Ben herhangi birinin ve özellikle bu yakın çevremdeki bir kişi ise beğenip aldığı birşeyi almam.O almış beğenmiş.Hayırlı olsun derim. Çok mu beğendim bunu dile getirim
Bak benim yakın arkadaşım böyleydi hemde abartı şekilde.
O benden önce evli ben evlenince evime geldiğinde yok ben hiç beğenmedim genç evi olmuş dedi yahu 24üm ozaman:)
Mobilyaları benzer değiştirdi hepsini.
Perde diyosun ya aynından yaptırdı hah bu bide bana salak myamelesi yapıp şöyle kelebek modeller var onlardan yaptırdım dedi be salak benimki ya.
Yaptığım yemeği görüp telde bana anlattı şöyle güzel bi yemek var biliyo musun onu yapıyorum diye.
Cam fanusta eşim çiçek yolladı solunca içine mum doldurdum baktım almış aynını yapmış
Kıyafet hepsini aynı alır ben bıtiklerden giyinirim pişti olmayı sevmem benimle gelip sahibine nealırsa banada aynından ayır dedi :)
Ben neyaptıysa mobilya hariç hepsini kaldırdım .
Bigün tişörtü elbise olarak giymiş üstünde hırka neolduğu belli değil ben elbiseyi giydim bende senin montundan alıyım bari dedi ozaman patladım o esmer halinle saçını sarı yaptın evini kıyafetini aynı yaptın elbisenin tişört olduğunu mu bilicektim dedim.
Biz görüşmüyoruz geçen baktım yeni arkadaşlar bulmuş birinin dövmesi var buda yaptırmış diğerinin saçını taklit etmiş
Olay sana özgü değil yani egosu gelişmemiş insanlar özgüvenli insanları taklit edsr