Gorumcecik

delalim952

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
85
45
3
33
Kızlar dün akşam gorumcem geldi. Oturmaya ilk başta benim bir bebeğim var ona sardı. Neymiş atlet bitane kazak iki tane giydirmis ben de atlet üstüne kısa kollu badi uzun kollu zibin ve takım halinde olan uzun kollu badi si ve yeleğini giydirdim ama Penye kalın değil hiçbiri bebeğim de rahat sonra hirkasini çıkardı. Kalın kazak giydirdi çocuk terden kıpkırmızı oldu. Boncuk boncuk terledi bebek sinir krizi geçirdi resmen. Ben de aldım kazagi çıkardım. Erkek çocuğu sıcağı sevmez dedim neymiş iki çocuk büyütmüş ben de onlar kız sıcağı sever dedim. Ayrıca ikinci çocuğum bu ve diğeri de erkek yani benimde ikinci evladım. O konu kapandı oylelikle.sonra kahve yaptım içtik fal bakio sen kocana büyü yaptirmis sin ters tepmis bana dönmüş bende ne zaman yaptirmis im soylede biliyim bide ne buyusuymus bozdirim diye güldüm. Eşim de büyü felan bana işlemez diye dalga geçti. Bu sefer muska yapılmış evine dedi. Bu sıralar benim ailem gelip gidiyo onları kast eder gibi bende benim ailem yaptir sa zararlarına iki çocukla başlarına kalırım. Sizinkiler yaptirsa yararına benden kurtulurlar zaten mutlu olmamızı istemiyorlar dedim. Esimde inanma şunlara dedi. Buyuyle uğraşıyorum diyen gorumcem büyü yaptıran benmisim sonunda bende allahtan başka kimsem yok ben ona dua ederim oda herkese ne gerekiyorsa yapar şirkcilerle işim olmaz dedim. Sonra işte cinler hakkında konuşuldu. Korkutuyorlar diye bende büyü yaptıran düşünsün onlarla büyü yaptıranlar uğraşıyo onlarda musallat oluyor dedim. Yok hocaları felan varmista mista miş miş onlar gittikten sonra eşime bir daha annengile gittiğinde döküntü toplayıp gelme başıma diye kızdım. Tamam diyo gerçi yine toplayıp getirio. Kadın resmen piskolojmi bozdu ya. Hiı bir de elinde büyü varmış bu büyü de bir insana yapıyormuş o kişi evinden uzaklasiyormus bende hangimize yapacan bilelim de ona hareket edelim dedim. O yok bunu sevmediğim arkadaşıma yapcam dedi. Benden güldüm geçtim.

Son düzenleme:
Kızlar dün akşam gorumcem geldi. Oturmaya ilk başta benim bir bebeğim var ona sardı. Neymiş atlet bitane kazak iki tane giydirmis ben de atlet üstüne kısa kollu badi uzun kollu zibin ve takım halinde olan uzun kollu badi si ve yeleğini giydirdim ama Penye kalın değil hiçbiri bebeğim de rahat sonra hirkasini çıkardı. Kalın kazak giydirdi çocuk terden kıpkırmızı oldu. Boncuk boncuk terledi bebek sinir krizi geçirdi resmen. Ben de aldım kazagi çıkardım. Erkek çocuğu sıcağı sevmez dedim neymiş iki çocuk büyütmüş ben de onlar kız sıcağı sever dedim. Ayrıca ikinci çocuğum bu ve diğeri de erkek yani benimde ikinci evladım. O konu kapandı oylelikle.sonra kahve yaptım içtik fal bakio sen kocana büyü yaptirmis sin ters tepmis bana dönmüş bende ne zaman yaptirmis im soylede biliyim bide ne buyusuymus bozdirim diye güldüm. Eşim de büyü felan bana işlemez diye dalga geçti. Bu sefer muska yapılmış evine dedi. Bu sıralar benim ailem gelip gidiyo onları kast eder gibi bende benim ailem yaptir sa zararlarına iki çocukla başlarına kalırım. Sizinkiler yaptirsa yararına benden kurtulurlar zaten mutlu olmamızı istemiyorlar dedim. Esimde inanma şunlara dedi. Buyuyle uğraşıyorum diyen gorumcem büyü yaptıran benmisim sonunda bende allahtan başka kimsem yok ben ona dua ederim oda herkese ne gerekiyorsa yapar şirkcilerle işim olmaz dedim. Sonra işte cinler hakkında konuşuldu. Korkutuyorlar diye bende büyü yaptıran düşünsün onlarla büyü yaptıranlar uğraşıyo onlarda musallat oluyor dedim. Yok hocaları felan varmista mista miş miş onlar gittikten sonra eşime bir daha annengile gittiğinde döküntü toplayıp gelme başıma diye kızdım. Tamam diyo gerçi yine toplayıp getirio. Kadın resmen piskolojmi bozdu ya.
Gorumcene güzel cevaplar vermissin :-)

Hep böylemize takılacak ne var

Eşin de tınmamış boş verin

Cin büyüye cevabınız da oturmuş zaten

Yaşı büyükse üşüyor fikri çok

Ben saydıklarınızı okuyunca üstünü soydu sandım

Bana onlar da çok geldi benimki uzun kollu badi üstü penye tişört üstünde de maksimumu Yelek giydi Kv delirdi

Boş ver de geç huzurunu bozmaya değmez ver cevabı sussun

Aklınca sizi korkutacak, yildiracak sonra da benim niyetim ıyiydi amaaaaa diyecek sakın bu oyunlara gelmeyin siz sakin kaldikca daha da kudurur siz de eğlenmeye başlarsınız bu durumla bi zaman sonra

O değilde çocuk o kadar giydiril mi, bana daral geldi..senin giydirdiklerin bile fazla
Gorumcenle de mesafeli ol o zaman

7
Kızlar dün akşam gorumcem geldi. Oturmaya ilk başta benim bir bebeğim var ona sardı. Neymiş atlet bitane kazak iki tane giydirmis ben de atlet üstüne kısa kollu badi uzun kollu zibin ve takım halinde olan uzun kollu badi si ve yeleğini giydirdim ama Penye kalın değil hiçbiri bebeğim de rahat sonra hirkasini çıkardı. Kalın kazak giydirdi çocuk terden kıpkırmızı oldu. Boncuk boncuk terledi bebek sinir krizi geçirdi resmen. Ben de aldım kazagi çıkardım. Erkek çocuğu sıcağı sevmez dedim neymiş iki çocuk büyütmüş ben de onlar kız sıcağı sever dedim. Ayrıca ikinci çocuğum bu ve diğeri de erkek yani benimde ikinci evladım. O konu kapandı oylelikle.sonra kahve yaptım içtik fal bakio sen kocana büyü yaptirmis sin ters tepmis bana dönmüş bende ne zaman yaptirmis im soylede biliyim bide ne buyusuymus bozdirim diye güldüm. Eşim de büyü felan bana işlemez diye dalga geçti. Bu sefer muska yapılmış evine dedi. Bu sıralar benim ailem gelip gidiyo onları kast eder gibi bende benim ailem yaptir sa zararlarına iki çocukla başlarına kalırım. Sizinkiler yaptirsa yararına benden kurtulurlar zaten mutlu olmamızı istemiyorlar dedim. Esimde inanma şunlara dedi. Buyuyle uğraşıyorum diyen gorumcem büyü yaptıran benmisim sonunda bende allahtan başka kimsem yok ben ona dua ederim oda herkese ne gerekiyorsa yapar şirkcilerle işim olmaz dedim. Sonra işte cinler hakkında konuşuldu. Korkutuyorlar diye bende büyü yaptıran düşünsün onlarla büyü yaptıranlar uğraşıyo onlarda musallat oluyor dedim. Yok hocaları felan varmista mista miş miş onlar gittikten sonra eşime bir daha annengile gittiğinde döküntü toplayıp gelme başıma diye kızdım. Tamam diyo gerçi yine toplayıp getirio. Kadın resmen piskolojmi bozdu ya.

Esiniz ne dokuntusu toplayip getiriyor orayi anlamadim.

Gorumceniz hic normal gelmedi, nelerle ilgileniyor o oyle:KK47:

Esiniz mantikli bir adama benziyor verdigi cevaplardan oturu, siz de kaile alip cevap bile vermeye imtina edin ne bicim ithamlarda bulunuyor kotu niyetli kadin

Sen, söylenenleri söyleyene bakarak görmezden gelmeyi, hatta gerektiği yerde alaya almayı öğrenmediğin sürece, psikolojini bozmaya son sürat devam edersin.
Muska, fal, cin vb, hepsi palavra, hepsi yalan.
"Ben ne inanıyorum ne de korkuyorum", demelisin. Böylece, bir süre sonra duvara konuştuğunu hissedip pes edecektir.

7

Esiniz ne dokuntusu toplayip getiriyor orayi anlamadim.

Gorumceniz hic normal gelmedi, nelerle ilgileniyor o oyle:KK47:

Esiniz mantikli bir adama benziyor verdigi cevaplardan oturu, siz de kaile alip cevap bile vermeye imtina edin ne bicim ithamlarda bulunuyor kotu niyetli kadin
Ya işte her annesigile gittiğinde ablası felan ordaysa zorla bize gel bizde kal deyip duruyor. Sonra ben ugrasiyorum zaten dağınık insanlar. Ya dün akşam 1 saat oturdular. Heryerde şeker paketi felan vardı. Düşün 1 saatte böyle kaldığını düşünsene. Her kalmaya geldiklerinde cildiriorum ondan cagirmam bile eşim getirir.son geldiklerinde kanepemi kirdi çocukları biri 15 diğeri 12 yaşında koca kızlar. Büyük Afedersiniz pedini tuvalete öylece atar 6 yaşındaki oğlum gorcek diye aklım cikiyor 2 saatte bir tuvalet çöpü degistiririm 8 yıllık evliyim. Eşim ben den öyle bir şey görmediği için bilir benim yapmadigimi ama insan rahatsız oluyor

Son düzenleme:
Back
X