- 26 Eylül 2017
- 1.114
- 907
- 123
- 27
merhaba kizlar. Oncelikle cok uzun olacak kusura bakmayin 9 aylik evliyim. Cok uysal biriyimdir kimseyle kavga etmem, küsmem,darilmam, insanlara laf sokma huyum yoktur, sadece huzuru seven ve isteyen bir insanim. Gorumcem beni sever kardesi gibi davranir yakin olur sonra bi bakarsin laf sokmaya baslar ve ben buna anlam veremiyorum aklim almiyo oyle bi yapiyoki bugun cok iyiysek cok guzelsek yarin bi laf soyluyo dunyam basima yikiliyo psikolojik olarak kotu hissediyorum. Bu gece yatmaya gittik esim uyudu bende onun telefonunu sarja takiyodum normalde hic mesajlarina bakmam oda benimkilere bakmaz oyle bi huyum yoktur ama ablasiyla bu ara cok sık konustugu icin huzursuz oldum bakmak istedim. Resmen dedikodumu yapmislar. Bizim dugunumuzde cok aksilik oldu fotograf cekilemedik dugun salonunda cekilen fotograflarida para istedikleri icin almadilar para odemek istemediler. bende dedim dugunden sonra alirim istedigim zaman. Ben bunu esime dedim nolur alalim onlari cok icimde kaldi oda tamam aliriz dedi erteledi 9 ay gecti ustunden. ablasina bunu yazmis “resimleri istiyo nolur kurtar beni.” Ablasida yaziyoki “bunu neden sen soyluyosun o soylemiyo bana. Adam olsun bana soylesin sen soylemiceksin boyle seyleri”diyo. Bu sadece bi ornekti Ben mesajlarda geriye dogru gittikce daha cok sey okuyorum ve deliye donuyorum. Esim isteyken arada mesajlasiyoruz ikimizin mesajlaslarinin ekran fotografini ablasina atiyo. Neden? ben o mesajlari okurken kendimi yabanci bi insan gibi hissettim aldatilmis gibi hissettim. Esime bi derdimi anlatmistim annesiyle ilgili bi konu olmustu ama sargisizlik flan olmadi sadece kirildigim bi konuyu ona anlattm icimi rahatlatmak icin. onu bile ablasina anlatmis. evde konustugum herseyi ablasina soylemesi beni cok uzdu ve burdan sunu cikardim esim herseyi ona soyledigi icin ablasi ara sira o yuzden bana tavir yapiyo.Peki ben esimle evimizde rahat bi sekilde konusamicaksam bi derdimi anlatamicaksam neden biz bir aile olduk ? Ben kendime hakim olamicam ve esime bunlari sinirli bi sekilde anlatacam bagirarak konusacam biliyorum cunku doldum gercekten doldum. evimde asla huzursuzlugu kavgayi gurultuyu sevmem ozellikle dedikoduyu hic sevmem ozelimin disari tasinmasini hic hic sevmem ben ona ne dicegimi ne konusacagimi bile bilmiyorum uzun oldu ama gercekten icimi dokmek icin biyer lazimdi daha cok doldugum konular var.