• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

Beni kıran nazlı demesi değil arkamdan bunu söylemesi yani ömür boyu hasar bırakabilecek bir hastalıkla uğraşıyorum şuan bunun için nişanı ertelemem nazlılıksa ve arkamdan konuşulması normalse evet kırılmakta çok uğraşmış olurum
Ona bakarsanız herkes herkesin arkasından bi bu kadar konuşur, siz eminim kimsenin arkasından konuşmamışsınızdır. 😶

kendiniz yazmışsınız nazlıyım alınganım bilmem ne.
görümceniz dedikodunuzu yapmamış o zaman durum tespiti yapmış.
kadına niye mesafe koyacaksınız anlamadım iftira atmamış olmayan şeyi söylememiş. arkamdan konuşmuş diyorsunuz da yüzünüze söylese ona da alınırdınız.

kendiniz yazmışsınız nazlıyım alınganım bilmem ne.
görümceniz dedikodunuzu yapmamış o zaman durum tespiti yapmış.
kadına niye mesafe koyacaksınız anlamadım iftira atmamış olmayan şeyi söylememiş. arkamdan konuşmuş diyorsunuz da yüzünüze söylese ona da alınırdınız.
Yüzüme söylese alınmazdım çünkü
Ona bakarsanız herkes herkesin arkasından bi bu kadar konuşur, siz eminim kimsenin arkasından konuşmamışsınızdır. 😶
böyle birşey keşke mümkün olsa ama tabiki değil tabiki bende insanlar hakkında konuşuyorum hatta burada konuşmamda aynı kategoriye girer doğru değil biliyorum ama o an hareket etseydim kalp kırmış olurdum o yüzden buradan sormak daha doğru geldi hepinizede cevaplarınız için teşekkür ederim

3. Dünya savaşını da başlatsın mı
Ya inanın bu tarz karakterde eş ailesinde çok maruz kaldığım için devamını biliyorum 😅. Olay bence de büyütülecek gibi değil ama bu tarz söylemleri olanların daha sonra çok daha fazlasını yapıp gelinle yarışacak hale geldiklerne şahit oldugum için öncesinde uyarmak istedim.

İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Fazla alınganlık yapmayın belki de o an gülerek yazdığı kötü niyet içermeyen bir cümledir

bence bir anlık demistir onu kötüye yorma.5 yıllık iliskinin adı konacak gelin istemiyor naz yapıyor gibisinden kardeşine laf atmıştır.

Back
X