Görümce sorunu

serpilemree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
56
1
1
Kızlar merhaba ben nasipse 8 9 ay içinde nisanlancam Ama bi sorunum var görümcemle ilgili nisanlıma cok yakın asırı derecede görümcem 31 nisamlım 22 yasında görümcem nisamlımlara geldiğinde beraber yatıyolar buyuk yatakta evli kendisi bu gibi bin sürü sey cok yakın davranıyor ama nisanlım normal davranıyor görümcemin nisanlıma biseymi hissediyor kafayı yıcem artık yoksa benimi kıskanıyor :( dısarı cıksak pesimize takılıyor kesinlikle rahat vermiyor

Banada çok anormal bi durum gibi geldi sizi kıskanıyor olabilir mio_O

Abla kardeş tabiki samimi olabilirler ama bu durum çok abartı.
Aynı yatakta yatmak vs koskoca insanlar yani hiç hoş değil bence de..

Son düzenleme:
Herseyin bir sınırı var herkes kardesini sever de birlikte uyumakta nesi koca koca insanlar ayip

Görümcenin psikolojisi bozuk seni kıskandırmak için yapıyo olabilir kendini senin yerine mi koyuyor ne tövbe bismillah:KK57:

Cok asiri sacma.Koca insanlar birlikte mi yatiyorlar?Gorumcenin kocasi bisey demiyor mu bu ise?Ben inanmadim.

Gorumcen nisanlinla uyumuyo nisanlin da gorumcenle uyuyo bunu garipsemiyo musun? Cunku seni baglayan nisanlin. Muhattabin da o. Yani rahatsiz oluyosan onunla konus. Nisanlin abla koca adam oldum beraber mi uyuycaz dese uyumazlar.

Kızlar merhaba ben nasipse 8 9 ay içinde nisanlancam Ama bi sorunum var görümcemle ilgili nisanlıma cok yakın asırı derecede görümcem 31 nisamlım 22 yasında görümcem nisamlımlara geldiğinde beraber yatıyolar buyuk yatakta evli kendisi bu gibi bin sürü sey cok yakın davranıyor ama nisanlım normal davranıyor görümcemin nisanlıma biseymi hissediyor kafayı yıcem artık yoksa benimi kıskanıyor :KK43: dısarı cıksak pesimize takılıyor kesinlikle rahat vermiyor
Senin de mi psikolojin bozuk abla kardeş ya ama görümcelere tam bi psikopat nişanlında normal değil

Aynen öyle arkadaşlar birlikte yatıyorlar ve ben şuanda birşey diyemiyorum buda o kadar kötü ki bişey diyememek. Çoçukları yok şuan görümcemin kocasıylada pek bi alakasıda yok ama aşırı üstüne düşüyor nişanlımın ben öyle üstüne düşmüyorum yani. Çok abla kardeş bağı gördüm ama bu başka bişey. Benimde erkek kardeşim var bırak yanımda yatmasını yanımda atletle bile gezmez

halen ablasıyla uyuyan bunun tuhaf olmadığını algılayamayacak kadar büyümemiş 22 yaşında bir erkekle evlenilir mi bilemedim,aslında 22 yaşında evlenebilir mi bir erkek, bence evlenmemeli :KK43:

Back
X