Merhaba arkadaşlar . Benim sorunum görümcem ve kayınvalidemin bizi hiç önemsemiyor olmaları. Görümcem 3 hafta önce evlendi. Düğün salonu kiralanmıştı nerde düğün dedik xx yerde dediler . Bizde soranlara xx yerde dedik. Davetiyeyi bir alıyoruz elimize el gibi düğünden 2 gün önce öğreniyoruz düğünün nerde olduğunu mekan değiştirmişler hiç abisine söylemedi. Artı ben düğünde 7aylık hamileydim .hem kınada hem düğünde o halimle tüm davetlileri karşılayıp masalarına eşlik edip, düğün boyunca da ev sahipliği yaptık eşimle .ertesi gün ise sancılandım dr erken doğum olabilir yatacaksın dedi. Eşimin tüm ailesi aradı sordu bi tek görümcem aramadı.3 haftadır yatıyorum tık yok. Bebeğimi bile hayırlamadı.Eşimde haklısın diyor bana ama ailesine ağzını açmıyor. Şimdi başlar düğün yemekleri eşim çekip gidecek davetlere tek başına . Ben gidemem gidecek durumum olmadığını bile bile kayınvalidem iyileşmeye bak sen yarın yemek var falan filan diyor. Eşime gidemem desem alıp başını gidiyor hiç umrunda değil .istiyorumki böyle duyarsız görümceye eşimde fazla yüz vermesin ama olmuyor hep ben abiyim yapacam diyor. Sîzce napalirim bunlara.