Görümceler tamam sıra kayınvalidemde 😂

Yazmışsınız da boşanmış erkek defoludur diye kadınlar da az değil hani. Buraları okumadan önce bilmezdim ama ne kadınlar var. Kıskanç, eşinin teline kadar okuyan-hem de erkek arkadaşları ile mesajlarını hatta annesi ile mesajlarını- cebindeki beş kuruşa kadar karışan, ailesinden koparmaya çalışan, cani dışarı çıkmak istediğinde karışan, magazin sayfalarına bakmasına karışan, yoktan yere surat asıp trip yapan... ohoo say say bitmez...Yani öyle şeylerle bana gelseler ben boşarım yani... Onun dışında normalde muhatap almayacağım oturup iki çift laf etmeyeceğim tipleri birinin kardeşi anası diye hoş görüp üstüne alttan alamam. Yani bazı kadınlara da çok şaşırıyorum. Gelmişiz kaçıncı yüzyıla hala yok görümce yok elti kaynana yok aile apartmanı... Bir de bunları çekenlerin bazıları okumuş oluyor ya tam saç baş yolmalik... sorsan okumak bunlara vizyon katıyormuş. Üniversite okuyunca vizyon oluyormuş da karşıdaki de okumuş olsa daha mismiş... sonra da gidip eltim vana göz süzdü, görümcem parmağını salladı falan da filan... Aslında acayip yazasım var da böyle gorumceli kaynanali konulara kendimi tutuyorum hep ama nereye kadar bazen azıcık kaçıyor ayar. Bu az kaçmış hali azıcık.

Uuu daha şehir dışındaki görümce,
Bu görümcelerin nasıl başlıktaki gibi tamam olduğu, bir de kayınvalide var.

"Uzun oldu, gözlerimiz kanadı." demeye fırsat da kalmadı. :63:
Bekle ki ara bitsin...

Sehir disindaki gorumc
Son cümlesiyle akıllarda merak uyandıran sayın üye objektiflere gri yakalanarak hayranlarını üzdü
Başka bir dertlinin sayfasında buluşmak dileğiyle dermangiller
Hoşça kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız:kahve:

Merhaba kızlar forumu sürekli disaridan takip ediyordum yeni üye oldum. Yazım yanlışlarım olursa şimdiden ozurdilerim. Hemen konuya girmek istiyorum ☺. Bir yıl önce kısa bir flörtümden sonra severek evlendim. Eşimin ikinci evliliği benimse ilk. Daha onceden nişan atmıştim sadece. Eşim bundan 4yıl once kısa bir süre evli kalıp anlaşmazliktan dolayi bosanmiş. Çocuk vs yok. Şimdi asıl konuya gelmek istiyorum, iki birbirinden felaket görümcem var. Biri boşanmış fesat 20yasinda bir kızı var onada görümcelik yaptırmaya çalışıyolar akıllarınca. Diğeri başka şehirde evli ama heryere yetişen biri. Yaş olarak benden baya büyükler. En büyük görümcem(boşanmıs olan) neredeyse annemle yaşıt aralarında 5yaş var 52yaslarinda. Diğer gorumcemde 50yasinda hiç çocugu olmamiş. Eşimlede aralarında 15yaş var en büyük görümcemle. Bu ikisi hatta üç görümce diyeyim fasulye görümcemde (kızı) nişanlılığımızdan beri yapmadıklarını bırakmadılar. Eşimin ağzından laf alıp kavgalarımıza dahil olup sorunlari ögrenme meraklarından tutun beni nişanliyken buyuk gorumcem evine yemege davet edip eşimin eski karisinla ne kadar abla kardes gibi oldugunu anlatmasindan tutun tam nişanda napilcagi konusulcakken sanki onlarla evleniyomusum gibi kadın kadına konuşalım diyip esimi konusmaya istememe ragmen kizinla gezmeklere yollamaya calismalar, eşime benle ilgili surekli konuşmalar kızımı kıskanıyor diye ortalığı velvereye vermeler vs vs. Nişanlıyken bunlara bagirip cagiriyordum eşime sürekli konusup kavgalar ediyordum. Nişanı atmayı dusundum ama eşim bu gorumcelerimin disinda anlasabildigim uyumlu beni seven ve benim sevdigim biri o yuzden devam ettim. Dugun gununden once buyuk gorumcemle o anlik bariş ilan ettik cunku ele güne karşı kusluk olurmuymus. Evlendim. Buyuk gorumcemle onun kizi olan fasulye gorumcemin dertlerini yavaş yavaş anlamaya başladim. Boşandigi için ve eski esi pinti olup para kopramadigi icin benim eşim bekarken onu somurmusler. Benimle evlenince otomatikman paranin kaynagi gitti. İyice azitmaya basladilar. Surekli beni arayip esimle aralarinda gecen tatsiz olaylari anlatip herseyden küslük cikarip herşeye alinip bizimde tadimizi kacirmaya calistilar orali olmadim. Sehir disindaki gorumc
Cnm gerçekten evlenince copsuz üzüm lazımmış ah bu gorumceler Kaynanalar keşke dilleri kopsa bende hamileyim pisikolojik sıkıntılarım var buna rağmen bir haftadır babasının evine gelip eşimin ısrarıyla evimde kalan görümce ya tamamen kesmek yada sıkı bir mesafe koymak gerek eşlerin aileye haddinden fazla düşkün olması çok zorrrr Allah yardım etsin inşallah sanada

Back
X