- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
Açık konuşayım eğer eşimin kardeşi bana böyle davransa, ilk önce eşimin gereken cevabı vermesini isterim. Sen kimsin evlendigim insanı yok sayiyorsun? Bu önce ona yapılmış bir hakarettir bence. Bunu benim kardeşim de yapsa sonuç aynı olurdu. Ama önce merak ettiğim şu, sizin aranızda tam olarak ne geçti ki gorumce bu şekilde davranıyor? Hakaret falan mı ettiniz? Neden bu kadar tepkili?
Ilk sorun ev yerlestirmede çıktı. Yatak örtüsünü son gün serelim dedim diye ne terbiyesizligim kaldı ne saygisizligim. Kina da düğünde yanlarına oynamaya gittim arkalarini döndüler. Evli olan görümcem ablama -bakalım ne kadar evli kalacaklar 3 ay mi 5 ay mı dedi. Cok şükür 2 yıl olacak. Bugün konu acmama neden olan görümcemle ara düzeltelim diye eşimle bi kafeye gidelim dedik, orda kedi mevzusundan kavga çıktı dönüşte arabasına binmeyecem dolmuşla gidecem diye bana gerizekalı dedi bende cevap olarak haddini bil benimle bu şekilde konuşamazsın dedim üstüme yürüdü sanirim esim olmasa güzel bi dayak yerdim. Onlarla yaşadıklarımdan dolayı 2 defa ayrılık noktasına geldik hic bir şekilde benimle iletisime geçip dönmem icin bisey yapmadılar. Hep benim arkadaşlarım siz birbirinizi cok seviyorsunuz deyip barıştırdı. Sonrasinda da hep ufak tefek seyler oldu ama bugün cok zoruma gitti