- 28 Eylül 2011
- 405
- 2
- 116
- 36
Aynen katılıyorum...
Açık yüreklilikle,doğru bir üslupla konuşabilmek en güzeli...
Susmak,içe atmak sorunları büyütüyor ve en önemlisi insanı hasta ediyor.
araya baskalarını sokmakta kötü kimseye anlatmayacaksın onun için :) Benim küçük yengem tartışmalarımızda abime anlatırmıs abimde gelip saçma sapan afilli afilli bana söylenirdi ama konu sapardı tartışmalarla alakası olmayan seyler en sonunda yengemle karar aldık tartışırsak kimseye söylemeden birbirimize söyleyecez diye nitekim daaha etkili sonuc aldık bi süre sonra hiç tartışmamaya basladık ben kendime ne alsam yengelerime de alırdım hiç yanımdan eksik etmemeye çalıştım onları sağolsun onlarda aynı sekilde bana davrandılar nitekim ektiğimi biçtim.Düğünüm oldu başka bir ile geldim 2 aydır her konusmamızda ağlarlar telefonda sanki o tartışan kavga eden biz değilmişiz gibi ama ben ya da yengem dallanıp budaklandırsaydı her tartışmayı şimdi düşman olurduk birbirimize nasılki burada yapıcı olmak yerine konu sahibini kışkırtan insanlar varsa bizimki de öyle olacaktı.
Benim görümcemlerle sorun yapmak istesem çookk şeyler var ama sallamıyorum tınlamıyorum cahilliklerine yasam tarzlarımızın farklılığına veriyorum çok sinirlenirsemde arayıp kendilerine söylüyorum asla eşime yansıtmam eşime yansıtırsam benm açımdan iyi olur ama onlar acısından kötü olur cephe alırız birbirimize ne gerek var ...
Yorum yapan arkadaslarım aynı seyleri yasamıs olabilirsiniz ama azcık polyannacılık oynayın bari ömür boyu yüzyüze bakacağınız insanlar bu kişiler arkalarından atıp tutup yüzlerine gülmeyi nasıl basaracaksınız:) çok merak ettim