Görümce ve EŞ sorunu

deniznehir42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
18
13
39
Arkadaşlar merhaba herkese, foruma yeni katıldım bende sizlerden fikir almak içimi dökmek için bu konuyu açıyorum. Ben ve eşim 3 yıl önce severek evlendik, ben öğretim elemanıyım eşimde doktor. eşim evlenmeden önce 4 yıllık doktordu ama hiç parası yoktu hep ailesine göndermiş bu benim için sorun değildi, düğünümüzü herşeyi borçla bi başımıza yaptık. bu arada 3 tane görümcem bir de kaynım var hepside evli ve ailesinin aslında maddi durumları iyi. neyse eşim ailesine çok düşkün özellikle de en büyük ablasına. en büyük görümcem kendi eşini, eşinin ailesini, kendi ailesini daha doğrusu herkesi yönetmeye alışmış. nişanımızda, düğünümüzde sürekli sorunlar çıkardı ama biz üstünde durmadık. evlendik sürekli bizi de yönetmeye çalışıyor benim hakkımda eşime sürekli konuşuyor, eşimde bu yüzden hep nöbetlerinde filan ben yokken 2-3 saat konuşuyor. birde doktor ya sürekli maddi bişeyler bekliyorlar. eşim bekarken ne isteseler almış aynı şekilde devam etmesini istiyorlar ama artık bir ev geçindirdiğini düşünmüyorlar yada işlerine gelmiyor. kaç kere ablasının benim hakkımda konuştuğunu duydum mesajlarını gördüm yinede bişey demedim. eşim hep bana haklı olduğumu diyor ama onlara hiçbirşey söylemiyor resmen dilsiz şeytanı oynuyor. en sonki olayda görümcem bana ve aileme hakaret etti hiçbirşey yapmadığım halde ona cevap vermemem iyice delirtti onu. ve bende eşime artık onla görüşmeyeceğimi eşiminde ablasına artık dur demesini söyledim. eşim benle kavga etmediği için ablası eşimle konuşmuyor eşim sürekli arıyor açmıyor şimdi de eşim yıllık izinde evine gitmek (uzak bir şehirde) istiyor. bende artık dayanamadım eşime ağır konuştum 3 yıldır doldum artık.3 gündür küsüz , evlendiğimizden beri ablası yüzünden aramız bozuluyor, eşim ablası ve annesinin dolduruşuna geliyor. artık sağlıklı düşünemez oldum sizce ne yapmalıyım?? :KK43:((

Haklısınız, ablasıyla muhattap olmamakta.
Geri vites yapmayın,3 yıl beklemişsiniz bu tepkiyi vermek için,bir yere varabilirsiniz belki net olursanız.

bence de geri adim atma, yönetici kv ler bitti bu sefer görümceler basladi
esin ablasini dinleyip evde hir gür cikarmasa bile, o senin hakkinda söyledikleri kafasinin bi yerine yerlesir zamanla. sonra her ufak olayda ablam demisti der

Arkadaşlar merhaba herkese, foruma yeni katıldım bende sizlerden fikir almak içimi dökmek için bu konuyu açıyorum. Ben ve eşim 3 yıl önce severek evlendik, ben öğretim elemanıyım eşimde doktor. eşim evlenmeden önce 4 yıllık doktordu ama hiç parası yoktu hep ailesine göndermiş bu benim için sorun değildi, düğünümüzü herşeyi borçla bi başımıza yaptık. bu arada 3 tane görümcem bir de kaynım var hepside evli ve ailesinin aslında maddi durumları iyi. neyse eşim ailesine çok düşkün özellikle de en büyük ablasına. en büyük görümcem kendi eşini, eşinin ailesini, kendi ailesini daha doğrusu herkesi yönetmeye alışmış. nişanımızda, düğünümüzde sürekli sorunlar çıkardı ama biz üstünde durmadık. evlendik sürekli bizi de yönetmeye çalışıyor benim hakkımda eşime sürekli konuşuyor, eşimde bu yüzden hep nöbetlerinde filan ben yokken 2-3 saat konuşuyor. birde doktor ya sürekli maddi bişeyler bekliyorlar. eşim bekarken ne isteseler almış aynı şekilde devam etmesini istiyorlar ama artık bir ev geçindirdiğini düşünmüyorlar yada işlerine gelmiyor. kaç kere ablasının benim hakkımda konuştuğunu duydum mesajlarını gördüm yinede bişey demedim. eşim hep bana haklı olduğumu diyor ama onlara hiçbirşey söylemiyor resmen dilsiz şeytanı oynuyor. en sonki olayda görümcem bana ve aileme hakaret etti hiçbirşey yapmadığım halde ona cevap vermemem iyice delirtti onu. ve bende eşime artık onla görüşmeyeceğimi eşiminde ablasına artık dur demesini söyledim. eşim benle kavga etmediği için ablası eşimle konuşmuyor eşim sürekli arıyor açmıyor şimdi de eşim yıllık izinde evine gitmek (uzak bir şehirde) istiyor. bende artık dayanamadım eşime ağır konuştum 3 yıldır doldum artık.3 gündür küsüz , evlendiğimizden beri ablası yüzünden aramız bozuluyor, eşim ablası ve annesinin dolduruşuna geliyor. artık sağlıklı düşünemez oldum sizce ne yapmalıyım?? :KK43:((
ne biçim eşin var senin birde koskoca doktor der dışarıdan bakanlar

tırsak adam

evlilikle beraber yeni bir yuva kurulduğunun ve artık öncelik o yuvanın olduğunun ne zaman farkına varacak insanlar anlayamıyorum. oğullarını evlendiriyorlar hizmetini karısı yapsın ama keyfini biz sürelim zihniyetli insanlar. eşinize hissettiklerinizi anlatın sizi anlamasını beklemeyin çünkü anlayamıyorlar. mutlaka iletişimde olun ama kavga etmeden sakin sakin konuşun. o anda anlamasalar bile daha sonra düşünüp size hak verecektir. aile bütünlüğü diye birşey var dışarıdan müdehalelere kapalı olmak lazım yoksa yıkılır.

Allah yuvalarımızda huzurumuzu kaçıran o görümceleri ISLAH etsin.
Görümce deyince tüylerim diken diken oluyor resmen !!!
Allah sizinde yardımcınız olsun eşinizin ablasıyla çok sıkı bir bağı var. Maalesef eşiniz görümcenize karşı geri adım atmazsa( ki atmıyorlar genellikle) görmezden gelmekten başka yapabileceğiniz hiç bir şey yok..

Allah yuvalarımızda huzurumuzu kaçıran o görümceleri ISLAH etsin.
Görümce deyince tüylerim diken diken oluyor resmen !!!
Allah sizinde yardımcınız olsun eşinizin ablasıyla çok sıkı bir bağı var. Maalesef eşiniz görümcenize karşı geri adım atmazsa( ki atmıyorlar genellikle) görmezden gelmekten başka yapabileceğiniz hiç bir şey yok..
ahhh ahh benimdeee. sadece tüylerim değil bütün kanım çekiliyor gibi hissediyorumm..

Görümcenizin size ve ailenize hakaret etme sebebi nedir? Eşinize sizi kötülüyormuş hem de; yani tüm bunlara eşiniz nasıl sessiz kalabiliyor ki? Ona mı hak veriyor yoksa?

eşinize adam akıllı artık BİR AİLESİ DAHA olduğunu acıklayın. herkes kendi ailesini kurmuş kimsenin eksiği yok neden eşinizi sömürüyorlar?

Sizin artik bir aile oldugunuzu anlamadi esiniz sanirim...
"ablan bana böyle dedi :KK43:" demeyin, bu sizin dediginiz gibi susmak sayilmaz bence.
Maden esiniz susuyor, gidiceksiniz ve acik acik konusun bu kadinla... derdi neymissss??

görümcemin taktiği şu kendi yaptığı plana uymazsak hemen eşime söylediği '' sen karı kafalısın'' veya pahalı bişeyler istediğinde eşim almak istemezse ''kesin karın laf ediyodur'' ''senin karın fena'' senin karın şöyle böyle ki olaydan benim haberim bile yok kaldıki kendi anneme ne alırsam eşimin annesinede alırım o görümcelerime bir sürü hediyeler aldım iyi niyetliydim o zamanlar böyle fena olduklarını bilmiyordum. ben eşimin telefonunda görümcemin mesajını görünce eşimde ablasına msjlarını gördü üzüldü dedi, kadın suçuyla kalmayıp bide suç bastırıyor kardeşine diyorki sen erkek olsan telefonunu göstermezsin diyor lafa bak!!
eşimde aslında uyanıktır mesela benim ailemle olan ilişkimde bana söylediği'' artık evliyiz bir aileyiz ailenden soyutlan gibi'' şeyler söyler, ki benim ailem onu başı üstünde taşır iyilikten başka bişeyini görmedi, ama kendi ailesinin benim hakkımda etmediği dedikodu kalmamışken ''napıyım onlar benim ailem ailemden kopamam''
bende ailesinden kopsun demiyorum ama birazda haklının yanında ol be adam

2-3 saat konuşma hiç normal değil.dedikodu yapıyorlar buyuk bir olasılıkla ve bundan sende payını alıyorsun.

Hickimseyi alttan almaya gerek yok evliliginize karistirmayin sessiz durdukca daha da kudururlar benim fikrim.agzinin payini vermek lazım. Ben oyle yapmadigim icin pismanim sahsen.3.sahislar icin esinizle kavga etmeyin cunku erkekler ailelerine dur demeyi bilmezler

Bu ne abla düşkünlüğü pardon da ?
O kadar arkandan konuşan bir insana dur diyemiyorsa burada suçlu olan eşiniz bence, görümceniz değil.
Ne demek hala ablanın yanına gitmeyi istemek.
Aman sinir oldum valla.

daha ne yapacaksın hayvan değil ya koca doktor ağır konuştuysan anlaması lazım ama ısrarla ablam ablaaaaam demesi ilginç..karısına namusuna hakaret edilmesine seyirci mi kaldı bu arada..hakkatten okumak cehaleti alıyor eşşeklik bakiymiş tövbe tövbe :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:kararlı olun tutumunuzu sürdürün gerekli mesajı kafasına vura vura da olsa sokun lütfen eşinizin.

X