• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

O zaman ben olsam , görümcek'in dize davrandığı gibi davranırdım...
Eşime , kız kardeşiyle ilgili gibi ama görümceye karşı soğuk ve mesafeli...

Etik olmayabilir ama bazı insanlar bunu hak ediyor bence,nabza göre şerbet dökeceksin . Gereksiz bir konu için kendini üzmene bile değmez emin ol.
En sevmedigim sekilde yani...olmadigim gibi davranmak cok hoslanmadigim birine karsi cok sicakmis gibi yapmak...ama sanirim anladigi dil istedigi tavir bu...hersey gostermelik...bir gun onunda bana ihtiyaci olur elbet...hos gerci o zamanda umarim abisine dert yanmaz ne deyim...

En sevmedigim sekilde yani...olmadigim gibi davranmak cok hoslanmadigim birine karsi cok sicakmis gibi yapmak...ama sanirim anladigi dil istedigi tavir bu...hersey gostermelik...bir gun onunda bana ihtiyaci olur elbet...hos gerci o zamanda umarim abisine dert yanmaz ne deyim...
Herkes aynı fikirde , maalesef bazıları bu muameleyi hak ediyor, eminim sen kız kardeş gibi olmak istedin ona ama o anlamadı.Mesafe ve nabza göre şerbet en iyisi kafana takma eşinle mutlu mesut yaşa ;)

Herkes aynı fikirde , maalesef bazıları bu muameleyi hak ediyor, eminim sen kız kardeş gibi olmak istedin ona ama o anlamadı.Mesafe ve nabza göre şerbet en iyisi kafana takma eşinle mutlu mesut yaşa :KK66:
aynen canım benim de kız kardeşim yok yaşlarımızda yakın olunca daha farklı bir ilişkimiz olabilir diye düşündüm başta bana öyle sıcak davranınca ama sonra göstermelik olduğunu anladım...
napalım oun istediği gibi olsun bakalım...:63:

beni aradığı zaman abini verim diye sorduğumda yok canım selam söyle deyip ertesi gün abisini aramalarını da takmamam lazım...
aman naparsa yapsın ya...
eşim için herşey ama işte o da toz kondurmayınca insan bazen sinirleniyor...:KK12:

Kac bacim kac kurtulmussun ne guzel. Kocan kizi seni aramasi icin zorluyo. Onun hareketlerini kocana goster ama alttan alta gulerek aaa gizli askin bacin seni gizli gizli aramis yine ne degisik. Sakin kusme aramiyo sormuyo ben olsam kurban keserdim. Bide boylesi abiyi banka yerine koyar gelince nazlanmalar hediyeler ailece giydirlmeler. 5 yildir beni koca yeni gormeye basladi enisteye yatirim...

Mesafeli , seviyeli davran. Abisinin evini görmeye gelmek için davete gerek yok. Arasın müsaitseniz gelsin . Sie göstermediği ilgi alakayı şehir dışından geldiği için kendisi beklemiş . Ama bu duruma alıştırmayın yoksa her gelişinde abisinin evine yemekli davet bekler, çağırmazsam küser. Birdahakine kendisi gelsin evinize anisiyle hasret gidersin

Tipik görümce işte boşver takılma bende çok takmıştım hala da takıyorum ama değişen bir şey yok kendimi üzdüğüm hasta olduğumla kalıyorum önceden eşim mutlu olsun dıye aılesıyle samımı olmaya çalışırdım o demeden ben derdim görüşelim diye ama noldu aranmayan sorulmayan ama hep kendilerinin aranmasını isteyenlerle bir arada kaldım.. görümceden arkadaş olur sanmıştım ama çok yanılmışım asla olmuyor..

her aktiviteye katılsa ne olcak daha cok yüz bulacak herseye yorum yapacak arkandan tutup sallayacak milleti doldurusa getirecek senin evine karısacak yaptıklarına yorrum yapacak ileride cocugunla olan iletişimine burnunu sokacak daha anlatayımmı neler geleceğini basına? emin ol böylesi daha iyi mesafeli ve seviyeli saygılı. takma kafana!

Merhaba kızlar...
Sizinle görümcem ile bugüne kadar olan ilişkimi kısaca anlatmak istiyorum.Tarafsız olarak yorumlarınıza ihtiyacım var..
1,5 senelik evliyim, görümcem ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Düğün hazırlıkları aşamasında tlfnlaşarak ve ayda 1 kez filan görüşerek 6-7 aylık nişanlılık dönemini geçirdik. İlk tanışmamızda bana çok sıcak davrandı çok güleryüzlüyü. Kendisi evli bir kızı var eşimden küçük, benden de büyük birisi. Biz yaklaşık 3-3,5 saat mesafede oturuyoruz birbirmize. Benim çeyizim taşınacaktı kendisini aradım çağırdım bekliyorum mutlaka dedim hayırlısı bakalım canım dedi gelmedi. Gelmediği gibi gelmeyeceğini bana söylemedi. O gün akşam aradı işte gelemedik kızımın gösterisi vardı filan gibi şeyler söyledi. Bende canın sağolsun dedim. Daha sonra düğün için gideceğim kuaförle ilgili birkaç kez konuştuk tlfnda ve yüzyüze bana sordu karar verdin mi nereye gideceğine filan dedi bende bakıyorum henüz karar vermedim dedim başlarda senin bildiğin bir yer var mı beraber gidelim dedim o da bende bilmiyorum canım nişanda gittiğime gitmicem ama beğenmedim kendimi dedi. Nişanda da bana hiç sormadı nereye gideceksin gelim mi senle filan hiçbirşey...nereye gitti ne yaptı bilmiyorum salonda gördüm kendisini. Neyse aradan zaman geçti düğün tarihi yaklaştı filan bu bana tamam senle gelicem demediği için gelmek istemediğini düşündüm ve bir daha konuyu açmadım bende. Sonra gelmedi hiçbirşeyde sormadı bana hiç bir ihtiyacın var mı filan o gün akşam gördüm onu salona giderken..Hı bu arada tabi kınamda da yine aynı şekilde..Bu arada kınama da 15 dk geç geldi.O gün kendi şehirlerinden geldiler anlıyorum ama bilmiyorum geç kalması bana yine de tuhaf geldi açıkcası...Neyse düğünden sonra duvak mevlütü okutacaktık evde ben yine bunu aradım yine bana inşallah canım tarzı cevaplar verdi ve sonra yine gelmedi.Gelmeyeceğini de bana değiş eşime söylemiş. Bende hiç sormadım zaten tahmin ediyordum gelmez diye. Bu arada eşimin tek kardeşi ve kıymetlisidir. İlişkileri gayet sıcaktır abi-kardeş olarak. Kendi akrabaları o gün geldiğinde kv ile aynı ortamdayken sordular x gelmedi mi diye ben cevap vermedim kv rahatsız olduğunu söyledi kızının. Ertesi gün kahvaltıda eşime sordum hıı ben sana söylemeyi unuttum x çok hastalanmış filan dedi. sana mı söledi bana neden birşey söylemedi dedim. o da bilmiyorum çekinmiştir herhalde dedi ne alaka dedim.e aç sor ben nerden bilim dedi geçmiş olsun dersin hem dedi ben sinirlendim tabi orada. neyse eşim aradı nasıl oldun filan işte konuştu bana verdi bu baya bir anlatmaya başladı şöyle kötü oldum böyle rahatsızdım 2-3 gündür yatıyorum tarzı konuştu. bende sen haber vermeyince geleceksin diye düşünmüştüm geçmiş olsun dedim kapattım.
bu olaylardan sonra bizim yaşadığımız şehre gelip gittler 2 kez filan kvgilde kaldılar eşi ve kızıyla o süre zarfında da ben hiç davet etmedim artık eve. ne diye davet edeyim artık yeter diye düşündüm. sürekli bir yerlere davet etmekten çok sıkıldım ve benim ihtiyacım olduğu zamanda yanımda olmayan insanı evime çağırmak içimden gelmedi.bu sonra eşime(ben o gün çarşıdaydım eşim annesigile geçmişti) ağlamış filan işte aşkolsun abi beni bir evinize davet etmediniz diye. evleneli 2-3 ay olmuştu bu arada daha evimizi görmemişti.sonra eşim geldi işte biz yanlış yaptık düşünemedik kardeşimi çağırmadık filan dedi.bende abisinin evine gelmesi için özel davet geremiyor bence kahveye geliyorum deseydi dedim.evet anlıyorum çeknmiş olabilir yeni evli olduğumuz için ama artık çağırmak istemedim napim.neyse davet ettik hanımefendiyi sonra geldi yemeğe ağırladık.
böyle birisi işte kızlar...çok samimi gibi görünüyor ama hiçbirşeyde yanımda olmadı bugne kadar.ve eşimle benim olmadğım ortamlarda konuşmayı tercih ediyor.işteyken filan mesela.yani beni benimseyemiyor mu anlamıyorum...
sizce nasıl davranmalıyım?soğuk mu mesafeli mi?nasıl?sürekli adım atmış karşılık alamamış gibi hissediyorum kendimi...

bu söylediğin şeyler çok takılacak şeyler değil kızı var eşi var mutlaka bir derdi vardır ki her şeyini paylaşmak zorunda da değil ben kasıt olduğunu düşünmüyorum ama senin davet etmen gerekirdi tabi orada ayıp etmişsin.

Back
X