Görümce ve Kaynana Soğukluğu

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.821
4.471
103
32
1. Kv den abisinin eşinden çok etkileniyor.Ve yengenin oğlu da nişanlı devamlı görümce ile benden daha çok samimiler .
2.Asla aramızda edepsizlik , laf sokma vs. olmadı.Daha önce paylaştığım konudan bana tavirlilar.
3.Kizim diyen kv gitti.Artik masraf yaptık dedi saydı telefonu yüzüme kapattı.Bugun tekrar aradım konuştu tekrar konuşacak birşey kalmadı.Yapti.
4.Esimi çok seviyorum.Esim ailesiyle kavga etmis.Benim için asla böyle birşey istemezdim.Dedigim gibi dayının gelini bana örnek gösteriliyor eşimde oda daha nişanlı düğünden sonra görürüz diyor.

5.Kayinvalidem yengenin dolduruşuna çok gelip bana talimat veriyor.Ben aynı fikirde olmadığımı eşime soyledigimde söylüyorum diye bana tavır yapıyor ne yapmalıyım ?
Görümcemde babasız büyüdüğü için bana mesafeli abisini baba olarak görüyor nasıl sevdirebilirim bu aileye kendimi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayınvalideniz şimdiden böyle ise sonra da çok iyi olacağını düşünmeyin. Erkek arkadaşınız eşiniz değil henüz o. Size destek değilse biraz daha düşünün, hayat bu çöpe atmayın

Kendiniz olun ayrıca ne yaparsanız yapın sizi sevmek istemeyen birisi için fark etmez.

Bu aile ile işiniz zor. Hemen çocuk yapmayın, korunun.

Onlar sizi sevsin diye uğraşırken bir bakmışsıniz ki siz de onları sevmiyorsunuz.

Uğraşmayin boşverin, sanki ciddi ciddi ne yaptıniz da sizden soğudular ? Hiç bir şey .
Canları istediği gibi takılacaklar.
Siz de onlara anlam verememekten, saçmalıklarıni düşünmekten yorulacaksiniz.

Kendinizi birilerine sevdirmeye ,kabul görmeye çalıştıkça sizi daha çok ezecekler insan yerine koymayacaklar . Siz bir bireysiniz önce siz kendinizi sevin kendinize saygı duyun ki o gitmesinden korktuğunuz adam sizi bırakmasın ailesi de saygı duysun . Kimse sizi sevsin diye uğraşmayın lütfen

1. Kv den abisinin eşinden çok etkileniyor.Ve yengenin oğlu da nişanlı devamlı görümce ile benden daha çok samimiler .
2.Asla aramızda edepsizlik , laf sokma vs. olmadı.Daha önce paylaştığım konudan bana tavirlilar.
3.Kizim diyen kv gitti.Artik masraf yaptık dedi saydı telefonu yüzüme kapattı.Bugun tekrar aradım konuştu tekrar konuşacak birşey kalmadı.Yapti.
4.Esimi çok seviyorum.Esim ailesiyle kavga etmis.Benim için asla böyle birşey istemezdim.Dedigim gibi dayının gelini bana örnek gösteriliyor eşimde oda daha nişanlı düğünden sonra görürüz diyor.

5.Kayinvalidem yengenin dolduruşuna çok gelip bana talimat veriyor.Ben aynı fikirde olmadığımı eşime soyledigimde söylüyorum diye bana tavır yapıyor ne yapmalıyım ?
Görümcemde babasız büyüdüğü için bana mesafeli abisini baba olarak görüyor nasıl sevdirebilirim bu aileye kendimi ?
What dedin?

Siz cümbür cemaat eşya almaya giden aile değil misiniz? Kaynananız arayıp birinin küçük kızı için sizi azarlamıştı. Hatta öyle gereksiz kişiler vardı ki keşke ben de gelseydim senin mobilya bakmana demiştim 🤣🤣 ama anlıyorum ki sen akıllanmamışsın hala kv ve görümcenden yakınlık bekliyorsun sana mesafeli ol dedik regl tarihine bile karışan kaynanan vardı hala samimiyet bekliyorsun ne diyim devam et 🤣

Konuyu açış saatinize bakıyorum (04:36) ve bu saate kadar uyumayıp bunları düşünmeniz gerçekten çok üzücü. Saçma egoları nedeniyle size böyle davranan insanlar tarafından sevilseniz bile kendinizi sorgulayın bence.
Bu işin normali bu değil. Ayrıca oğlunu, abisini çok seven insan onun mutlu olması için gelinle de çok iyi anlaşır.

Yaşınız küçük diyeceğim ama 29 görünüyor umarım buradaki doğru değildir. Sizin iyi olmanız gereken kişi eşiniz diğerlerine kulaklarınızı kapatın ve cahil insanların söylediklerini yaptıklarını umursamayın lütfen. Onları cahillik hastalığına yakalanmış farz ederek bir hastaya yaklaşır gibi yaklaşın.

O mobilya olayınıza yorum yapmamıştım içimde kalmasın o küçük kuzen ve yengeye ben bile çok gıcık oldum gereksiz insanlar.

Başta sevmedilerse sonrasında da sevmezler, kafya taktığınızla kalırsınız. Bu durum başta sevmiş gibi yapıp sonrasında dönmelerinden daha iyi. En azından bilip ona göre davranırsanız. Kendinizi sevdirmeye çalışmak boş çaba. Mesafe koymanız için güzel bir fırsat. Başınızı dik tutun eyvallah etmeyin.

Siz cümbür cemaat eşya almaya giden aile değil misiniz? Kaynananız arayıp birinin küçük kızı için sizi azarlamıştı. Hatta öyle gereksiz kişiler vardı ki keşke ben de gelseydim senin mobilya bakmana demiştim 🤣🤣 ama anlıyorum ki sen akıllanmamışsın hala kv ve görümcenden yakınlık bekliyorsun sana mesafeli ol dedik regl tarihine bile karışan kaynanan vardı hala samimiyet bekliyorsun ne diyim devam et 🤣
:D yaaa kusura bakma yorumunda kahkaha attım regl tarihine nasıl karışıyor orasını çözemedim nasıl olabilir böyle regl randevu ile mi geliyormuş :D

Sizi sevecek olan insan kendiliğinden severdi zaten ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Ayrıca soğukluk iyidir,aman ısıtmayın sonra baş edemezsiniz ;)

Back
X