Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soruyu nerden sorcam ya beceremedim kizlar yardim
tamam sor işte yardımcı olacağızTesekkurlernsorarim.da yinede bir yardimci olsaniz
O kimseye bisey demeden sen kayınvalidene x kisi beni engellemis acaba bi sorun mu var de seni suclamasina fırsat vermeİyi ol ozaman problem bir gorumcem var esimin aileainin dunyasi gorumcemin ustune kurulu resmen onla.konusmazsan herkesi karsina aliosun esim.haric bundan bea ay once bosanma evresine geldik sayesinde bi sekikde duseldik o zamandan ne i bi yere de karsilastigimizda gorusuruz face yada whatsapptan msj lasmiyoruz yazsada kisa kolisa cevap vriyorum cunku internet yuzunden de cok basimi agritti bana sunu yazdi sunu paylasti blmem n simdi whatsapptan engellemis esimde arasin soyliyimdemis ne yayapmaya calisio anlamadim aimdi konuwmucam ine kayinvaldemlere ben bisey yapmadim diyip ortaligi karstrck
O kimseye bisey demeden sen kayınvalidene x kisi beni engellemis acaba bi sorun mu var de seni suclamasina fırsat verme
o arsizsa sende oyle yap hiç bisey olmamış gibi konuşYa o kadar bunaldim ki isi gucu problem cikarmak benim siniroldugum simdi gitmicem evine filan ilerleyen donemlerde kayinvaldemler esime esimde bana sarcak her zamanki gibi kizlarinin yaptiklari goz onune gelmicek esim simdi annemler tavir alir demis ben milletin icin de konusurm diomus milletin icinde konuscak hrkes sorunun bende oldugunu dusunecwkler milletin icin de konusacagi ocin tepki almicak aklinca cokmu akilli zannedio kendini anlamadim ya seytan dio ara iyi yapmisisn emgellemekle de diyor deli olcm ya
Hiiiic usteleme o zaman. Konusursa konus sert cikma ki sorunun sende oldugunu iddia etmesinlerCanim kayinvladem asla kizina toz kondurmaslz sen bisey yapmissindr der ben bunlari cok yasadim kizlari cok onemli asla tarfsiz olup ortayi bulmadilar
Yok sert cikmam aramam ama evine gitmem kaynanam problem.kadn ya ben anlamadim yaaa allah ona akil bana sabir versin omrumu yediHiiiic usteleme o zaman. Konusursa konus sert cikma ki sorunun sende oldugunu iddia etmesinler
Sen esinle konus ve hic bisey olmamış gibi davran onemmli olan esin o senin arkanda olursa getisini boşver. Ne derlerse he de geç yuzlerine gül hiç bişey olmamış gibiEderler onlar ne bicim bir ailedr ben anlamadim yaa taraf tutmalari yuzudn birbirimize giriorz bende hicbirsey olmams gibi davranip oynasammi ayni o gihi allahim ne cahil insanlar var yaaa benim kaynvldem oglunu siler kizi icin o karakelterde insan ???
Sen esinle konus ve hic bisey olmamış gibi davran onemmli olan esin o senin arkanda olursa getisini boşver. Ne derlerse he de geç yuzlerine gül hiç bişey olmamış gibi
Bende oyle dusunuyorum canimm kafam cok karisik nefret ediyorum kendisinden ama dolayli yoldan etkiliyor evimi kaynanam gelir esimin yaninda sn ablani istemiosun der aglar esime bende gitmeyince suclu duruma duserim die dusunuyorum artik o kadar cok sey yasatti ki bana yine bisey yapacakms gibi bir his var icimde yada psikolijik allah bildigi gibi yapsin[/QUOTE]mber: 652343"]Sen esinle konus ve hic bisey olmamış gibi davran onemmli olan esin o senin arkanda olursa getisini boşver. Ne derlerse he de geç yuzlerine gül hiç bişey olmamış gibi