- 6 Nisan 2022
- 301
- 459
- 18
- Konu Sahibi Derya 12468
Her gün arayıp sorun çıkaracaklarına bırakın aramasınlar belki böylesi daha iyidir sizin içim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önünüzdeki çooook seneler var neler olursunuz neler. Hiç dert etmeyin abla olurlar kardeş olurlar düşman olurlar aceleye gerek yokMerhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Ve ben tek çocuğum kardeş vs yok
Yardım edin lütfen
Dindar bir insanım ama cuma mesajları çok itici geliyor. Hayır son 10 yıldır moda oldu sanki cumaları öncesinde kutsal sayılmıyor muydu. Sen cumamı kutlasan ne kutlamasan ne.. buram buram samimiyetsizlik kokuyor. Adam Cuma’ya gitmiyor bile ama her cuma müthiş bir azimle cuma mesajı çekiyor sanki farzmış gibiDininden emin olmadığınız kimseye dini içerikli mesaj yollamayın
Dindar olsa bile bir süre sonra rahatsız edici olabiliyor
Konuya gelince
Siz çok hevesli olunca diğer taraf sizden uzaklaşır
Kimse sizin kardeşiniz değil olamazda
Sorması ayıp her gün konuşacak ne buluyorsunuz? Hayır ben annemle konuşacak şey bulamıyorum da acaba görümce ile her gün ne konuşulur merak ettimBende 11 yıldır görümceyim ama gelinle kardeşimden çok konuşuyorum hergün mutlaka konuşuruz ben aramasam o arar abla bişey mi oldu bugün aramadın diye. Yani demem o ki siz arayın birkaç defa oda sizi arayacaktır bırakın bu o arasın ben nie arayımlarını bizim gelin benden 10 yaş küçük ama ben arıyorum genelde çalışıyor yoğundur unutmuştur diye.
Ay sizinkiler de bir garipmiş.. depremden sonra onların araması gerekmez miGörümcem yok kv yılda bir kere bile aramıyor. Önceden ben arayıp duruyordum artık bende aramayı kestim. Devamlı biz büyüğüz o arasın modundalar. Deprem oldu bazı kişilerin evleri yıkıldı ben yalnız kalıyordum eşim görevdeydi beni arayıp bu kız öldü mü kaldı mı demediler. Depremden yarım saat sonra aradım arkamdan bizi hemen aramadı dediler. Kısaca sen ne yaparsan yap yaranamazsın. Onları kendi ailen gibi görme değer verip sevme yoksa çok üzülürsün. En iyisi takma sende arama gittiğinde saygılı davranırsın olur biter
Olağan günlük rutin şeyler ben annemle de öyleyim günde 4 5 kere mutlaka konuşuruz birbirimizin sesini mutlaka hergün duyarız merakınızı giderebilmişimdir umarımSorması ayıp her gün konuşacak ne buluyorsunuz? Hayır ben annemle konuşacak şey bulamıyorum da acaba görümce ile her gün ne konuşulur merak ettim
Ya zaten cok sık arayip ne konuşacak. Herkes kendi hayatında. Böyle şeyleri takmayin hem böyle olması daha iyi. Cok fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Herkesin bir fıtratı var. Durumu kabullenip evliliginize odaklanin. Belasız başınız ağrısız disiniz olsun.Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Yardım edin lütfen
Yahu ne güzel yapışmıyorlar sana daha ne istiyorsun, zorla sen yapışıyorsun onlaraMerhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Yardım edin lütfen
Böylesi hayırlısı belki.Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Yardım edin lütfen
Sizi arama zorunlulukları neden?Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Yardım edin lütfen
Aile içinde huzur ve guzel iletişim istemeniz çok normal. Evet insan kiriliyor boyle şeylere ama inanin boylesi belki daha iyi. Çok içli dişli olunca sorunlar da çok oluyor. Ben yeni evliyken eşimjn akrabalari, gelinleri benimle konuşmak istiyordu neyse numaralari aldik verdik. Bunlar hep benden çocuk sormaya başladilar. Her ay bebek var mi soruyorlardi. Sonra hamile kaldim yazmadilar, bu surede hiç aramadilar. Tebrik ederim bile demediler, halbuki bir ay oncesine kadar daha birsey yok muuuu diye hesal soruyorlardi ve kendilerinin her ilişkide hatta korunduklari zaman bile hamile kaldiklarini ballandira ballandira anlatihorlardi, hamileligi ağir geçirdim yardim edelim mi diye sormadilar hiç, bebeklwrimi kaybettim geçmiş olsun bile demediler. Sonra da kaynanama şikayet ettiler. O bizi aramiyor hiç. Biz de numarasini sildik. Ben de kaynanama dedim ki isterlerse hayatlarindan silsinler. Umrumda degil. Aramami beklemeyin. Dedim. Şimdi kafam rahat yaşiyorum. Düşün herkes benim numarami silmiş ilk gunler dokunuyordu ama şimdi eşim bile yazmama izin vermez. Hayatiniza bakin. Herkes farkli karakterdr. Kimseyi değişemeyizMerhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Yardım edin lütfen