Görümce

Çocukla görüşmeye devam etti. Bu süre zarfında çocuğun ailesi kv ile asla iletişime geçmedi. Çocuk kızınızı istiyorum diye ortaya çıkmadı. Görümce hala uğraşıyor evleneceğim diye. Ailesi kesin bir dille red etti. Çocuğun amacının kızın mal varlığı olduğu belli oldu ama görümce hala bunu kabul etmiyor Ben tamamen konu dışına çıktım

Düşse neyse de evlendiklerinde çocuk sırtını kv ve kp dayayacak.
O mal varlığında senin de hakkın var Calci bir tanecik gelinsin nihayetinde yar etme :KK53:

Ben o zaman calciyi tanınıyordum. Keşke yorum yapıp polemik çıkarsaymışım :KK70:
images-7.webp

28 yaşındaki kadın yolunu bu şekilde seçiyorsa yapacak birşey yok kaderin önüne geçilmez. Siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın. Bir anlatırsınız 2 anlatırsınız. Yaşayarak görmesi lazım demekki.

Deyip kitabımı okumaya gidiyorum 😁😁

Maalesef öyle de olmuyor canım, eşinin tek kardeşi ne olsa size de yansıyacak.
Olmuyor çünkü iki kardeşler ve ailecek birbirlerine tutkunlar. Eşim o çocukla aynı ortamda bulunma girmez yani aynı ortama. Rahat durmaz. Olan huzurumuz da kaçacak yani. Buna en çok da KV üzülüyor. Çünkü o çocukta benim kızımı taşıyacak bir karakter yok diyor. Pısırık sünepenin biri diyor.

28 yaşındaki kadın yolunu bu şekilde seçiyorsa yapacak birşey yok kaderin önüne geçilmez. Siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın. Bir anlatırsınız 2 anlatırsınız. Yaşayarak görmesi lazım demekki.

Deyip kitabımı okumaya gidiyorum 😁😁
işte aile bu evliliği kabul etmediğin isterse kendisinin gidebileceğini söyledi. Bu saatten sonra iyilik ile hiç bir şey olmaz. Çok çirkin şeyler yaşandı arada.
Kaç sayfa okudun :D

Olmuyor çünkü iki kardeşler ve ailecek birbirlerine tutkunlar. Eşim o çocukla aynı ortamda bulunma girmez yani aynı ortama. Rahat durmaz. Olan huzurumuz da kaçacak yani. Buna en çok da KV üzülüyor. Çünkü o çocukta benim kızımı taşıyacak bir karakter yok diyor. Pısırık sünepenin biri diyor.
Senin görümce adamı gaçırır, demedi deme.

Allahım ben bu görümce konusunu nasıl kaçırmışım😮 kanayan yaram😀
Yalnız kv ne güzel sallamış adama🤣

Siz hiç bulaşmayın bence yaşı küçük değil istediğini de yapar. Gelirler senin haberin vardı derler

Back
X