Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…