmiyor kayınvalidemle iyi olmama rağmen o gelince nedense kayınvalide de biraz mesafeli oluyor sanki sanırım onu da dolduruşa getiriyor
Amaaan hepsi aynı yaaa kafalarını kullansalar gelinleri ile arayı iyi tutsalar kendileri de kazanır kusura bakmasınlar aksi durumda oğullarını kaybederler en iyisi mağdur olup Esasında ne olduklarını eşe göstermek bence..sizin müdahalenize pek gerek kalmıyor tabi eşin de kişiliği tavrı önemli bu noktadaBenimkiler de yüzüme vıç viç samimiyetsiz geliyor sevgileri. Niye diye sorarsan genel de eşimin yanında daha çok canım cicim yapıyorlar yalnizkende alttan alttan lafları sokuyorlar. Eşimin ailesine de iki yüzlü bir şekilde kardeşimiz evlendikten sonra değişti ona gösterdiği ilgili bize göstermiyor diye ağlıyor sonra da bize soğuk olsunda onlar mutlu olsun diye kayinvaldemi kayinbabami dolduruyo. Haliyle eşimin ailesi de bir süre sonra benim hakkımda yanlış düşünmeye başlıyor. Demem o ki ne güzel senin gorumcen gözle görülür şekilde seninle uğraşıyor yapmacık değil en azindan
Eşim pek karşılık vermese de . Çok soğuk davranıyor sırf sorun çıkmasın diye ariyo samimiyetsiz konuşuyor . Bana da mesafeli olduğunu belli etmez ailesi hakkında kötü konuşmamı istemez ama niyeyse soğuk davrandığını fark ettim artık :)Amaaan hepsi aynı yaaa kafalarını kullansalar gelinleri ile arayı iyi tutsalar kendileri de kazanır kusura bakmasınlar aksi durumda oğullarını kaybederler en iyisi mağdur olup Esasında ne olduklarını eşe göstermek bence..sizin müdahalenize pek gerek kalmıyor tabi eşin de kişiliği tavrı önemli bu noktada
benim başımda da vardı öyle bir dert. onu yok saymaya başladım hatta en son gördüğümde ev kalabalıktı eşimde lavabodaydı.. kalabalığın içinde yalnız kalınca döndü bana siz naptınız? dedi tek yaptığım o yokmuş gibi ayaga kalktım anne çay ne olmuş baktın mı diyerek mutfaga geçtim. ev kalabalık olunca beni görüyorsunda, eşim varken neden sadece senli ? yüz vermeyin sizde uzak kalın konuşmayın görmeyin duymayın ne hali varsa görsün. yok saymak ve terbiyeszilik bu yaptığı.Kızlar merhaba,
Ben daha önce de yazmıştım buraya, bende sadece bir görümce var gözden ırak ama yan yana geldik sıra soğuk rüzgarlar esen bir görümce..
Bu görümce biraz soğuk mesafeli eşimle evlenmeden önce tanışıklığımızda da böyleydi evlendikten sonra da aynı.. şöyle ki: eşimle evlendiğimiz gerçeğini bir türlü kabul etmeyerek sürekli eşimle sen diliyle konuşması..en basitinden bebeğimiz olcak eşime "çok merak ediyorum ne koyacaksın" diye sorması yada yeni aldığımız evimize hediye sorarken eşime dönüp "senin yatak odanda avizeye ihtiyacın var sanki" diye sorması..
Sizce normal mi bu davranışlar ?Siz olsanız ne düşünürsünüz, hani bir kavgamız gürültümüz olmadı ama sadece bir kez birlikte aylar öncesinde çıktığımız eşimin memleket gezisinde herşeyde despotluk yapıp planları kendisinin yapması davranışına muhalefet olmuştum ben artık dayanamayıp..ozmandan beri bir kin gütme durumu mu var bilmiyorum ama aklısıra beni yok sayıyor terbiyesizlik değil mi bu sizce ? yetmiyor kayınvalidemle iyi olmama rağmen o gelince nedense kayınvalide de biraz mesafeli oluyor sanki sanırım onu da dolduruşa getiriyor
Görmüş anlamış işte ne güzel, siz elinizden geleni eşinizin önünde yapın samimiyetinizi görürse anlar Durumu, benim eşim ben söylemeden durumu idrak etmiş ablamı kenara çekip konuşcam diyipEşim pek karşılık vermese de . Çok soğuk davranıyor sırf sorun çıkmasın diye ariyo samimiyetsiz konuşuyor . Bana da mesafeli olduğunu belli etmez ailesi hakkında kötü konuşmamı istemez ama niyeyse soğuk davrandığını fark ettim artık :)
Valla geçen kaynanama geldi görümcem birde akrabaları vardı. Goeumcemin suratına bile bakmadım hep akrabalariyla samimiyet kurdum o da farketti tabi. Anneme babama şikayet ederek geline söz geciremiycegini. Canım cicim yapmaya başladı tabi hiç oralı olmadımbenim başımda da vardı öyle bir dert. onu yok saymaya başladım hatta en son gördüğümde ev kalabalıktı eşimde lavabodaydı.. kalabalığın içinde yalnız kalınca döndü bana siz naptınız? dedi tek yaptığım o yokmuş gibi ayaga kalktım anne çay ne olmuş baktın mı diyerek mutfaga geçtim. ev kalabalık olunca beni görüyorsunda, eşim varken neden sadece senli ? yüz vermeyin sizde uzak kalın konuşmayın görmeyin duymayın ne hali varsa görsün. yok saymak ve terbiyeszilik bu yaptığı.
Aynen resmen aynılarmış..ben de aynını yapıyorum şurda hamileyim bir gün sormadı eşim de görüyor biliyor geldi evimize hiç yüz vermedim mecbur kalmadıkça konuşmadım hatta inadına kv ile dönüp sohbet ediyorduk ne kadar kv kızından çekinip normalde olduğundan biraz daha temkinli olsa de bu durum bile rahatsız ediyordu görümceyibenim başımda da vardı öyle bir dert. onu yok saymaya başladım hatta en son gördüğümde ev kalabalıktı eşimde lavabodaydı.. kalabalığın içinde yalnız kalınca döndü bana siz naptınız? dedi tek yaptığım o yokmuş gibi ayaga kalktım anne çay ne olmuş baktın mı diyerek mutfaga geçtim. ev kalabalık olunca beni görüyorsunda, eşim varken neden sadece senli ? yüz vermeyin sizde uzak kalın konuşmayın görmeyin duymayın ne hali varsa görsün. yok saymak ve terbiyeszilik bu yaptığı.
Benimde sadece eşimi bilir onu düşünürler beni düşünmeyeni ben hiç düşünmüyorum valla onlar benim için sadece hiç.Kızlar merhaba,
En büyük intikamdır görmezden gelip başkalarıyla samimi olmakValla geçen kaynanama geldi görümcem birde akrabaları vardı. Goeumcemin suratına bile bakmadım hep akrabalariyla samimiyet kurdum o da farketti tabi. Anneme babama şikayet ederek geline söz geciremiycegini. Canım cicim yapmaya başladı tabi hiç oralı olmadım
Aynen ben de aynısını yapıyorumEn büyük intikamdır görmezden gelip başkalarıyla samimi olmak