Görümceler sonunda bunu da yaptı çocuklarımı reddetti

Öyle şey olur mu. Siz tartışsanız bile onlar çocuk nasıl bir zihniyet taşıyor bu insanlar anlamıyorum. Bende halayım ve Allah bağışlasın 3 tane yeğenim var. Kendi çocuklarımdan hiçbir zaman ayırmadım onları. Tamam belki bir kırgınlığımız olmadı gelinimizle aramızda ama olsaydı da fark etmezdi. Onlar benim yeğenlerim sonuçta.

Her şeyi bir kenara bırakın, isteyen sizi ve çocuğunuzu sahiplenmesin. Onlar için dünyaya getirmediniz onu, sizden bir parça yeşersizn diye geldi o bu dünyaya. Ne halasına ne de başkasına muhtaç sizden ve babasından başka.

Diyorum ya bırakın isteyen istediğini düşünsün ve uygulasın. Sizin tek düşünceniz, iyi bir evliliği sürdürmek ve bebeğinize sonsuz sevgi göstermek olsun.

Başka hiçbir şeyi umursamayın.

Canım öncelikle iki konu açılmış sanırım yanlışlıkla. Öbürünün başına bu konuya değil diğerine cevap verin gibi bir şey yaz da insanlar bölünmesin. Öbürü kapanır zaten.

Konuna gelince görümceler ayıp etmiş. Ben de kardeşimi ağlattığı için kendi öz kuzenimi sildim hayatımdan ama facebooktan ergen ergen hareketler sergilemedim. Çocuğunu olaya karıştırmadım. Cidden insanların çok boş vakti var sanırım, facebookta anlamsız triplere girebildiklerine göre. Sen canını hiç sıkma. El kadar çocuklara saçmalayan insanları sadece Allah'a havale et. Eşin de bunların farkındaysa sana daha da yakınlaşacaktır. Sen hanımefendiliğini bozma.

cnm zaten olay o hanimefendilikte. cvp vermiyorum kudurdular. eminim etki tepki beklediler. o yüzden yazdılar ama gene muhatap olmadım sessiz kaldım :)))))))

Düğüne gelmediler mi yani, orası çok garipmiş. Sizi baştan mı istemiyorlardı? Başka problemler mi oldu, bir de görümcenle mesajla neden kavga ettin?

Senin çocuğunu sevmezlerse sevmesinler. Beni 14 yıl aynı evde yaşadığım koyun koyuna uyuduğum halam reddetti. :) Babamla kavga etti. Babamla kavga etti diye de bütün suçu anneme attı. Hep o kadının başının altından çıkıyo yoksa abim beni sever diye dedikodu yaymış. O lafları çıkarmamış olsa görüşürdüm ama annemi ezip gidemem. O da beni aramıyor zaten. Eksiklik hissettim çünkü hayatımın büyük bir bölümünü oluştururdu. Anneme anlatamadığım ne varsa her şeyimi bilirdi. Ailede genç kızlara her konuda yardımcı olucak bi kadın vardır ya o halamdı.

Varsın sizin çocuğunuz hala sevgisi görmeyiversin. Bilmezse eksiklik de hissetmez. Siz de görümce kaprisiyle uğraşmayın.

cnm oğulları çalışıp parasını ona versin evlenmesin diye istemediler. Eşimi evden kovdu babası. benle alakası yok beni tanımıyorlardı. benim yerimde kim olsa farketmezdi. diğer çocuklara da aynını yaptı evlendirmek istemedi. paralarını yemek için. sırf para için

anlamıyorum eşimin aileside benim kara yılan olduğumu sanıyor ilginç. ben eşime hep derim benim yüzümden tartışma slm ver benim yüzümden küsme , ara sor, inanırmısın anneler gününde aratırdım zorla yada hediye alır yolardım eşimi ve çocukları. çünkü ben Allahtan korktum oğullarım evlenince kötülük bana döner dedim iyi olmaya çalıştım ama yaranamadım

Öyle şey olur mu. Siz tartışsanız bile onlar çocuk nasıl bir zihniyet taşıyor bu insanlar anlamıyorum. Bende halayım ve Allah bağışlasın 3 tane yeğenim var. Kendi çocuklarımdan hiçbir zaman ayırmadım onları. Tamam belki bir kırgınlığımız olmadı gelinimizle aramızda ama olsaydı da fark etmezdi. Onlar benim yeğenlerim sonuçta.

işte tamda bende buna üzülüyorum çocukların ne günahı var (tartışmada ceviz kabuğunu doldurmaz ikimizde alınganlık ettik)

Back
X