- 19 Haziran 2024
- 102
- -5
- 13
- 25
- Konu Sahibi superisi1999
-
Gerçekten eşiyle doğumundan başlamış bu aradatamam burası bir dertleşme platformu olabilir de Gılgamış destanı da yazmazsın ya
hiç bir şeyimize doğru düzgün destek olmadılar olmadıkları gibi de çıkan kavgalar çabası.N
Sonra ablası kıpkırmızı oldu bize bi bağırdı ne diye o zaman sabahtan beri konuşuyoruz dedi,niye soruyorsunuz o zaman dedi sizin dedi a
Eşi önceden ablasını boynundan koklayarak öpüyormuş,artık öpmüyormuş. Görümce de konu sahibini suçluyormuş. Devamı bende de yokOkuyan olursa ona göre yorum yaparım.
Birbirlerine nispet yapan gelin görünce modelleri canlandı gözümün önünde, saf saf okuyordum ki baktım ucu bucağı yok, vazgeçtim ben deEşi önceden ablasını boynundan koklayarak öpüyormuş,artık öpmüyormuş. Görümce de konu sahibini suçluyormuş. Devamı bende de yok
Yok Borel ben de o kadar dirayetli çıkamadım.Birbirlerine nispet yapan gelin görünce modelleri canlandı gözümün önünde, saf saf okuyordum ki baktım ucu bucağı yok, vazgeçtim ben de
Yani bi yere kadar okumaya çalıştım ..Sonra aşağı kaydırdım ne kadar uzunlukta diye ,sonra gözüm kesmedi okuyamadım..İlk defa bu kadar uzun yazı gördüm.Okuyan olursa ona göre yorum yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?