Görümce

Bekletin zamanla anlar belkide
Burası birçok konuda tecrübe edinmemizi sağladı
Biri kendini isteyerek atesşe atıyorsa kimse engel olamıyor
Ne örnekler verdim dinlemedi. En basiti şehir değiştirmesi lazım ve buna bile cesareti yok

Seviyorsunuzdur illa ki de
Yarin bir sey olur calcifer biliyordu da engel olmadi derler. Sonra kotu olmayin kimseyle
Bence hiç oralı olmayın. Yarın bir gün akıl verdiniz diye kabak sizin başınıza patlar başıma geldi artık sagirim dilsizim o konularda
Sizlik bir durum yok. Yaşı küçük de değil. Kendisi yaşayarak görecek bazı şeyleri
Siz uyarmışsınız zaten. Bundan sonrası ona kalmış. 7 yaşındaki çocuğu bile bu derece kontrol edemiyoruz.
görümcenin kendi hayatı .herkes konuşup üstüne düşeni yapmiş artık kendi sorumluluğu.
farzedin öyle bir soru sorup öyle bir cevap almadınız.
Aklın varsa karışma. Gözünü usulca kapa. Kulağına bir kulaklık tak...

İnsanların kararları yanlış bile olsa müdahale etmemek lazım. O zaten zamanı gelince en uygun taşa itina ile başını vuracaktır...
Sorumsuz derken ne anlamda sorumsuz? Çalışmıyor mu tembel erkekle gercekden olmaz çünkü ama kıza karşı sorumsuzca ve kız bunu kabul ediyorsa bilemedim..
Bence sen sus canım kafanın huzuru için mesajı görsen de görmemezlikten gelseydin keşke bazen biseyleri bilmemek daha huzurlu yapıyor insanı
Bence siz hiç karışmayın derler hep " İyi olur Allahtan kötü olur sizden bilirler "
Gerçektende öyle oluyor. Kimse istemez sevdiği kişinin zarar görmesini ama bazende elini sobaya değmesi gerekiyor ki içine düşüp yanmasın 😉
Bekletin zamanla anlar belkide
Burası birçok konuda tecrübe edinmemizi sağladı
Biri kendini isteyerek atesşe atıyorsa kimse engel olamıyor
Herkes karışmama konusunda hemfikir ki doğru olan bu. Keşke ısrar etmeseydim de öğrenmeseydim diyorum saatlerdir. Bilmiyormuş gibi davranacağım gerisi ona kalmış artık 🤷

Herkes karışmama konusunda hemfikir ki doğru olan bu. Keşke ısrar etmeseydim de öğrenmeseydim diyorum saatlerdir. Bilmiyormuş gibi davranacağım gerisi ona kalmış artık 🤷

En kötü dırumda kendisine şöyle diyin bak ben farkındayım görüşüyorsun görüşmeni kimse istemiyor biliyorsun. Bende seni görüşmüyor olarak bilmek istiyorum gerisi sana kalmış 👍 İşte üstünüzden attınız.

En kötü dırumda kendisine şöyle diyin bak ben farkındayım görüşüyorsun görüşmeni kimse istemiyor biliyorsun. Bende seni görüşmüyor olarak bilmek istiyorum gerisi sana kalmış 👍 İşte üstünüzden attınız.
Dedim zaten ben karışmam dedim. Kayınpederim ilk duyduğunda çok üzülmüştü adam ben kızımı bunun için mi okuttum meslek sahibi yaptım demişti. Adamın sıkıntıdan bacaklarında yaralar çıktı.

Valla hiç uğraşma derim, benim kuzenim de böyle çok mudahil oldu öncü oldu sonra ayrıldılar mecburi kötü olan kuzenim oldu halbuki kötü niyetli değildi şimdi aile ve diğer kişiler kuzenimi suçluyor konuşmuyorlar bile böyle şeylerde uyarını yap bırak gerisi ona kalsın. Cidden sorumlu sen olursun sonra hiç o topa girme.

Dedim zaten ben karışmam dedim. Kayınpederim ilk duyduğunda çok üzülmüştü adam ben kızımı bunun için mi okuttum meslek sahibi yaptım demişti. Adamın sıkıntıdan bacaklarında yaralar çıktı.

Siz yada başkası onun için birşey yapamaz. Bağlayamazsınız ya kazık kadar kadını. Sonuçta yaşayacağı varsa yaşayacak. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Canim oncelikle fikrimi merak edip saydigin icin tsk ederim
Bende genel yorumlara katiliyorum sende ailede gerekli uyariyi yapmissiniz koskoca kadina ne kdr mudahale edebilirsinizki ?
20 li yaslarn basnda olsa anlarimda ask malesef gozleri koreltiyor iste 20 de de 50 de de bu boyle hele kadinlar olarak cok daha kor sagir oluyoruz mantj devre disi ...
Ne diyeyim Allah hakkinda hayirli neyse onu nasip etsn gorumcen icin sende dua et en olmadi yarn obur gun huzurum bozulur biliyordun neden soylemedin olayi olabilir diyorsan esine citlat surekli biriyle msjlasiyor dikkatmi cekti vs gibisinden.

Canim oncelikle fikrimi merak edip saydigin icin tsk ederim
Bende genel yorumlara katiliyorum sende ailede gerekli uyariyi yapmissiniz koskoca kadina ne kdr mudahale edebilirsinizki ?
20 li yaslarn basnda olsa anlarimda ask malesef gozleri koreltiyor iste 20 de de 50 de de bu boyle hele kadinlar olarak cok daha kor sagir oluyoruz mantj devre disi ...
Ne diyeyim Allah hakkinda hayirli neyse onu nasip etsn gorumcen icin sende dua et en olmadi yarn obur gun huzurum bozulur biliyordun neden soylemedin olayi olabilir diyorsan esine citlat surekli biriyle msjlasiyor dikkatmi cekti vs gibisinden.
İşte 15 yaşında gibi davranıyor ilişkiler konusunda
Abisi çok fevri. Bir abiden çok baba figüründe. Zaten abisinden de çekinir. Eğer çıtlatırsam öğrenene kadar durmaz sonra da ortalık toz duman. Gelecekler dese ve emrivaki yapıp gelseler abisi evden bile kovar çocuğu ve ailesini

İşte 15 yaşında gibi davranıyor ilişkiler konusunda
Abisi çok fevri. Bir abiden çok baba figüründe. Zaten abisinden de çekinir. Eğer çıtlatırsam öğrenene kadar durmaz sonra da ortalık toz duman. Gelecekler dese ve emrivaki yapıp gelseler abisi evden bile kovar çocuğu ve ailesini
Canim ya bu seklde katiyken esin yarn birgun habern vardida soylemedin diye sana karsida sknti eder gbme geldi sen dha iyi bilirsin ama .

Merhaba kızlar,
Şimdi benim bir görümcen var 28 yaşlarında. Aramız çok iyidir abla kardeş gibiyiz. Bana her şeyini anlatır. Bir seneye yakındır biriyle görüşüyor onu bana hemen söylemedi 6 ayın sonunda falan söylemişti. Neden söylemediğini bana çocuğu anlatınca fark ettim. Çocuk kesinlikle olmayacak biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Kayınvalidem biraz işkilleniyor üzerine gidiyor çocuğu öğrenince bu işin olmayacağını söylüyor. Abisi de istemiyor bayağı bir olaylar oluyor 6 ay önce. en son ben konuştum izah ettim durumu ayrılacağını söyledi mantıklı olanı bu olduğunu söyledi ben de daha üzerine düşmedim.
Bugün mesajlaşırken kiminle mesajlaştığını sordum. Baya ısrar ettim keşke esrar etmez olaydım aynı çocukla konuşmaya devam ediyormuş. ailesi kesinlikle karşı ben anlatsam beni dinlemiyor yaşı da küçük değil ne diyeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sessiz kalsan vicdanım rahat değil konuşsam ortalık çok karışacak. Keşke hiç sormasaydım.
İstenmeme nedeni çocuk çok sorumsuz. Bir kız arkadaşı vardı çocuğun görümcem kızdan rahatsız oluyor mesafe koy diyor ama koymuyor. Kızın ilgisini bile bile o benim kardeşim hesabı yapıyor.
İyilikten maraz doğar derler, bu işe karışmayın bence

Öncelikle görümceyi kardeş gibi görme olayları falan tamamen hikaye. İlerde en ufak sorunda senin bildiğini söyler kalırsın ortada. Baştan kardeşim gibi falan dense de kazık yiyince görümcelik kardeşlik kalmıyor. Mesafeli ol, özel hayatıyla ilgili hiçbir bir şey sorma ve öğrenmeye çalışma. Tesadüfen görsen bile bir şeylerini görmemiş gibi davran bilmezden gel. İlerde çok pişman olursun dahil olduğun için.

Adim gorumce oldugu icin karismaman daha iyi olur. Sen uyarini yapmissin zaten. Esin ve esinin ailesi ile ilgili durum. 28 yas ergenkigi gecmis bir yas. Muhtemeken sevgi ve ilgi acligi var ve genelde baba sevgisi gormeyenker boyle abuk sabuk kisilerde takili kaliyor. Dedigim gibi senin yapacak birseyin yok. Ama gorumcenin kendisinin birakmasi lazim. Baskasinin demesiyle olmaz.

Back
X