Görümcekler

Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Parasıda kendileride uzak dursun dertsiz başına dert arama

Valla benim kayinvalidem bana daire verdi. Uzerime degil ama yani onlarin ama bize dusen hak . Yani bize verdiler oturun diye. Kendi evleri var sukur. Bide ustune koyden moyddn tereyag mereyag findik nar ne varsa verir. Utaniirim ama ne yapcagimi da bilmem. Sonucta bana harcamak zorunda degil bir emeklileri var. Bide gorumcem yardimci oluyor. Kimse bana birsey vermek zorunda degil. Mesela ilk evlendigimde bina yeni yapilmisti. Kendi oturdugu daire dublex. Evlenmeden bana sordu esim. Istemiyorum dedim kimseyi evinden edip oturamam ben . Bana normal.daire yeter dedim. Simdide ilerde daireyi atiyorum kizina verse hic gocunmam ki gocunma gibi bir mesele hakkim bile olamaz. Cunku hakki. Cunku kiz alinterini hep ailesine akitiyor ben bile gonderdigi erzak vs seylerden nasibimi aliyorum. Ondan bile utaniyorum. Hatta karsiliginda ne yapsam diye dusunuyorum bir hediye gibi ama halen bulamadim belki ceyizine destek olurum evlenirken.
Siz ne kadar güzel yürekli, aklı başında birisiniz mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun keşke sizin gibi insanlar daha çok olsa....

Olan olmuş yapılan yapılmış alınan alınmış. Siz önünüze bakın ve kendi paranızı kendiniz kazanın. Allah versin ben yiyim. Allah verdiği zaman en güzelini veriyor. Kafasındayım. Çalışırım çabalarım kendi paramı yerim. Eşim sağlıklı ben sağlıklıyım. Başkasından alayımda sonra lafmı işiteyim. Kimse laf etmese bile ben rahat yiyemem. Eşimin kazancını bile alın teri var diye düşünerek harcarım. Kv ufak birşey aldırdığımda bile parasını vermek isterim. Ben siparış verdiysem parasınıda vermeliyim. Adaletsizliğe bende karşıyım. Adaletsizlik yapıyorsa kendi sorunu benim değil. Oğul onun gelin onun vicdan onun para onun.
Çalışırız kazanırız kendi yağımızda kavruluruz.

Back
X