Gorumce ve kaynana

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Ve ben tek çocuğum kardeş vs yok
Yardım edin lütfen

Eşimi arıyorlar soruyorlar sürekli benimde ne kardeşim vs olmadığından üzülüyordum böyle yapıyorlar diye
Ee arayacaklar öz kardeşleri neden aramasın?
Kimse sizi aramak zorunda değil ki, sizinle o yakınlığı görmüyorlar demek ki.
Görümce/elti tayfasından zaten uzak durmak en iyisi. Dünyanın en iyi insanı da olsalar mesafe kalkınca işler değişiyor

Gelin milleti de tuhaf. Ararsın çok arıyor derler, aramazsın hiç aramıyor derler. Bu kaynana görümce ne etsin 😅 benim koca tarafımla aram çok iyidir. Sebebi önemli günler ve gelişmeler haricinde çok arayıp konuşmamamız tabii ki de 🤷 herkes kendi tarafıyla iletişimi devam ettirdim gereksiz gerginlikler yaşanmasın.

Yüz göz olma daha iyi, eşinize durumu anlatın tatlı bir dille ben yazıyorum arıyorum geri dönmüyorlar annen de sadece sizin aranız açıkken arıyor o yüzden bende bundan sonra bir araya gelince senin hatrına görüşüp konuşurum diye

Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Ve ben tek çocuğum kardeş vs yok
Yardım edin lütfen
8 yıldır görümceyim, gerekli bir şey olmadıkça aramadım. Bunun için tribe gidecekse de kendi bilir derdim heralde.. Bende de iki görümce var aramazlar kardeşlerini ararlar, hiç dertlenmek aklıma gelmemişti.

Bak eskiler ne demiş görümce görümce ölüyordum görünce. Yani demem o ki salla gitsin

Dininden emin olmadığınız kimseye dini içerikli mesaj yollamayın
Dindar olsa bile bir süre sonra rahatsız edici olabiliyor

Konuya gelince
Siz çok hevesli olunca diğer taraf sizden uzaklaşır
Kimse sizin kardeşiniz değil olamazda

Bende 11 yıldır görümceyim ama gelinle kardeşimden çok konuşuyorum hergün mutlaka konuşuruz ben aramasam o arar abla bişey mi oldu bugün aramadın diye. Yani demem o ki siz arayın birkaç defa oda sizi arayacaktır bırakın bu o arasın ben nie arayımlarını bizim gelin benden 10 yaş küçük ama ben arıyorum genelde çalışıyor yoğundur unutmuştur diye.

Onlar size kardeş gibi olmaz zaten benle kardeş olun daha mutlu olursunuz emin olun.gorumce sonuçta zaten sizinle görüşmek isteseler abi telefonu ver konuşalım derlerdi dimi ?
Boşverin dertsiz başınıza dert açmayın

Görümcem yok kv yılda bir kere bile aramıyor. Önceden ben arayıp duruyordum artık bende aramayı kestim. Devamlı biz büyüğüz o arasın modundalar. Deprem oldu bazı kişilerin evleri yıkıldı ben yalnız kalıyordum eşim görevdeydi beni arayıp bu kız öldü mü kaldı mı demediler. Depremden yarım saat sonra aradım arkamdan bizi hemen aramadı dediler. Kısaca sen ne yaparsan yap yaranamazsın. Onları kendi ailen gibi görme değer verip sevme yoksa çok üzülürsün. En iyisi takma sende arama gittiğinde saygılı davranırsın olur biter

Back
X