Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah uzak etsin bu kadinlaei. siz bebeginize odaklanin. Esiniz gelme diyorsa gitmeyin gecerli bir bahaneiz var. Bebeginiz var. Allah saglikla kucahiniza almayi nasio etsin
Eşinizin ablası, düğünde altınlarınıza el koysun, sonra gelip zorla bileziklerinizi alsın, annenizi arayıp koca kadını azarlasın.
Hiç yardımı dokunmadığı gibi, evinize herşeyin ucuzunu alsın diye baskı yapsın. Tam psikopat
Tehlikeliii, bence özür dilese bile görüşmeyin. Niye bu kadına evinize girip çıkma iznini tanıyacaksınız ki?
Tüm bunlar olurken kimse sizin arkanızda durmamış. Kızım sen sıyırdın mı, napıyorsun? Delimisin, hırsız mısın dememiş.
Siz de KV ve diğer görümceye açık açık, onun bulunduğu ortama asla girmem diyin. Eşiniz de gitmesin bence.
Eve geldiğinde vermedim zaten dugunun ustunden 1 ay gecmesine ragmen her gun annemi aradi her gunnn resmen yildirma politikasi uyguladi annem en sonunda bu bilezikleri ver kurtul vermezsen sana hakkimi helal etmiycem bu kadinla daha fazla ugrasamam ben dedi. Arsızla başa çıkılabilir mi ?
Yok eşim dolduruşa gelen bir tip değil benide çok sevip sayar Allah razı olsun. Birde şöyle birşey var kucuk gorumcemde orada olacak o bize gelecek pesine ablasini takip getirirse kizilca kiyamet o zaman kopar diye dusunuyorum.
benim de kaynım ve eltim, senin görümce gibiler. görümceler bana geldikleri birgün eltimi de getirdiler, emrivaki yaptılar yani.
surat astım tüm gün. evden kovmadım ama uğurlarken "bir daha böyle bir emrivaki yapan olursa, asla gitmem gelmem, gitmesin gelmesin" dedim. o gün ilk ve son oldu.
madem dolaylı yoldan ikna etmek istiyorlar. sen açık sözlü ol ve gerekeni söyle.