• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

Yardımcı olunab

Yardımcı olabildiysek ne mutlu.umarim hayat güzellikler getirir size her şey gönlünüzce olsun. Gönlünüzce olmazsa da o kadar çok sevilin ve değer görün ki olmayanlar gözünüze batmasın. Mutluluklar♥️
Ne güzel bir temenni çok teşekkür ederim dilerm benim için dilediğiniz herşeyin kat kat fazlası sizin olsun ♥️

Yok nişanlım hastalık konularında biraz takıntılı olduğumı normalde asla naz yapmadığımı fakan söylemiş ki öyleyim uzun yıllar anksiyete tedavisi gördüm ki bunu asla gizlemeden ilişkinin en başında durumu anlattım
anksiyete tedavisi zaten saklanacak gizlenecek bir şey değil ki, 3 kişiden 2sinde anksiyete bozukluğu mevcut benimle de birlikte. sen bunu bir kusur gibi görürsen, herkes sana kusurlu gibi davranır. öncelikle kendine aşırı hasta gibi davranmaktan vazgeçmekle başlayabilirsin, emin ol daha mutlu olduğunu göreceksin. konuya gelince, insan bazen abisiyle kardeşiyle böyle şeyleri konuşur. nazlı demek hakaret değil. çoğumuz kendimizden farklı, çekemeyeceğimiz bir davranış gördüğünde şakayla karışık ayy allah yardımcın olsun der zaten. ben olsam çok ciddiye almazdım

İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Abartıyorsunuz.

anksiyete tedavisi zaten saklanacak gizlenecek bir şey değil ki, 3 kişiden 2sinde anksiyete bozukluğu mevcut benimle de birlikte. sen bunu bir kusur gibi görürsen, herkes sana kusurlu gibi davranır. öncelikle kendine aşırı hasta gibi davranmaktan vazgeçmekle başlayabilirsin, emin ol daha mutlu olduğunu göreceksin. konuya gelince, insan bazen abisiyle kardeşiyle böyle şeyleri konuşur. nazlı demek hakaret değil. çoğumuz kendimizden farklı, çekemeyeceğimiz bir davranış gördüğünde şakayla karışık ayy allah yardımcın olsun der zaten. ben olsam çok ciddiye almazdım
haklsınız ne yazıkki yıllarca tesavi olsamda anksiyete ile baş etmeyi öğrenip kabullenmedim biri beni buradan vurduğunda belkide kalıcı olduğunu bildiğimden aşırı hırçınlaşıyorum kim olduğu farketmez aynısını babamdan dese tabi arkamdan yüzüme denmesi sorun değil yine hırçınlaşırdım neyseki şidmi dha mantıklı düşünebiliyorum teşekkür ederim

haklsınız ne yazıkki yıllarca tesavi olsamda anksiyete ile baş etmeyi öğrenip kabullenmedim biri beni buradan vurduğunda belkide kalıcı olduğunu bildiğimden aşırı hırçınlaşıyorum kim olduğu farketmez aynısını babamdan dese tabi arkamdan yüzüme denmesi sorun değil yine hırçınlaşırdım neyseki şidmi dha mantıklı düşünebiliyorum teşekkür ederim
anksiyeteniz ne derece ileri bilemiyorum ilaç mı içiyorsunuz terapi mi alıyorsunuz?
nazlı demek bir hakaret değil, nazlı bir insan da olabilirsiniz belki gerçekten. kendi ailem ve ya eşimin ailesi benim arkamdan "çok nazlı biri" dese ben takılmam. evlendikten önce ve sonra bir ton sağlık problemiyle karşılaştım, belki siz bu sağlık problemlerini çok kafaya taktığınız için arkanızdan dedikodu yapmak amacıyla değil de, nişan vs ertelenince hep böyle olacağını düşünerek öylesine söyleyivermiştir. annemize, babamıza, kardeşlerimize bazen yakın biri hakkında söyleyebiliriz böyle şeyler. tabi keşke söylenmese ama insanız yani :KK70:

Bu tarz insanlardan neftet ediyorum. Empati yoksunu ,kibirli . Hemen etiketlemeye meraklı çok nazlı bık bık bık . Siz bu mesajı unutmayın sınırlarınızı iyi çizin mesafeli olun hissettiklerinizi söylemekten çekinmeyin sizi nasıl görürlerse görsünler sevmek zorunda değiller ama saygı duymak zorundalar

Benim de hoşlandığım bir şey değil naz yapılması. Görümce adayınız sizi tanımıyor. Kardeşine böyle bir şey yazmış olabilir bunda bir şey yok. Dışardan bakan herhangi biri bunu naz olarak değerlendirebilir. Abartmaya lüzum yok.

Yok sakin kalın bırakın insanlar konuşsun zalim olacağına mazlum ol demişler 🥰
Çok haklısınız fazla hassas olmak hayatta büyük sorunlar doğuruyor keşke bu huyumu deiştirebilsem ama bu yaştan sonra mümkün değil sanırım yinede iyiki burada akıl danıştım yoksa kendi başıma hareket edip herkesin kalbini kırabilirdim teşekkür ederim

İnsanların özel konuşmalarını okumak oldukça terbiyesizce bir hareket. İsteyen istediğini düşünür. Aşırı da alıngansın bir de gerçekten sabır versin Allah

Yok nişanlım hastalık konularında biraz takıntılı olduğumı normalde asla naz yapmadığımı fakan söylemiş ki öyleyim uzun yıllar anksiyete tedavisi gördüm ki bunu asla gizlemeden ilişkinin en başında durumu anlattım
Tamam ne güzel vermiş adam cevabını. O aileler neler neler söylüyor bir bilseniz.

Siz de kendi ailenizle gelinle ilgili konuşabilirsiniz. Çok absürt bi olay değil o

anksiyeteniz ne derece ileri bilemiyorum ilaç mı içiyorsunuz terapi mi alıyorsunuz?
nazlı demek bir hakaret değil, nazlı bir insan da olabilirsiniz belki gerçekten. kendi ailem ve ya eşimin ailesi benim arkamdan "çok nazlı biri" dese ben takılmam. evlendikten önce ve sonra bir ton sağlık problemiyle karşılaştım, belki siz bu sağlık problemlerini çok kafaya taktığınız için arkanızdan dedikodu yapmak amacıyla değil de, nişan vs ertelenince hep böyle olacağını düşünerek öylesine söyleyivermiştir. annemize, babamıza, kardeşlerimize bazen yakın biri hakkında söyleyebiliriz böyle şeyler. tabi keşke söylenmese ama insanız yani :KK70:
Şuan ilaç kullanıyorum geçmiş yıllarda hipnoz emdr hepsini denedim, evet kesnilikle nazlı biriyim zaten bunu bende hep söylerim beni üzen bunun arkamdan söylenip birde allah kolaylık versin denmesi,ama bu akşam anladımki bunu takarsam sadece kendimi üzmüş olurum artık mesafemi koruyup bu şekilde hareket edicem
İnsanların özel konuşmalarını okumak oldukça terbiyesizce bir hareket. İsteyen istediğini düşünür. Aşırı da alıngansın bir de gerçekten sabır versin Allah
herkese bin kez yazdım okursanız özellikle alıp okumadığı anlarsınız evet alınganım teşekkür ederim

Bu tarz insanlardan neftet ediyorum. Empati yoksunu ,kibirli . Hemen etiketlemeye meraklı çok nazlı bık bık bık . Siz bu mesajı unutmayın sınırlarınızı iyi çizin mesafeli olun hissettiklerinizi söylemekten çekinmeyin sizi nasıl görürlerse görsünler sevmek zorunda değiller ama saygı duymak zorundalar
Bu tarz insanlardan neftet ediyorum. Empati yoksunu ,kibirli . Hemen etiketlemeye meraklı çok nazlı bık bık bık . Siz bu mesajı unutmayın sınırlarınızı iyi çizin mesafeli olun hissettiklerinizi söylemekten çekinmeyin sizi nasıl görürlerse görsünler sevmek zorunda değiller ama saygı duymak zorundalarSadece kalbim kırıldı yani birnin hassas noktası kilosu olsa ve arkasından çok kilolu dense kırılır buda aynı
Yani sadece kalbim kırıldı çünkü hassas noktam birnin hassas noktası kilosu olaa ve arkasından çok kilo dense kırılır buda aynı durum ben zaten ağzımı açıp sevgilime tek kelime etmedim çünkü amacım ara bozmak değil sadece sırf hasta oldum diye arkamdan bu şekilde bahsedilmesi bilemiyorum ben büyüttüm herhalde teşekkür ederim öyle yapıcam kesinlikle

Kırılmak için çok uğraşmış olmanız lazım.
Beni kıran nazlı demesi değil arkamdan bunu söylemesi yani ömür boyu hasar bırakabilecek bir hastalıkla uğraşıyorum şuan bunun için nişanı ertelemem nazlılıksa ve arkamdan konuşulması normalse evet kırılmakta çok uğraşmış olurum

Yani böyle bişeye konu açan nazlıdır zaten ne olacak ki 😂

3. Dünya savaşını da başlatsın mı

Fikir sormak istedim bu benim ilk ciddi ilişkim ve nasıl davranmam gerktiği konusunda danışabileceğim bir teyzem ablam yok belkide buraya açmam saçmadır ama eğer açmasam çok farklı davranır ve belkide ilişkime zarar verirdim bilemiyorum burasının böyle konular açılmayacak bir alan olduğunu bilmiyordum ilk aklıma gelen olarak bunu yaptım

Peki yinede teşekkür ederim buda sizin fikrisiniz zaten drama queen olduğumdan bahsettim aksini iddia etmiyorum zoruma giden arkamdan konuşmuş olması yoksa dünyada tek hastalık yaşayan ben değilim 😅
Arkandan kasti seni çekiştirip konuşmamış kardeşine iki cümle etmiş onu da okumuşsun. Aynı şekilde sevgiline de taktın mı kafayı? O da arkandan konuşmuş oluyor ya hani bu sohbette?

Arkandan kasti seni çekiştirip konuşmamış kardeşine iki cümle etmiş onu da okumuşsun. Aynı şekilde sevgiline de taktın mı kafayı? O da arkandan konuşmuş oluyor ya hani bu sohbette?
Kimseyi kafaya takmadım tam aksine kendisini sevdiğim ve cümlesine kırıldığım için yanlış bir hareket yapıp onuda kırmak istemedim bu yüzden akıl danıştım çünkü o an gerildim burada bunu paylaşınca daha sakinleştim birilerne kafayı takmış olsam sevgilime söyler aileme söylerim ben huzrszlk çıksın istemedim

Back
X