- 15 Haziran 2016
- 7.869
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.876
- 348
- 39
- Konu Sahibi Derya 12468
O nedir ki benim 3 görümcem var, doğum yaptım biri yeğenini bile görmeye gelmedi, düşük yaptım hiçbiri aramadı, bayramda abilerini bazen ararlar ben hepsinden büyüğüm daha beni hiç arayan olmadı….hele biri evlendi benim üç gün önce haberim oldu….dertleniyor muyum asla, okadar huzurluyum kiUf bende gorumceyim bende aramam önemli birsey olmadıkça. Benimde arkamdan böyle konusuluyor mudur acabayani ne konuşayım arayıp bu seferde zırt pırt arıyor denicek. Geçen bir arkadaşla konuşuyoruz gorumcesi gelinlik prova zamanlarında aramadı ilgilenmedi diye dertleniyordu. Düşündüm bende hiç aramadım hiç umrumda da olmadı açıkçası, tamam gelinlik çok özel ama giyene özel benim için hepsi aynı. Arkadaş diyene kadar aramadigimi buna kirilabilinecegini düşünmemiştim bile. Alt tarafı damadın kız kardesiyiz neden herseyimiz batıyor :))
Ben de görümceyim, büyük yeğenlerimle ilgili bir mevzu olursa yeğenlerimi ararım ufaklıkla ilgili birşey olursa annesini yada babasını ararım, bayramda seyranda abimi arar konuştuktan sonra yengemi ister onla da konuşurum ama yengem onu özel aramadığım için abimle birlikte triplere girer, peki bu umrumda mı, hiiiiiiç değil