Görümce

Gorumceligini şimdiden göstermeye başlamış
Takılmayın he he deyip geçin bence kizdiginizi belli etmeyin
Daha çok üstünüze gelip sinir eder hiiç oralı bile olmayın ( çok zor biliyorum ama ) :))
Zaaflarınızı belli etmeyin derim ben :)
Öhle yapacağım çok teşekkür ederim öneriler için kızlar aşşa tuksrı herkez kıskançlıktan bahsetti

Evleneceğim adamın elini nerede ve ne kadar tutacağımı sana mı soracaktım deseydiniz ya... Haddini bilmeyene hak ettiği an bildirmek lazım. Yoksa duracakları yeri bilmiyorlar.

Ben olsam elini daha da sıkı tutar, nişanlıma tatlı bir bakış atar, "bulmuşum böylesini bırakır mıyım, kapıverirler mazallah" der orada sevgi kelebeği olur, daha da delirtirdim :) Fesatlanmış, ayıp etmiş ama ciddiye aldığınızı belli eder, bir de bunun için sorun çıkartırsanız siz suçlu duruma düşersiniz. Siz de onun yaptığı şaka(!)ya karşılık verir gibi ince ince söyleyin lafınızı. Bu arada gülümsemeyi ihmal etmeyin ;)

Evleneceğim adamın elini nerede ve ne kadar tutacağımı sana mı soracaktım deseydiniz ya... Haddini bilmeyene hak ettiği an bildirmek lazım. Yoksa duracakları yeri bilmiyorlar.
Çok haklısın ama diyemiyosum işte

Nişanlınız böyle emanet mi tutuyordu elinizi

Yani kimse kalmadı artık bırakabilirsin denilen ortam nasıldı

Yani bendeki izlenim böyle kalabalık bir yer nişanlın da elini tutmuş ama böyle üstten sanki herkes görsün der gibi

( esasen o düşme diye tutmuş yani tutuş biçimi sevgili olmaktan kaynaklı değil)

Görümce hadsiz bir şekilde laf sokmuş ama el elesiniz diye değil kardeşi başka kızlara sizi elinizden tuttuğunu gösteriyor diye

Siz de nişanlım tutarım tabii deyince de altta kalmamak için görmemişin oğlu demiş

Takmayın cevap da vermeyin

Mesafe en iyisidir

Nişanlınız böyle emanet mi tutuyordu elinizi

Yani kimse kalmadı artık bırakabilirsin denilen ortam nasıldı

Yani bendeki izlenim böyle kalabalık bir yer nişanlın da elini tutmuş ama böyle üstten sanki herkes görsün der gibi

( esasen o düşme diye tutmuş yani tutuş biçimi sevgili olmaktan kaynaklı değil)

Görümce hadsiz bir şekilde laf sokmuş ama el elesiniz diye değil kardeşi başka kızlara sizi elinizden tuttuğunu gösteriyor diye

Siz de nişanlım tutarım tabii deyince de altta kalmamak için görmemişin oğlu demiş

Takmayın cevap da vermeyin

Mesafe en iyisidir
Yok bi düğündeydik kalabalık bi ortam vardı emaneten el tutma yoktu beraber aynı masada değildik nışanlım enişteleri arkadaşlarıyla oturuyodu ama çok sıkta yanı a geliyodu veya dışarı sigara içmeye 4/5 kez çıktığımızdada hep tuttu zaten çok fazla girişte erkek olduğundan bırakmaz bunu dediği yerde salonun bahçesi giderken arabaya binecekken

Bazı şeyler özel kalmalı ailesine saygım sonsuz ama el ele tutmak bana normal ona normal hep yaptığımız şeydi neden öyle bi tepki onu çözemedim ayların birikimimi desek

Öpüşün demedim
Yanağından öp boynundan öp

Şaka biyana kıskançlıktan yapıyo siz hala saygıdan bahsediyosunuz

Pek biaraya gelmeyin nişanlınızın ailasiyle değil kendi ailenizle vakit geçirin böylece kıskanan olmaz

geçen nışanlımla yürüyoduk el ele durduk yere ilginç bi konuşma yaptı artık kimse yok tamam çifte kumrular ellerinizi bırakın dedi nışanlımda yolun düzhün olmadığını ayağımda topuklu olduğunu söyledi bende zaten yol dügün olsada nışanlıyız sonuçta elimi tutsun dedim gülerek verdiği cevap ayşş görmemişinde oğlu olmuş .. çok ağrıma gitti nışanlıma söylediğimde takma kafana şaka yapmıştır vs gibi şeyler söyledi ama nekadarda olsa ağrıma gitti
Benim gorumceler de eşimin yanında. Maşallah çok yakisiyorsunuz la övgü dolu sözler söylüyor güya eşimin gözüne iyi gözükmektedir cabalarindalar. Arkamızdan da ailesini dolduruyor kardeşim karısına gösterdiği ilgiyi bize göstermiyor evlennce degisti diyorlar. Benimkiler ayrı bı sinsi yılan. Sizinki gibi açık sözlü olsalar da ağızlarının payını verebilsem

Bn sunu ogrendim bu evlilik de.duydugunu duymamazliga vercen.sabretcen yeri gelcek suscan yeri gelcek konuscan yeri gelcek görmücen.bunlari yapmazsan evlilik surmuyo.zoruna gidiyo duydugun laflar ama napcan bi laflada evlilik bitmiyo iste.daha baslangic bunlar.

Görgüsüz değilsiniz elbette ama abisini elinden alan gelinsiniz.
Mesele bu,sadece bu,fazlasını aramayın.

Bu ne saçma bi yorumdur. Dayanamadım gerçekten. ne demek abisini elinden alan! abi kardeş başka bi şey karı koca başka bi şey. Mesele bu bence. karıştırmamak lazım.. Sanki üzerine kuma getirmiş gibi. bu zihniyet çok ama çok yanlış. Benim de görümcem paylaşamıyorum tarzı konustu bir kere. siz onunla aynı karnı paylaşmışsınız beraber büyümüşsünüz senin yerin onun için her zaman ayrı değerin ayrı sana sevgisi ayrı. sana kıyamaz kızamaz çünkü kardeşsiniz seni ayrı seviyor beni ayrı. birini sevmek demek paylaşamamak değil de onun sevdiklerini onun için bi kat daha fazla sevmektir paylaşamıyorum demek yerine beni sevdiğini ona hissettirirsen seninle gurur duyar ve daha çok sever çünkü abini çok sevdiğinden beni de sevdiğini abin zaten farkedicek. Arada kalmak en çok onu üzer aksi halde dedim şuan maşallah çok iyiyiz çünkü hakverdi. Arif olan anlar..

Ahahhaha tamamm anamm babam seni dinliycem alttan bu hayatın heycanı meycanı yok verin gelsin
Onun arkasından

"BENI SIZ DELIRTTINIZ" parçası çalarsan şaşırmam anam babam :KK53:

geçen nışanlımla yürüyoduk el ele durduk yere ilginç bi konuşma yaptı artık kimse yok tamam çifte kumrular ellerinizi bırakın dedi nışanlımda yolun düzhün olmadığını ayağımda topuklu olduğunu söyledi bende zaten yol dügün olsada nışanlıyız sonuçta elimi tutsun dedim gülerek verdiği cevap ayşş görmemişinde oğlu olmuş .. çok ağrıma gitti nışanlıma söylediğimde takma kafana şaka yapmıştır vs gibi şeyler söyledi ama nekadarda olsa ağrıma gitti
Of çok salak.

boyle ufacik seylere tak hayati krndine zindan et tamammi.
Duyma birakma elini olsun bitsin ne onemi vr ya amannn.. ben sunu tecrube ettim ki mesafe iyidir arkadas. cok glruyoruz gorumcemle cok iyoydik ama sonra soyle soyle oldu diye devam eden hikayeleri. ne kadar az diyalog okadar az sorun.

Benim gorumceler de eşimin yanında. Maşallah çok yakisiyorsunuz la övgü dolu sözler söylüyor güya eşimin gözüne iyi gözükmektedir cabalarindalar. Arkamızdan da ailesini dolduruyor kardeşim karısına gösterdiği ilgiyi bize göstermiyor evlennce degisti diyorlar. Benimkiler ayrı bı sinsi yılan. Sizinki gibi açık sözlü olsalar da ağızlarının payını verebilsem
Bu nasıl açık sözlülük olmasın daha iyi arkamdan konuşuyo konuşmuyo bilemem tabi

Bu ne saçma bi yorumdur. Dayanamadım gerçekten. ne demek abisini elinden alan! abi kardeş başka bi şey karı koca başka bi şey. Mesele bu bence. karıştırmamak lazım.. Sanki üzerine kuma getirmiş gibi. bu zihniyet çok ama çok yanlış. Benim de görümcem paylaşamıyorum tarzı konustu bir kere. siz onunla aynı karnı paylaşmışsınız beraber büyümüşsünüz senin yerin onun için her zaman ayrı değerin ayrı sana sevgisi ayrı. sana kıyamaz kızamaz çünkü kardeşsiniz seni ayrı seviyor beni ayrı. birini sevmek demek paylaşamamak değil de onun sevdiklerini onun için bi kat daha fazla sevmektir paylaşamıyorum demek yerine beni sevdiğini ona hissettirirsen seninle gurur duyar ve daha çok sever çünkü abini çok sevdiğinden beni de sevdiğini abin zaten farkedicek. Arada kalmak en çok onu üzer aksi halde dedim şuan maşallah çok iyiyiz çünkü hakverdi. Arif olan anlar..

Benim yorumumu 'bu ne saçma bir yorumdur' diye yorumlamanızı isabetsiz ve nezaketsiz buldum.
Neden derseniz:
'Abisini elinden alma durumu' benim hayat felsefeme uygun bir düşünce değil, herkesin yerinin ayrı olduğunu bilecek kadar eğitimim ve hayat tecrübem var.
Benim anlatmak istediğim şey şu: Belli ki konu sahibinin görümcesi bu moda girmiş.
Çevrenizde oğlunu geliniyle paylaşamayan kayınvalde,kardeşini paylaşamayan görümce hiç görmediniz sanırım.
Oysa bu platformda okuduğumuz konularda bile çok gördük bu tipleri.

Yoksa benim ne gelinimizle, ne de abla dediğim görümcemle bir sorunum yok, 25 yıldır gayet düzgün geçiniyoruz eşimin ailesiyle.
Bu sadece benim iyiliğimden mi?
Elbette hayır,her şey karşılıklı.

Yapılan yorumlara muhalefet edebilirsiniz elbette,buna hakkınız var ama bunu yaparken insafı ve nezaketi elden bırakmanıza da gerek olmadığını düşünüyorum.

Back
X