Görümce

P
Ne tuhaf ,benim kardesim yada esi gelince bana neden haber erecek geliyoruz diye,yada ben niye haber verim,kardesime gideceksem eger ya esini ya kardesimi ariyorum evdeyse biz oraya gelecez diye,ayni sekilde kardesim yada esi habersiz gelirler bana,ben kardesimin evine habersiz gidemiceksem yada karsini aramayip kardesimi arayip gidemiceksem ne anladim bu kardeslikten
Tabıkı haber verecek yemeklı gelıyolar sonucta ortaya yemek olarak ne koyacagım gelmesınde sorun yokkı haber verdın hergun gelsın ben kardesımın evınede esımı arayıp gıderım musaıt mı deılmı bılemem kı

Üslup yanlış olmuş, daha önce uyarmadıysanız eve geldiklerinde güleryüzle canım bir daha beni ara olur mu deseydiniz keşke

Ne tuhaf ,benim kardesim yada esi gelince bana neden haber erecek geliyoruz diye,yada ben niye haber verim,kardesime gideceksem eger ya esini ya kardesimi ariyorum evdeyse biz oraya gelecez diye,ayni sekilde kardesim yada esi habersiz gelirler bana,ben kardesimin evine habersiz gidemiceksem yada karsini aramayip kardesimi arayip gidemiceksem ne anladim bu kardeslikten

Habersiz gitmek mi? Daha neler. Onlar artık bir ev bir aile. Habersiz gitmek ne kadar ayıp bişey. Kardeşi olsan bile değişmez bu durum. Kardesisin diye her şeyde hak görme kendinde bence. Belki müsait değiller, belki başbaşa planlari var, belki romantik film keyfi yapacaklar başbaşa, belki o an sevişiyorlar. Habersiz gitmek nedir ne terbiyesizlik :KK57:

Görümce ne demek, kardeş... İnsan kardeşi gelecek diye hazırlık yapmak zorunda hisseder mi kendini? Benim ablalarim da gorumcelerim de istedikleri zaman çat kapı gelirler. Yemek saatiyse allah ne verdiyse yeriz, yoksa birlikte yaparız, hiç olmadı dışardan söyleriz. Bu kadar küçük şeyleri sorun haline getirmeyin yahu.

Görümce ne demek, kardeş... İnsan kardeşi gelecek diye hazırlık yapmak zorunda hisseder mi kendini? Benim ablalarim da gorumcelerim de istedikleri zaman çat kapı gelirler. Yemek saatiyse allah ne verdiyse yeriz, yoksa birlikte yaparız, hiç olmadı dışardan söyleriz. Bu kadar küçük şeyleri sorun haline getirmeyin yahu.
Bana göre sorun her ınsan farklı

kızlar dün hörümcemler bize geldi oturmaya ama geleceklerinden 1 saat kala haberım oldu esımı aramıs bız sıze gelcez demıs esımde bana sölemeyı unutmus 1 saat kala söyledi bende sinirlendim bu evin hanımı bensem bana sölenmesi gerekiyor dedım aradım hemen görumcemı bız sıze gelcegımız zaman ben senın kocanı mı arayıp haber verıyorum dedım bana söylemen gerekıyodu yemeklerı esım yapmayacak sonucta dedım bız yabancımıyız nolcak sankı senı aramak hıc aklıma gelmedı dedı bende bundan sonra bana haber ver gelecegın zaman dedım kapattım teli sizce cok mu fevri davrandım ayıp olmusmudur
Telefonla aramak gereksiz olmuş geldiğinde yüzüne güzel bişekilde soyleyebilirdiniz ayıp etmişsiniz bence

Benim dayımın karısıyla aramız çok iyidir. Yani gelinimizle. Annem de gorumcesi olur ama her zaman kanka gibiler. Ben de öyleyim onunla. O kadar samimiyiz ve o kadar kafa dengiyiz ki. Birlikteyken zaman nasıl geçer anlamayiz bile. Filmler sohbetler gezmeler kahveler..

Görenler gelinimiz olduğunu anlamıyor bile arkadaşımız sanıyorlar çünkü aramızda hiç gelin muhabbeti olmaz.

Ama daha bir kere bile evine giderken habersiz gitmiş değiliz. Daha bir kere bile kendisini aramadan gitmiş değiliz. Dayimdan çok onu ararız.
Dayımın eve kaçta gideceğini bildiğimiz halde, yengemin evde tek başına olduğunu bildigimiz halde aramadan gitmeyiz. Yalnız olabilir ama belki özel işleri var belki ağda yapıyor belki banyoda belki arkadaşına gidecek belki kendine göre planı var değil mi.

Belki de bizim bu anlayisimizdan dolayı bizi bu kadar seviyodur.

Gidemezsin çünkü tek kardeşinin evi degil orası
Evin hanımı aranmalıdır böyle durumlarda

Gidemezsin çünkü tek kardeşinin evi degil orası
Evin hanımı aranmalıdır böyle durumlarda

habersiz gittiğinde bi kapıda kalsa evde bulamasa, ya da kapı geç açılsa ve kapı açıldığında kardeşinin de gelinin de saçları ıslak olsa, acaba öyle bi durumda yaptığı düşüncesizlik kafasına dank eder mi dersin?

Kaç kere abimin evine oturmaya girmeye niyeti karşısında Yengemin surekli bahane uydurması ve ben 5 yıldır sadece 1 kere gitmiş birisi olarak söylüyorum ki yaptığın coook yanlış. O snucta onun abisi randevu alacak değil, sadece 2-3 saat içinde haber verilir musait ise gidilir. Benim gorumcem bana gelecek olsa hayır diyemem çünkü benim olduğu kadar onun da abisinin evi. Varsın olsun iki lokma yemek olmasın evde, girer hemen mutfakta gorumcem ya da yengemle yemek hazırlardım.

Bence sen ayıp etmişsin. Çok fevri davranmışsın. Görümcen sonuçta eşinin kardeşi. Kadının abisini araması alışkanlık, daha yakını sonuçta. Bu durumda siz görümcenizi aradığınızda "canım geleceğiniz zaman beni arayın abin bana söylemeyi unutuyor bak şimdi hiçbir hazırlık yapamadım" deseydin sorun ortadan kalkardı. Sonuçta kotu Bi niyet yok kadın abisi arayıp söylemiş. Ha siz ha o ne fark eder, evin hanımı benim beni arayacak diye kibirlenmek doğru değil bence

İyide habersiz gelmemişler ki abisine haber vermiş. Sonuçta o evde kocanda yaşıyor illa ben aranıcam egosu nedir ki. Sorun kocanda haver alır almaz sana haber verecekti. Hayır ben görümcenin yerinde olsam tövbe bidaha evine gelmezdim bayram seyran dışında. Bi kere görümce dediğin kardeştir yani beni görümcem arar abla okuldan dönüyorum evdeysen gelicem diye on dakika sonra da gelir. Akşam gelecek olsa da abisini arayabilir pek tabi. Bende evde be varsa koyarım önüne. Ha bigün yemek vereceksem o Zaman ben atar davet ederim zaten

ev sadece sizin değil ki? burdaki konulara hep kadın açısından yorum yazılıyor. eşinize de bence ayıp etmişsiniz. benim evlendiğim kişi şu sebepten kardeşimi arayıp fevri sizin dediklerinizi saysa büyük kavga sebebi olur. hayatı hep zorlaştırmaya yönelik düşünmeyin. pozitif bakın azcık ya . hemen bir saldırı agresiflik. ayıp hem de çok ayıp.

P
Tabıkı haber verecek yemeklı gelıyolar sonucta ortaya yemek olarak ne koyacagım gelmesınde sorun yokkı haber verdın hergun gelsın ben kardesımın evınede esımı arayıp gıderım musaıt mı deılmı bılemem kı

Kadin haber vermis zaten.

Size haber vermeyen kisi kocaniz. Kocaniza sayamadiginiz seyleri gidip sucsuz insanlarin ustune atmayin.

Sanki dogumgununuzde kocanizi arayip kutlamis. Ev ikinizin, o da kardesine haber vermis. Bir zahmet kocaniz da size haber verseymis.

İyi yapmışsın ama işe yarar mı konuşman bilmem bana laftan,halden anlamayan insanlarmış gibi geldi.
Habersiz ben annemlere bile gitmiyorum adaptır bu onların yaptığı densizlik. Ayrıca evet evin hanımı aranır, fevrilik değil yaptığınız çokta yerinde olmuş ;)

Back
X