görümceden dertli:))

zor canım ya allah yardımcın olsun benimde vardı öyle başımda evler çok yakındı sabah akşam bende naparım ne ederim herşeyden haberdi sabah azcık geç kalksam gelecek die kafamda bi şüphe daha yenimi kalktın diyecek die böyle hemen toplardım hemende gitmezdi yer içer daha olmadı kacasıda gelir öyle ama bi olay oldu 1 ay önce burdada paylaştım ondan sonra mesafe oldu bundan sonrada barışsakta yine mesafeli olcak seninde alah kötü bişey vermesin ama kolayından halledilecek bi olay olsa sende bi açılsan sonra senden kötüsü olmaz bütün yaptıkların unutulur hiç olmadı evinde huzurlu olursun aman çok zor valla başımda biliyorum allah kolaylık versin

ayy bı arkadasım var,nısanlanmıstı nısanlısı altlı ustlu otururuz evın anahtarı annemde de olur,gelır arada bakar yemek yapar falan demıstı(arkadasım calısırsa dıye)benım akıllı bıdık da gayet işvelı cılvelıı olur mu aşkımm ya bı gun cat dıye kapıyı actıgında bızı koltukta sevişirken gorurse demıstı o oldu ,adam hemen vazgectı :)) yolunu yapacaksın

ha bana gelınce benımkıde oglumun evı kırar kapıyı gırerım dıyordu benımde tepem atınca en sonunda,bak annneeee evım sana herzaman acık telefon et,haber ver kapıyı cal kapım hep acık ,ama benım annem de dahıl oyle oglumun evı kızımın evı kapıyı kırar gırerım dıyemez kımse o zaman bu kapı duvar olur ,o artık evlı burası bızım evımız dedım:) sonrasında her seferınde hala laf etsede (çaktırmadan göya)telefon edıyor,

görümcek bende de var,evlerden ırak,en son ne o benım evıme ne ben onunkıne dedım o oldu:) darısı başına,kapını bacanı ayır bacım

yok Allah tan benim evin anahtarı bende, yedek anahtar vardı annemlerde dursun demişti eşim, kabul etmemiştim
k.valideyede süper cevap 'o kapı duvar olur.. helal.

zor canım ya allah yardımcın olsun benimde vardı öyle başımda evler çok yakındı sabah akşam bende naparım ne ederim herşeyden haberdi sabah azcık geç kalksam gelecek die kafamda bi şüphe daha yenimi kalktın diyecek die böyle hemen toplardım hemende gitmezdi yer içer daha olmadı kacasıda gelir öyle ama bi olay oldu 1 ay önce burdada paylaştım ondan sonra mesafe oldu bundan sonrada barışsakta yine mesafeli olcak seninde alah kötü bişey vermesin ama kolayından halledilecek bi olay olsa sende bi açılsan sonra senden kötüsü olmaz bütün yaptıkların unutulur hiç olmadı evinde huzurlu olursun aman çok zor valla başımda biliyorum allah kolaylık versin

aynen yakın olunca hep tedirgin oluyorsun, evin derli toplu olmadımı gülüyor, dalgacı resmen, herkesin düzeni ayrı, kendi gibi olmamı istiyor.

doğrusu hiç hoşlanmıyorum insanın evine zırt pırt girilmesinden bu kadar içiçe vıcık vıcık yaşamaktan. Sonuçta herkesin kendi dört duvarı arasında bir özeli var.

kaynanalar zaten gelini hizmetçi görmekten başka ne işe yarıyor ki iyisi iyi kötüsü de kötü oluyor demek ki ,hep bi beklenti içerisindeler onlar yuvalarında mutlu olsun demiyorlar....Kocam benim,oğlum benim ,kızım benim gelin de işime baksın sözümden çıkmasın herşeyime koşsun...Geceden beri uyuyamıyorum zaten kv sinirimden hepsinden nefret ediyorum anne gibi olanlar hariç tabi

doğrusu hiç hoşlanmıyorum insanın evine zırt pırt girilmesinden bu kadar içiçe vıcık vıcık yaşamaktan. Sonuçta herkesin kendi dört duvarı arasında bir özeli var.

evdekileri sevsem, içiçe yaşamak hoşuma gider belki, ama onlardan nefret ettkten sonra, yaşamak bi yana görünce deli oluyosun.
özelde kalmıyor tabi.

Son düzenleme:
kaynanalar zaten gelini hizmetçi görmekten başka ne işe yarıyor ki iyisi iyi kötüsü de kötü oluyor demek ki ,hep bi beklenti içerisindeler onlar yuvalarında mutlu olsun demiyorlar....Kocam benim,oğlum benim ,kızım benim gelin de işime baksın sözümden çıkmasın herşeyime koşsun...Geceden beri uyuyamıyorum zaten kv sinirimden hepsinden nefret ediyorum anne gibi olanlar hariç tabi

anlayışlı insan herkese Allah nasip etsin. bazı insanlar var düşünceleride kendide saçma ve değiştrmekte mümkün değil. Allah onlardan uzak etsin..

Back
X