• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce sorunsalı

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Gün geçmiyor ki birinden çekmiyim yahu herkesin kahrı bana mi?
Bunaldım arkadaş. görümcem bana bırakıldı kendileri. Neyse iyi hoş severdim daha öncede kalmışlığı vardi ses etmedim . Geldin kalsin kiz bana ne zararı olcak can yoldaşı olur dedim . Neyse 3 gündür bende , şuan evi kendi eviymis gibi kullanıyo sanki ben misafirim odalara girip kapilari kitlemeler , ben eve gelmeden hirmeler , benim kit kanaat ay basina kadar kullaniyim dedigim seylerin hepsinin dibine kojune dari vurdu 3 günde , makyaj malzemelerimden tutun dolapta ne var ne yok silip süpürüyo yenge yaoiyim mi ediyimmi diye sormak yok . Tamam abisinin evi eyvallah ta bu kadar da abartilmaz ki . Evde kucuk cocuk olsa daha yavas kirlenir ve dağılır . Bi dakika oturkuyo evde surekli dolasiyo ordan oraya ordan oraya nereyi tenizlediysem orayi bi guzel batiriyo bana inat yapar gibi . Uyarmak istiyorum çünkü en nefret ettigim seu hadsizlik . Hadi gel kahbe icekim muhabbet edelim diyorum konusuyorum alaya aliyo dinlemiyo of cok sikildim ay cok bunaldm diyip duruyo bütün gün okulada gidiyo bide hanimefendi . Hicbirseye elini sürmüyo. Esimle de konuşmuyoruz. Yüz buldu iyice .sürekli telefonda saklı gizlı birileriyle konuşuyo, gecen yalandan markete gidicem abimin haberi var dedi ne alcaksinxdedim dis fircasi dedi . Gitti iki dakka sonra geri geldi ne poşet ne elinde bisey vardi hani nerde dedim. Cebinden dis fircasi cikardi ve ben hic yemedim . Esime de bişey söyleyemiyorum. Bu kez çok bunaltti . 2 gündür evimden soğudum yemin ediyorum is guc yapmiyorum . Iyi jiyet bu kadar basa bela olmak zorunda mi ? Ben kendi ailemden hic gormedim uyarmak istiyorum . Nasil uyarcam ben bu kizi ? Idareli kullan esyalarimi benden izinsiz alma demek istiyorum . Abisiyle konusmuyorum abisine şikayet eder mi bilmiyorum . Sinirimden başıma ağrılar girdi. Napmaliyim?
Edit: daha geven hafta evden kacicam biktim bu ailemden diyip duruyodu başıma kalcak diye aklim çıkıyo ayriyeten .

Son düzenleme:
Annesine ispiyonla birileriyle konusuyor cok endiseleniyorum de. Makyaj malzemelerini falan da bir cekmeceye kilitle ugrasma ergenle bosuna. Daginikligi toplasin ama hizmetcisi yok.

Annesine ispiyonla birileriyle konusuyor cok endiseleniyorum de. Makyaj malzemelerini falan da bir cekmeceye kilitle ugrasma ergenle bosuna. Daginikligi toplasin ama hizmetcisi yok.
Yangina korukle gitmek nasil duygu acaba bence kizi tuvalete kitlesin birde dovsun yazik ya gonderin kizi evine haliniz bu almasaydiniz

odanızın kapısını kitleyerek kişisel eşyalarını kullanmasını engelleyebilirsin..

önceki konularını da okumuştum, eşine dert yakındığin anda bir tartışma daha yaşarsınız büyük ihtimalle..
dağınıklığını da sen toplama,iyilikle bak burası çok dağılmış toplayıver ben yetişemiyorum de..

neyin sonunu getirdi mesela?
buzdolabı daha çabuk boşalıyor evde biri varken bu doğru ama bunun hesabını yapman hoş değil..

Yangina korukle gitmek nasil duygu acaba bence kizi tuvalete kitlesin birde dovsun yazik ya gonderin kizi evine haliniz bu almasaydiniz
Ortam cok kotu tam misafir sayilmaz o yas itibariyle emanet sayilir. Basina bir is gelse direkt konu sahibine hop gum. Ailesi bilsin ona gore onlem alinir.

Ben konu sahibinin bu kadar iyi niyetle yaklastiini dusunmuyorum zira yesigi yemegin lafini ediyor
Bosver ya oralara girmeyelim ergen de iyi niyetli degil kocasi da. Bosansa dert bosanmasa dert. Biraz taktik verelim de kendini kurtarsin bari kurtarabildigi kadar.

Anası babası ergen haliyle uğraşamamış size postalamış. Açıkça bu. Yeme içme konusuna bir şey diyemeyiz misafir sonuçta ama diğer konularda sen haklısın.

Ben son dediğinize takildim,kacicam bu ailemden falan laflar ediyor,telde gizli saklı konuşuyor demissiniz.Bu durumdan kesinlikle birinin haberi olmalı bişey olursa gerçekten sizin başınız ağrır,daha da çıkmaza girer herşey.

Makyaj malzemesi konusunda haklı buldum sadece çünkü hijyenik bulmuyorum ortak kullanılmasını, ancak diğer konularda haksız buldum sizi. 18 yaşında ergen kız, yaştaşlarından farklı davranmıyor, yediği bile fazla gelmiş, ayıp yani... Bir insan ne kadar yiyebilir ki? 18 yaşındaki kıza 'Görümce' diye önyargılı yaklaşıyor olabilir misiniz?

Yaptiklari asla yasina verilemez degil 18 yasimda 10 yasimda bile kimseden izinsiz sahsi malzemelerini kullanmadim, misafir oldugum yerde evi otel gibi gorup yagmalamaya kalkmadim haddimi bildim olmasi gereken de bu.
Ayrica bir haltlar karistirdigi asikar. Annesine soyleyin ayy cok endiseleniyorum surekli fisir fisir diye.

Bunaldım arkadaş. Kv kp memlekette oldugu için görümcem bana bırakıldı 18 yasinda kendileri. Neyse iyi hoş severdim daha öncede kalmışlığı vardi ses etmedim . Geldin kalsin kiz bana ne zararı olcak can yoldaşı olur dedim . Neyse 3 gündür bende , şuan evi kendi eviymis gibi kullanıyo sanki ben misafirim odalara girip kapilari kitlemeler , ben eve gelmeden hirmeler , benim kit kanaat ay basina kadar kullaniyim dedigim seylerin hepsinin dibine kojune dari vurdu 3 günde , makyaj malzemelerimden tutun dolapta ne var ne yok silip süpürüyo yenge yaoiyim mi ediyimmi diye sormak yok . Tamam abisinin evi eyvallah ta bu kadar da abartilmaz ki . Evde kucuk cocuk olsa daha yavas kirlenir ve dağılır . Bi dakika oturkuyo evde surekli dolasiyo ordan oraya ordan oraya nereyi tenizlediysem orayi bi guzel batiriyo bana inat yapar gibi . Uyarmak istiyorum çünkü en nefret ettigim seu hadsizlik . Hadi gel kahbe icekim muhabbet edelim diyorum konusuyorum alaya aliyo dinlemiyo of cok sikildim ay cok bunaldm diyip duruyo bütün gün okulada gidiyo bide hanimefendi . Hicbirseye elini sürmüyo. Esimle de konuşmuyoruz. Yüz buldu iyice .sürekli telefonda saklı gizlı birileriyle konuşuyo, gecen yalandan markete gidicem abimin haberi var dedi ne alcaksinxdedim dis fircasi dedi . Gitti iki dakka sonra geri geldi ne poşet ne elinde bisey vardi hani nerde dedim. Cebinden dis fircasi cikardi ve ben hic yemedim . Esime de bişey söyleyemiyorum. Bu kez çok bunaltti . 2 gündür evimden soğudum yemin ediyorum is guc yapmiyorum . Iyi jiyet bu kadar basa bela olmak zorunda mi ? Ben kendi ailemden hic gormedim uyarmak istiyorum . Nasil uyarcam ben bu kizi ? Idareli kullan esyalarimi benden izinsiz alma demek istiyorum . Abisiyle konusmuyorum abisine şikayet eder mi bilmiyorum . Sinirimden başıma ağrılar girdi. Napmaliyim?
Edit: daha geven hafta evden kacicam biktim bu ailemden diyip duruyodu başıma kalcak diye aklim çıkıyo ayriyeten .
Dikkat edin sevgilisi vardir kacabilirde. Suc ustunuze kalir.

Bunaldım arkadaş. Kv kp memlekette oldugu için görümcem bana bırakıldı 18 yasinda kendileri. Neyse iyi hoş severdim daha öncede kalmışlığı vardi ses etmedim . Geldin kalsin kiz bana ne zararı olcak can yoldaşı olur dedim . Neyse 3 gündür bende , şuan evi kendi eviymis gibi kullanıyo sanki ben misafirim odalara girip kapilari kitlemeler , ben eve gelmeden hirmeler , benim kit kanaat ay basina kadar kullaniyim dedigim seylerin hepsinin dibine kojune dari vurdu 3 günde , makyaj malzemelerimden tutun dolapta ne var ne yok silip süpürüyo yenge yaoiyim mi ediyimmi diye sormak yok . Tamam abisinin evi eyvallah ta bu kadar da abartilmaz ki . Evde kucuk cocuk olsa daha yavas kirlenir ve dağılır . Bi dakika oturkuyo evde surekli dolasiyo ordan oraya ordan oraya nereyi tenizlediysem orayi bi guzel batiriyo bana inat yapar gibi . Uyarmak istiyorum çünkü en nefret ettigim seu hadsizlik . Hadi gel kahbe icekim muhabbet edelim diyorum konusuyorum alaya aliyo dinlemiyo of cok sikildim ay cok bunaldm diyip duruyo bütün gün okulada gidiyo bide hanimefendi . Hicbirseye elini sürmüyo. Esimle de konuşmuyoruz. Yüz buldu iyice .sürekli telefonda saklı gizlı birileriyle konuşuyo, gecen yalandan markete gidicem abimin haberi var dedi ne alcaksinxdedim dis fircasi dedi . Gitti iki dakka sonra geri geldi ne poşet ne elinde bisey vardi hani nerde dedim. Cebinden dis fircasi cikardi ve ben hic yemedim . Esime de bişey söyleyemiyorum. Bu kez çok bunaltti . 2 gündür evimden soğudum yemin ediyorum is guc yapmiyorum . Iyi jiyet bu kadar basa bela olmak zorunda mi ? Ben kendi ailemden hic gormedim uyarmak istiyorum . Nasil uyarcam ben bu kizi ? Idareli kullan esyalarimi benden izinsiz alma demek istiyorum . Abisiyle konusmuyorum abisine şikayet eder mi bilmiyorum . Sinirimden başıma ağrılar girdi. Napmaliyim?

Okurken içim sıkıldı. Bu nasıl bir terbiyesizlik. Hem evinizde kalıyor hem saygı Yok. Yaşı küçük diye böyle davranmaya hakkı yok zaten bu durum yaş değil karakter meselesi.Benim de küçük görümcem var 17 yaşında. Evime gelir kalır acıkınca istediğini al ye dememe rağmen mutfaga bile girip birşey alıp yemez. Ben işteyken çıkarken evi toplar siler süpürür gider. Ayıp diye birşey var. Uyarmalısınız. Eşinizle konuşmuyor olsanızda direk kardeşin bu şekilde gizli saklı telefonla görüşüyor kaçıp gitmek istiyorum şeklinde cümleler kuruyor başına birşey gelmesini bu konunun beni etkilemesini istemiyorum. Lütfen gerekeni yap diye belirt. Sonra esin bana niye söylemedin demesin

Back
X