Gorumcek sinir ediyor beni

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
23
34
Merhabalar ben 2 aylik hamileyim esikisine gore daha hassasim yani artik gorumcemin herseye burnunu sokmasina cok sinirleniyorun cevabini verdigim halde rahatliyamiyorum canimi sikiyor elinde degil bebeklerim etkikenmesin istiyorum bu arada ikiz hamilesiyim. Esimle isim hakkinda konusuyoruz ben aslinda onun yaninda konusnak istemiyorum esim espili isimler soyluyodu bu atladi hemen sazan gibi sunu koyun bunu koymayin esimle ortak isimler begendigimiz isimleri bulmaya calisiyoruz diyorum ama o ismi sen soyledin diyo gorumcek birinede o koysun diyo ya ben zaten esimin fikrini aliyorum ortaligi karistirmaya calisiyo esine diyorum kapat konuyu sonra konysuruz dedim. Sonra bebeklerimin ulturason resimlerine bakip anneniz size iyi bakmazssa bana soyleyin diyo bende dedimki onlari hic kimse annesi kadar dusunemez dedim bisey diyemedi sustu. Bebebeklerimle ilgili karisan biseyler soylediginde kan beynime cikiyor. Bide ev meselesine karisti ayni gun esim dupleks evden bahsetti fiyatiyla ilgili biz dubleks ev istiyoduk cunku eskiden beri bu birden costu sinirli sinirli konuyo yok alinirmi dublekkerin catisi akiyo yok neye yariyo falan filan tmm fikir verebilir ama boyle bi tepki vermesine gerek yok. Bende cevabini verdim yine dedimki sen begenmiyosan kendine dubleks almazsin dedim cevabini aldi sustu bize karismaya hakki yok sonucta onceden cvp vermezdim yuz goz olmamak icin saten samimide olmuyorum nesafeli davraniyorum cocukkarim dogdugunda bana karisicagini sezdigim icin lafi yerine kiynaya calisiyorum haddini bilsin. Evlendigimden beri kuskanclikkari hic bi zaman bitmedi turlu seyler denedi yilan gibi aramiza sizmak icin gecen yaz 3 ay evimde kaldi yeni evliydim idare ettim beni kulladi 3 ay. nankorluklerini gordum. Biktim iyice bekar ve insallah tez zamanda bi koca bulur

Son düzenleme:
O ne öyle be.. Eminim kendi evlense tribleks de ister ona neymiş,çatısı niye aksın illa çatı katı mı olacak dubleks ev. Belli ki çekemiyor. Hiiç takma boşver hamilesin huzurlu huzurlu ol. Gül geç. Ay benimki de çekemiyo düğünümde gelinliğimin bi aksesuarı vardı iki taneydi. Tutturdu birini de ben takayım diyee. Benden üç yaş büyük bi insan bi de çocuk desen çocuk değil. Ölür müsün öldürür müsün. Sinir etmişti

Allah o kiskanc lanet gorumcelerin belasını versin susmaaa sakinnn sakin susma ben ettim sen etmee çatır catir ver cevabini

Aynen kizlar takmaya calisiyorum bebeklerim etkilenmesin diye bide esimin farketmenedinede uzuluyorum onun kiskancliginin acaba farkinda da bana mi belli etmiyo. Cevaplari guzel vermis miyim kizlar ? :))

Merhabalar ben 2 aylik hamileyim esikisine gore daha hassasim yani artik gorumcemin herseye burnunu sokmasina cok sinirleniyorun cevabini verdigim halde rahatliyamiyorum canimi sikiyor elinde degil bebeklerim etkikenmesin istiyorum bu arada ikiz hamilesiyim. Esimle isim hakkinda konusuyoruz ben aslinda onun yaninda konusnak istemiyorum esim espili isimler soyluyodu bu atladi hemen sazan gibi sunu koyun bunu koymayin esimle ortak isimler begendigimiz isimleri bulmaya calisiyoruz diyorum ama o ismi sen soyledin diyo gorumcek birinede o koysun diyo ya ben zaten esimin fikrini aliyorum ortaligi karistirmaya calisiyo esine diyorum kapat konuyu sonra konysuruz dedim. Sonra bebeklerimin ulturason resimlerine bakip anneniz size iyi bakmazssa bana soyleyin diyo bende dedimki onlari hic kimse annesi kadar dusunemez dedim bisey diyemedi sustu. Bebebeklerimle ilgili karisan biseyler soylediginde kan beynime cikiyor. Bide ev meselesine karisti ayni gun esim dupleks evden bahsetti fiyatiyla ilgili biz dubleks ev istiyoduk cunku eskiden beri bu birden costu sinirli sinirli konuyo yok alinirmi dublekkerin catisi akiyo yok neye yariyo falan filan tmm fikir verebilir ama boyle bi tepki vermesine gerek yok. Bende cevabini verdim yine dedimki sen begenmiyosan kendine dubleks almazsin dedim cevabini aldi sustu bize karismaya hakki yok sonucta onceden cvp vermezdim yuz goz olmamak icin saten samimide olmuyorum nesafeli davraniyorum cocukkarim dogdugunda bana karisicagini sezdigim icin lafi yerine kiynaya calisiyorum haddini bilsin. Evlendigimden beri kuskanclikkari hic bi zaman bitmedi turlu seyler denedi yilan gibi aramiza sizmak icin gecen yaz 3 ay evimde kaldi yeni evliydim idare ettim beni kulladi 3 ay. nankorluklerini gordum. Biktim iyice bekar ve insallah tez zamanda bi koca bulur

anammm 3 ay nasıl dayandın sen ya

Aynen kizlar takmaya calisiyorum bebeklerim etkilenmesin diye bide esimin farketmenedinede uzuluyorum onun kiskancliginin acaba farkinda da bana mi belli etmiyo. Cevaplari guzel vermis miyim kizlar ? :))

valla süpersiniz :21:
bende 2 tane var onlardan, sürekli eşimi aramalar, naptınız, ne zman yattınız, kaçta kalktınız, ne yediniz, nereye gittiniz herşeyi merak ederler tam dedikoducu tipler.
ve bişey söylediklerinde ben böyle kalıyorum :KK57: hiç aklıma bişey gelmiyo biraz sizden tiyo almam lazım sanırım :KK58:

Çok yüz göz olmuşsunuz.
O söylüyor siz cevap veriyorsunuz.
Susturdum diye de övünüyorsunuz.
i
napiyim peki siz soyleyin? O konussun susuyum mi karismasina izin mi veriyim sustu iste cvabin karsinda bisey diyemedi daha ne olsun. Peki siz olsan napardiniz?

Kv'n olur. Sorun olur.
Eltin olur. Sorun olur.
Gorumcen olur. Sorun olur.
Ne gorumce ne eltin olur. Bu sefer esin tek cocuk diye kv kp daha da ustune duser.
Ee napak? Esimiz kimsesiz mi olsun? :110:

işte herkes yerini bildikten sonra sorun olmaz ama herkes üstüne vazife olmayan şeylere burunlarını sokarsa sonuç olarak gelin kv den görümcekten nefret eder. bi gelinin makyajına (kendisine zamanında izin verilmemiş diye) kv karışırsa kocası izin verdiği halde bizde kv istemeyiz:KK62:

Kv'n olur. Sorun olur.
Eltin olur. Sorun olur.
Gorumcen olur. Sorun olur.
Ne gorumce ne eltin olur. Bu sefer esin tek cocuk diye kv kp daha da ustune duser.
Ee napak? Esimiz kimsesiz mi olsun? :110:
Valla bi arkadaşım var 1.eşinin ailesi yüzünden boşndı dedi ki ailesi olan biriyle evlenmicem.Sonra gitti yetiştirme yurdunda büyüyen biriyle evlendi :KK70:Kız o kadar mutlu ki :KK70:Tercih meselesi arkadaşım :KK70:

Ay ne insanlar var ya .. amaclari ne bu psikopatlarin.. bendede vardi eski gorumce yetmedi birde annesi..vallahi kaynana gorumce bir olup yuvamin icine ettiler lakin bakiyorumda eski gorumceye eski kv hic bisey olmuyo .. neden bu insanlar huzurumuzu bozdukca kalkiniyorlar.. neden yaptiklarinin karsiligini alamiyorlar ..

i
napiyim peki siz soyleyin? O konussun susuyum mi karismasina izin mi veriyim sustu iste cvabin karsinda bisey diyemedi daha ne olsun. Peki siz olsan napardiniz?

Onunla aynı seviyeye inmezdim.
Cevap alamayınca bir daha karışacağını sanmıyorum.
O söylüyor siz söylüyorsunuz ve zıtlaşıyorsunuz..
Çok cevap vermek istersem de bu konuda fikrini sormamıştım der geçerdim..

X