Görümce sorunsalı

Bunu fark edebilmek için stalklamaya gerek yok ki:) storylerimde açık ve net ismini görüp ardından engellendiğimi fark etmek basit bir olay. Aynı karşılığı verip vermeme konusunda kararsız kaldım bu yüzden konu açtım her fikire ve eleştiriye açığım🙃
Bakip direkt engelliyorsa, göremezsiniz. Gördüğünüze göre siz de sıkı takip ediyorsunuz. Engelleyince izleyenler kısmında adı çıkmaz ki

Merhaba arkadaşlar. Eski görümcem sürekli instagram hesabımı stalklıyor, storylerimi izliyor ve görmediğimi zannederek profilimi engelliyor. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar engelimi kaldırıyor🤭 beni umursamadığını söylesede deli gibi ne yaptığımı takip ediyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum bu onun kendi sorunu gizli gizli takip etmesi onun hayranlığıdır diyip geçiyorum. Bazende direkt engellesem hiç bakamasa mı diyorum ama bu sefer onu umursadığımı zannedebilir. Siz olsanız ne yapardınız? İzlemeye devam etsin mi😂

Eski gorumce olduguna gore bosanmissiniz herhalde ama gorumce dert kalmis. Aynen siza hayran bence. Benim bile hayran olasim geldi.

Bakip direkt engelliyorsa, göremezsiniz. Gördüğünüze göre siz de sıkı takip ediyorsunuz. Engelleyince izleyenler kısmında adı çıkmaz ki
Üzerinden 48 saat sonra izleyenleri göremiyorsunuz. Kendisi 24 saat sonra göremeyeceğimi zannederek engelimi kaldırıyor bu yüzden o listede ismini görebiliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Eski görümcem sürekli instagram hesabımı stalklıyor, storylerimi izliyor ve görmediğimi zannederek profilimi engelliyor. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar engelimi kaldırıyor🤭 beni umursamadığını söylesede deli gibi ne yaptığımı takip ediyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum bu onun kendi sorunu gizli gizli takip etmesi onun hayranlığıdır diyip geçiyorum. Bazende direkt engellesem hiç bakamasa mı diyorum ama bu sefer onu umursadığımı zannedebilir. Siz olsanız ne yapardınız? İzlemeye devam etsin mi😂
Silin gitsin.

Engelledigini nasıl goruyosunuz

Mesaj atın kendisine,
Ne umarak her gün profilimde geziyorsun bilmiyorum ama benim hayatıma değil kendi hayatına baksan daha iyi olur , diyin.

Gördüğünüzü bilsin.
Bir şekilde artık hayatınızdan çıksınlar

Bence bırakın izlemeye devam etsin 😁
Çatlasın patlasın,
görümce kelimesinden bile tiksinti geliyor bana :confused:

İmkansız kendisinin yeni bir ilişkisi var:)
Yeni ilişkisi olan biri eski nişanlısın stalklamaz mı ? Bence eski nişanlınız bakıyor olabilir sizin de yeni ilişkiniz var mı diye merak ediyor olabilir.

Ayrıca eski görümcede nefret ettiği birinin durumunu merak edebilir.Kardeşimden daha iyisini bulacak mı bakayım diyordur belki bilemeyiz.Bence en iyisi siz herkesi engelleyin ki.Bu mesele gerçekten tamamen bitmiş olsun.

Yeni ilişkisi olan biri eski nişanlısın stalklamaz mı ? Bence eski nişanlınız bakıyor olabilir sizin de yeni ilişkiniz var mı diye merak ediyor olabilir.

Ayrıca eski görümcede nefret ettiği birinin durumunu merak edebilir.Kardeşimden daha iyisini bulacak mı bakayım diyordur belki bilemeyiz.Bence en iyisi siz herkesi engelleyin ki.Bu mesele gerçekten tamamen bitmiş olsun.

Bisi dicem sen de beni engellesene ya nooooollluuuurrr 🙏 Allah rizasi icin bir dus yakamdan ya.

Engelle
Hesabını da dışarıya kapat
Tanımadığın kişilerin takip isteğini kabul etme
Olsun bitsin

Back
X