Illumination we are such stuff as dreams are made on Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 607 Emoji Skoru 1.245 Puanlar 408 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi emine977 #21 emine977 .!.: Ben sosyal medyadan paylaşım yaptığımda görüyolar birbirlerine haber veriyolar o görümcemle takipleşmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman engelleyin göremesinler sizi, profiliniz herkese açıksa kapatın en azından bir süre ki sahte hesaplardan falan da bakamasınlar.
emine977 .!.: Ben sosyal medyadan paylaşım yaptığımda görüyolar birbirlerine haber veriyolar o görümcemle takipleşmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman engelleyin göremesinler sizi, profiliniz herkese açıksa kapatın en azından bir süre ki sahte hesaplardan falan da bakamasınlar.
E emine977 Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 115 Emoji Skoru -65 Puanlar 16 Yaş 29 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi emine977 #22 Onlar görmesin diye kendimi kısıtlayamam hayatımı yaşayacağım hayat benim hayatım konuşup dursunlar kıskanıyolar ama eşimle sorunlarım bunlar yüzünden oluyor olmasını istemiyorum
Onlar görmesin diye kendimi kısıtlayamam hayatımı yaşayacağım hayat benim hayatım konuşup dursunlar kıskanıyolar ama eşimle sorunlarım bunlar yüzünden oluyor olmasını istemiyorum