• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce..

Siz yinede söyleyin 🤭 abla sen masayı topla diye benimde odada biraz işim var deyin. Oturum dinlenin odada🤦‍♀️ benim görümcelerim de böyle anlıyorum sizi. Dağıtıp giderlerdi. Ama doğumdan sonra saolsun yapıyorlar. Belki beklediğiniz gibi geçmez. Yada eşiniz desin yardım etsin diye güzel bir dille
Kuzum geçenlerde bir toplandık bu gelecek olan görümcem de gelmişti. Ben yatak odamı toplayıp çıktım 5 dakika sonra girdim yatağımın üzerinde boylu boyunca uzanmış topladığım yatak dağılmış bebeğinin bezini dahi yatak örtümün üzerinde değiştirirken gördüm. Bana gelmeleri tamamen beni strese sokacak

Ya açık açık konusun esinizle. Ha ben anlayabilecegini dusunmuyorum, anlayabilecek adamin ailesi zaten bu tarz kabaliklar yapmaz ama bi şansınızı deneyin.

Baktiniz kavga cikiyor, onlar geldiginde surat asin. Soran olursa cok yorgunum, halsizim gucum yok, dersiniz.
Kalkip isin ucundan tutmaslarsa da ac kalirlar yapcak bisey yok.

Evlenince farkettim ki, biz yengeme cok iyi davraniyormusuz ama yine yaranamiyormusuz.

Kuzum zaten öyle çok aramız yok o yüzden hep eşimle iletişimde. Hamile olduğumdan beri bir kere nasılsın diye aramadı..
O zaman eşinize söyleyin bence açık açık ama diyelim ki geldi dinlemedi eşinizde burnunuzdan getirin görümceyi topukları vura vura kaçsın bi daha da gelemez kuzum sen böyle her işlerini yaparsan güler yüz gösterirsen tabiki gelirler bunlara yüz vermeye gelmez ki

Kuzum geçenlerde bir toplandık bu gelecek olan görümcem de gelmişti. Ben yatak odamı toplayıp çıktım 5 dakika sonra girdim yatağımın üzerinde boylu boyunca uzanmış topladığım yatak dağılmış bebeğinin bezini dahi yatak örtümün üzerinde değiştirirken gördüm. Bana gelmeleri tamamen beni strese sokacak

Hamileyken sinirleri gergin olan bi ben varim galiba ayni seyi yasasam kesin surat asıp homurdanirdim 😅

Ben sinir krizi geçirdim başka odada afedersin b*klu bezi yatağımın üzerinde görünce. Annem sakinleştirdi bebeğine zarar veriyorsun diye

Annenize dogru degil, gorumcenize dogru sinir krizi gecircektiniz, mesajı almamışlar 😅
Kendinizi strese sokmayin. Kocaniza soyleyin, gecen geldiginde bunlar bunlar oldu, artik agirlastim elimden is gelmiyor deyin

Eşinizle nasıl bu kadar iletişimsiz olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Bir şeyden rahatsız oluyorsanız konuşacaksınız. Neyine kırılacak? Adam diyor mu benim karı hamile kardeşlerimi eşleriyle beraber ağırlayacak halde değil diye. Umurunda mısınız siz onun?

Eşinize söyleyeceksiniz istemiyorum, diğer kardeşinde çok zorlandım, ben bu halde bir aileyi günlerce misafir edemem diye. Tatile gitmek isteyen başka formül bulsun.

Annenize dogru degil, gorumcenize dogru sinir krizi gecircektiniz, mesajı almamışlar 😅
Kendinizi strese sokmayin. Kocaniza soyleyin, gecen geldiginde bunlar bunlar oldu, artik agirlastim elimden is gelmiyor deyin
Ha bir de 3-5 günlüğüne önümüzdeki ay böyle sakin bir yerde kafa dinleme planımız vardı, 2-3 saatlik mesafede. Şimdi oraya gitti de bizi kabul etmedi diye düşünürler mi. Ay şaştım kaldım.

Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Eşiniz desin ki hamileliği zor geçiyor doktor kendini yorma dedi, bol bol dinlenmesi gerekiyor inşallah doğum falan geçsin daha sonra gelirsiniz bebek görmeye falan desin işte hiç mi laf bilmiyosunuz jdjd

Ben sinir krizi geçirdim başka odada afedersin b*klu bezi yatağımın üzerinde görünce. Annem sakinleştirdi bebeğine zarar veriyorsun diye
Sinir krizi geçireceğinize tepki gösterseydiniz keşke, siz sustukça tepenize çıkarlar...

Eşinizle nasıl bu kadar iletişimsiz olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Bir şeyden rahatsız oluyorsanız konuşacaksınız eşinizle. Neyine kırılacak? Adam diyor mu benim karı hamile kardeşlerimi eşleriyle beraber ağırlayacak halde değil diye. Umurunda mısınız siz onun?

Eşinize söyleyeceksiniz istemiyorum, diğer kardeşinde çok zorlandım, ben bu halde bir aileyi günlerce misafir edemem diye. Tatile gitmek isteyen başka formül bulsun.
O kadar haklısınız ki..

Bu görümceler iptal edilsin...

Ha bir de 3-5 günlüğüne önümüzdeki ay böyle sakin bir yerde kafa dinleme planımız vardı, 2-3 saatlik mesafede. Şimdi oraya gitti de bizi kabul etmedi diye düşünürler mi. Ay şaştım kaldım.
Planınızı ertelemeyin ve bu kadar minnoş , naif olmayın insanlar haketmiyor ne yazıkki...

Ayni sey degil. Kafa dinlemeye gidince milletin arkasini toplamiyosunuz. Ayrica derlerse desinler, takmayin artik. Yerinizde olsam hamileligi ve dogumu firsat bilir, bu firsati kullanirim. Cok uzun sure bebek kucuk, gazı var, gece ayaktayiz vs deyip kimseyi yatili almam ayaklarini keserim.

Ayni sey degil. Kafa dinlemeye gidince milletin arkasini toplamiyosunuz. Ayrica derlerse desinler, takmayin artik. Yerinizde olsam hamileligi ve dogumu firsat bilir, bu firsati kullanirim. Cok uzun sure bebek kucuk, gazı var, gece ayaktayiz vs deyip kimseyi yatili almam ayaklarini keserim.
Yani dimi. Sonuçta kadın beni dahi aramıyor emrivaki yapıyor. Eşimle konuşacağım ha olur da illa ki gelsin etsin diye ters bir tepki alırsam da asla ama asla yataktan çıkmayacağım ben çok yumuşak davrandım sanırım beni aramadan benim müsaitliğimi sorgulamadan benim evime plan yapılıyor çünkü. Kesinlikle o kadar haklısınız ki kullanacağım bu durumu da❤️

Yani dimi. Sonuçta kadın beni dahi aramıyor emrivaki yapıyor. Eşimle konuşacağım ha olur da illa ki gelsin etsin diye ters bir tepki alırsam da asla ama asla yataktan çıkmayacağım ben çok yumuşak davrandım sanırım beni aramadan benim müsaitliğimi sorgulamadan benim evime plan yapılıyor çünkü. Kesinlikle o kadar haklısınız ki kullanacağım bu durumu da❤️

hamile kadinsiniz biraz tatli dille askim belim agriyor, halimi goruyosun, dinlenmek istiyorum, su zamana kadar hep geldi kaldılar su an istemiyosam demekki gercekten kotuyum falan deyin. Erkeklere boyle tatli dille anlatinca ikna oluyolar.

Dusunsunler.
Cok narinlerse karsi tarafında narin olabileceğini hesap edip, duzgun davransinlar.
Hem ekmegim bölünmesin hem karnim doysun diye bi dunya yok.

Cici gelin olmak icin kendinizi paralamaniz sadece size zarar verir.
Ayrica yeni dogmus bebegi olan kadin hamilenin halinden anlamiyorsa, yuh artik.

benimkiler oturmaya geldiklerinde kalkıp kocalsrının çaylarını doldurma zahmetine girmezler bide kalmaya geldiklerini hiç düşünemiyorum🙄ha sizinki gibi bize gelmeye kalktıklarında beni arayıp haber vermezler asla eşimle konuşurlar bende eşime söylüyorum madem seninle muhattap olıyolar kalk çaylarını da sen doldur diye

Back
X