görümcek ile çalışma hayatı

drdndrdn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
17
26
3
kızlar ben 9 yıllık evli bir anneyim.
eşim ve kardeşinin ortak şirketinde çalışıyorum 12 yılı aşkın süredir.
eşimin birde kızkardeşi var oda şirkette çalışıyor,neyse
işimi çok seven bir insanım severek isteyerek canla başla çalışırım
Üçüz çocuklarım var 5 yaşlarında. onlarla birlikte hayat o kadar zor ama yine de severek gelirim işime
Görümce denilen şahsa gelince, kimseyle iyi anlaşamayan karamsar sürekli şikayet eden en ufak bir şeyi dağlar yapan değişik bir tip.bu nedenle kimseyle anlaşamıyor, kardeşleriyle bile.
ben ise şirkette herkesle güle oynaya çalışırım, kimseyle bir derdim yok.
kimseyle anlaşamamasının sebebini ben gibi görüyor, güya ben herkesi dolduruyormuşum
sürekli agresif sürekli negatif bir insandır. yani onun yanında insanlar diken üstünde sanki onun olduğu ortamlarda sürekli üstümde değişik bir negatif elektrik olur anlam veremem
Beceriksizliği yüzünden hep kardeşlerinden azar işitir, kavga eder,
sonra tutar derki işte siz ona bağırmıyorsunuz da bana bağırıyorsunuz der.
iyi yaklaşmaya çalıştım olmadı , küstüm hiç konuşmadım olmadı ,nasıl davranacağımı şaşırdım
işimi çok seviyorum bırakmak istemiyorum ama bu insanla da hergün aynı ortamda yapamıyorum artık
şaştım kaldım ne yapacağımı bilemez oldum.

(başlık için daha önce birisinin görümcek diye başlığını gördüm ordan esinlendim yoksa sürekli kullandığım bir kelime değildir)

Eşinin de ortaklığı var o işyerinde sonuçta
Hayat karşı negatif bir insansa siz olsanız da olmasanız da sevilmez
Ben yok sayar işime gücüme bakardım, ciddi ciddi yok saymaktan bahsediyorum

yok saydım bir ara, sadece sabahları günaydın diyordum akşamları iyi akşamlar diyordum ötesine gitmedim
ama ekip halindeyiz mecburen ister istemez işle ilgili tartışmalar fikir alışverişleri oluyor.
yine mecburen konuşmalar oluyor başlıyor yine aynı döngü

Aman bırakın söylensin dursun,
Netice de eşiniz oranın ortağı,
12 yıldır ordasınız sizi yeni tanımıyorlar ,
Görümce yüzünden asala işimi bırakakmam

bellıkı sızın guleryuzlu sevecen yaklasımınızı kıskanıyor bu durumda en ıyısı mesafelı durmak gerektıgı kadar muhattab olmak bence.boyle negatıf ınsanlarla calısmak gercekten zordur kardeslerıyle bıle anlasamıyorsa sızınle anlasmasınıbeklemek bıraz gerip olurdu zaten bırakın kendı basına eğlensın :)

Umursama aldirma yani ciddiye alinacak birine benzemiyor anlattigina gore. Neden gereksiz yere enerjini dusuruyorsun ki?
Ucuzlerini de allah bagislasin bu arada:)
Esinle gorumcek yuzunden sakin aranizda problem cikmasina izin verme derim.

Bende bırakmak istemiyorum işimi seviyorum birde dünya hali 3 tane yavrum var iyi kötü bir tecrübem var yarın neler getirir bilemem,işsiz kalmak istemiyorum.

tek iyi şeyim herkes beni de çok iyi biliyor onu da ,
eşim de biliyor aramızdaki sorunu , eşim en büyük destekçim.
hatta bir gün eşim bunu işten kovdu resmen herkesin içinde bağırdı çağırdı ama
arsız sürekli aksi bir insan işte başedilecek bir yanı yok
eşimim bana söylediği; senin nasıl bir çalışan olduğunu çok iyi biliyorum sen olmazsan bunca işi kaç kişi yapamaz der,
ama o kızıda mecburen çektiğini söyler.

Esinin sana destek olmasina sevindim.
Karisini umursamayip kardes tarafi tutan erkeklerden olsaydi o zaman isin zordu.

Esinin sana destek olmasina sevindim.
Karisini umursamayip kardes tarafi tutan erkeklerden olsaydi o zaman isin zordu.

Öyle allaha şükür ama inan ki dışarıdan bakıldığında herkes görebiliyor aslında eşim olduğu için değil ,kardeşinin de günboyu ne olduğunu nasıl olduğunu görüyor beni de biliyor.

bende eşime sürekli şikayet edip dırdır eden biri olmak istemiyorum çoğu zaman patlıyorum bişey diyemiyorum.

Esin zaten goruyorsa sen bir sey deme canim.

Disarda firtina kopuyor diye evin icinde de firtina koparmaya degmez.

Yavrularinla esinle yuvanda mutlu olmaya bak. Mutlu bir yuvayi bulmak da zor kurmak da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…