Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayınvaliden ve görümcenin ev hanımı olduğunu düşünerek cevaplıyorum:
BU HATUNLARIN KOCALARI YOKMUYMUŞ? O KOCALARIN, EŞLERİNE BİLET ALACAK PARALARI YOKMUYMUŞ? O MASRAFI SİZİN ÜZERİNİZE YIKINCA, O İKİ ADAM "BEN ADAMIM, KOCAYIM" DİYE RAHAT RAHAT GEZEBİLECEKMİYMİŞ.
HER ŞEYİN Bİ YOLU YORDAMI VAR. DURUMLARI ÇOOOOK KÖTÜYSE, VE SİZE "SİZİ ÇOK ÖZLEDİK, YANINIZA GELMEK İSTİYORUZ AMA BİLET ALACAK BİLE PARAMIZ YOK. HEP BİRLİKTE Bİ ÇÖZÜM BULSAK BU SORUNA" DESELER HADİ NEYSE.
MADEM BÖYLELER, YANİ BU ZİHNİYETTELER, O ZAMAN KIÇLARINI KIRIP EVLERİNDE OTURSUNLAR
Aynen her ailede bi yiyici vardır çok ayıp bi kelime irkildim resmen dayısı degilmisin alacaksın falan tmm kardeşi olabilir samimiyetleri güzel olabilir ama o adamda evli bakmak zorunda olduğu bi ailesi var hayvanligin alemi yok çocuğunun rızkını yiyorlarsa endiselenme Rabbim çıkarıyor bigun sen izliyorsun sadece
Benim gorumcemde ayni boyle. Resmen esimi somurumeye calisir. Isin komik tarafi evli bi kizi var ve calisiyor. ama akillandim o bir istiyosa ben oğluna uc lazin deyip masraf cikariyorum. Artık kimseye bisey alamiyo. Baska turlu etraftaki asalaklardan kurtulmak mumkun degil malesef. Onlara yedirecegine karisina ve cocuguna yedirsin. Milletin keyfi icin sinirlerimi bozamam valla.
Aa bak onlar var eksikte olmasinlar uzağız, ben de tek çocuğum elti görümce kayinbrader yok ama
Bakalım zaman ne gösterecek şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür
Her ailede bir sömürücü, yiyici vardır. Bu mesajı okuyup "yoo bizim ailede yok ki" diyen varsa muhtemelen yiyici kendisidir deyip çekiliyorum efem. Çok doluyum bu hususta kufur etmiyciim :) gorumceni bana gönder doveyim. İtina ile.
Benim iki abim şehir dışında oturuyor. Şükür bi tanesinin maddiyatı çok iyi. Allah için eli de bol. Lira hesabı yapmaz.
Biletimi alır giderim çocuklarımla. Eşim iş dolayısıyla gelemez. Yanımda param da olur kredi kartımda.
Neyse orda tek kuruş harcatmaz. Yiğenlerine de birşey alır. Gerek yok abi var param derim. Senin paran bırda geçmez der. Neyse yola çıkıcam. Yol parası ucuz o zaman 20 tl falandı. İki koltuk 40 tl.
Sabah bilet almaya çıkıcam yengem çıkma abin aldı dedi. İyi de var ne gerek dedim. Sen bilmiyosun buraları nerden alıcan hem abin alsın dedi. Tşk ettim.
Ertesi gün oldu vedalaştık. Yengeme demiş taksiyle bırak otobuse. İndim parayı vericem yengem verdirmiyor. Yok olmaz. Bi önceki akşamda yengemin yanında ki yengem de dedi yiğenine harçlık verdin mi diye 100 tl verdi. Sağolsun. Mühim olan rakam değil zaten. Sonra mutfağa gittim anim yaklaştı bi baktım elimi sıkıyor. İçinde bi yüzlük daha bunu da al. Abi dedim tefeci gibi oldum. Sağa dönüyom para sola dönüyom para. Maddi durumum iyidir ama abiminki benim 5 katım.
Aslında durum maddiyat da değil. İçinden geldiği için yapıyor. Misal bi abim var o da en zengini o ise kimseye tek kuruş yedirmez.
Burnum düşse bile kimseye tek kuruş için tamah etmem. Ama abim zorlaya zorlaya verir. Senin durumunu ben yaşasam belki bende derdim bi bilet alamıyorlar mı?
Hadi dayısı biletler senden cümlesini asla kullanamam.