Bu ne saçma bi yorumdur. Dayanamadım gerçekten. ne demek abisini elinden alan! abi kardeş başka bi şey karı koca başka bi şey. Mesele bu bence. karıştırmamak lazım.. Sanki üzerine kuma getirmiş gibi. bu zihniyet çok ama çok yanlış. Benim de görümcem paylaşamıyorum tarzı konustu bir kere. siz onunla aynı karnı paylaşmışsınız beraber büyümüşsünüz senin yerin onun için her zaman ayrı değerin ayrı sana sevgisi ayrı. sana kıyamaz kızamaz çünkü kardeşsiniz seni ayrı seviyor beni ayrı. birini sevmek demek paylaşamamak değil de onun sevdiklerini onun için bi kat daha fazla sevmektir paylaşamıyorum demek yerine beni sevdiğini ona hissettirirsen seninle gurur duyar ve daha çok sever çünkü abini çok sevdiğinden beni de sevdiğini abin zaten farkedicek. Arada kalmak en çok onu üzer aksi halde dedim şuan maşallah çok iyiyiz çünkü hakverdi. Arif olan anlar..
Benim yorumumu 'bu ne saçma bir yorumdur' diye yorumlamanızı isabetsiz ve nezaketsiz buldum.
Neden derseniz:
'Abisini elinden alma durumu' benim hayat felsefeme uygun bir düşünce değil, herkesin yerinin ayrı olduğunu bilecek kadar eğitimim ve hayat tecrübem var.
Benim anlatmak istediğim şey şu: Belli ki konu sahibinin görümcesi bu moda girmiş.
Çevrenizde oğlunu geliniyle paylaşamayan kayınvalde,kardeşini paylaşamayan görümce hiç görmediniz sanırım.
Oysa bu platformda okuduğumuz konularda bile çok gördük bu tipleri.
Yoksa benim ne gelinimizle, ne de abla dediğim görümcemle bir sorunum yok, 25 yıldır gayet düzgün geçiniyoruz eşimin ailesiyle.
Bu sadece benim iyiliğimden mi?
Elbette hayır,her şey karşılıklı.
Yapılan yorumlara muhalefet edebilirsiniz elbette,buna hakkınız var ama bunu yaparken insafı ve nezaketi elden bırakmanıza da gerek olmadığını düşünüyorum.