kızlar ben 9 yıllık evli bir anneyim.
eşim ve kardeşinin ortak şirketinde çalışıyorum 12 yılı aşkın süredir.
eşimin birde kızkardeşi var oda şirkette çalışıyor,neyse
işimi çok seven bir insanım severek isteyerek canla başla çalışırım
Üçüz çocuklarım var 5 yaşlarında. onlarla birlikte hayat o kadar zor ama yine de severek gelirim işime
Görümce denilen şahsa gelince, kimseyle iyi anlaşamayan karamsar sürekli şikayet eden en ufak bir şeyi dağlar yapan değişik bir tip.bu nedenle kimseyle anlaşamıyor, kardeşleriyle bile.
ben ise şirkette herkesle güle oynaya çalışırım, kimseyle bir derdim yok.
kimseyle anlaşamamasının sebebini ben gibi görüyor, güya ben herkesi dolduruyormuşum
sürekli agresif sürekli negatif bir insandır. yani onun yanında insanlar diken üstünde sanki onun olduğu ortamlarda sürekli üstümde değişik bir negatif elektrik olur anlam veremem
Beceriksizliği yüzünden hep kardeşlerinden azar işitir, kavga eder,
sonra tutar derki işte siz ona bağırmıyorsunuz da bana bağırıyorsunuz der.
iyi yaklaşmaya çalıştım olmadı , küstüm hiç konuşmadım olmadı ,nasıl davranacağımı şaşırdım
işimi çok seviyorum bırakmak istemiyorum ama bu insanla da hergün aynı ortamda yapamıyorum artık
şaştım kaldım ne yapacağımı bilemez oldum.
(başlık için daha önce birisinin görümcek diye başlığını gördüm ordan esinlendim yoksa sürekli kullandığım bir kelime değildir)
eşim ve kardeşinin ortak şirketinde çalışıyorum 12 yılı aşkın süredir.
eşimin birde kızkardeşi var oda şirkette çalışıyor,neyse
işimi çok seven bir insanım severek isteyerek canla başla çalışırım
Üçüz çocuklarım var 5 yaşlarında. onlarla birlikte hayat o kadar zor ama yine de severek gelirim işime
Görümce denilen şahsa gelince, kimseyle iyi anlaşamayan karamsar sürekli şikayet eden en ufak bir şeyi dağlar yapan değişik bir tip.bu nedenle kimseyle anlaşamıyor, kardeşleriyle bile.
ben ise şirkette herkesle güle oynaya çalışırım, kimseyle bir derdim yok.
kimseyle anlaşamamasının sebebini ben gibi görüyor, güya ben herkesi dolduruyormuşum
sürekli agresif sürekli negatif bir insandır. yani onun yanında insanlar diken üstünde sanki onun olduğu ortamlarda sürekli üstümde değişik bir negatif elektrik olur anlam veremem
Beceriksizliği yüzünden hep kardeşlerinden azar işitir, kavga eder,
sonra tutar derki işte siz ona bağırmıyorsunuz da bana bağırıyorsunuz der.
iyi yaklaşmaya çalıştım olmadı , küstüm hiç konuşmadım olmadı ,nasıl davranacağımı şaşırdım
işimi çok seviyorum bırakmak istemiyorum ama bu insanla da hergün aynı ortamda yapamıyorum artık
şaştım kaldım ne yapacağımı bilemez oldum.
(başlık için daha önce birisinin görümcek diye başlığını gördüm ordan esinlendim yoksa sürekli kullandığım bir kelime değildir)