Kızlar yeni evliyim 2 tane görümcem var biri 37 yaşında bekar aile evinde diğeri 24 yaşında o da aile evinde.Büyük olan çok takıntılı ve değişik karakterli asla çözemiyorum herşeyi sorguluyor sürekli kardeşiyle ilgili yani eşimle alakalı sorular soruyor çok fazla meraklı ama kendisi hakkında hiçbir şey anlatmaz.İkisi de çok mutsuzlar sürekli onları motive ediyorum ama değişikler yani içlerine almıyorlar beni.Küçük olan da abisinin evlendiğini asla kabullenemiyor sürekli ikiside beklenti içindeler ablası sürekli bir şeyler istiyor her yere beraber gitmek istiyorlar gitmeyince eşimin üstüne geliyorlar sen bizi unuttun evlenince çok değiştin vs gibi sürekli trip atıyorlar.Ablası sürekli her şeye karışır annesi kapan kapan namaz kıl diye söylenip durur kıyafetlerime bile laf eder eşim sürekli arada kalıyor bende ne yapacağımı şaşırdım sessiz sakin biriyim hiç karışmıyorum ama sürekli huzursuzluk oluyor .Kayınvalidem zaten oldukça zor birisi ama hep idare etmeye çalışıyorum evlerimiz de yakın birbirine sokak farkı var sadece yaşadıklarımı anlatsam roman olur
ama gercekten tecrübeli gelinlereden yardım istiyorum
Ben ses çıkarmadıkça böyle olmaya devam mı eder ¿ Eşin söz geçiremiyor mu demeyin eşim benim istemediğim hiçbir şeyi yapmaz tamamen beni dinler.Ama görümceler o böyle yaptıkça daha da fenalaşıyorlar tavır alıyorlar devamlı eşimin üstüne gidiyorlar...Yeminle bıhtımmm :)