Selam kızlar bir konuda görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden tşkler....
Evlendiğim günden beri görümcelerimden hiç sıcaklık görmedim yada bi ablalık yakınlık.
Ama fıtratım gereği ben bildiğmden şaşmadım aramamalarına sormamalarına kına ma düğünüme misafir gibi gelmelerine rağmen.
Bu arada acaba istenmiyen gelin miydin sorusuna cvp vereyim...
Hayır bilakis istenendim.
Sanırım giyim kuşam genel anlamda modernliğimden ödün vermediğim için yani yanlış anlaşılmasın aşşağılamak hor görmek değil.
Sadece onlar gibi giyinip onlar gibi olmadığım için...
Üstüne birde bir kv var düşman başına o kuya hiç girmiyeyim merak edeniniz olursa eski konularıma bakabilir.
Kv min beni onlara kötülemesine iftiralar atmasına yalanlarına hep inandılar iyice bilendilerr.
Hiç muhattap olmadım.
Hep laf çarptılar hele bir tanesi alttan alta laf çarpıcam diye resmen mastır yapıyor.
Kv min attığı iftiralar yüzünden büyük görümcem eşimi aradı karşısında çoçuk varmış gibi bağırdı çağırdı azarladı.
Eşimde sanki iftira değil de gerçek miş gibi cvp bile vermedi.
O esnada bende sinirlerime hakşm olamiyıp açtım ağzımı yumdum gözümü.
Sonra çok üzüldüm keşke girmeseydim aralarına diye geçirdim ve aradım söylediklerimde haklıyım yaşından ötürü sesimi yükselttiğim için afedersin abla dedim.
Sonra eşim ablaları ile konuşmuş annem hatalı olan iftiralar ile aramızı bozuyor grçkten eşim de üzülüyor ve suçsuz diye konuşmuş.
Bu konuşmadan sonra.
Şey demiş eşime görümcem ah annem hep aramıza soğukluk soktu ne sorunumuz var ne yaşadık sanki.
Ve bu konuşmalardan sonra beni evliliğim boyunca hiç aramayan görümcem 2 dir arayıp soruyor.Belli buzları eritmeye çalışıyor yani kendikerinin oluştrdukları buzları diğer görümcem hamileyim diye güzel yemkler gönderiyor.
Her şeyi affedebilirimde şeyi affedemiyorum bir düşğk yaşadım küretaj oldum geçmiş olsun demediler bir tlfonu çok gördüler ki.
Bu memlekette ne annem ne kardeşim ne bir akrabam var tek bıraktılar.
Çok şükür ki şimdi hamileyim kavga gürültü kalmasın artık istiyorum .
Ama şuan anlatmadığım o kadar çok kötülüklerini gördüm ki içim bir türlü açılmıyor.
Ama bir yandan da bebeğini huzursuz ortamda yetiştirme bak hatalarınıda anladılar diorum.
Bir yandan da yaptıkları iftiraları aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Kardeşimm evlendi aramadılar.
Yengem öldü başın sağ olsun demediler.
O kadar ailemşn yanına gittim geldim bir kere gttin mi kaldınmı diiye sormadılar.
Güzel bir şey alsam giyinm burun kıvırdılar
Bir şey olduğunda doğrusu buaslında diye fikrimi sölediğimde ne çok biliyon diye burun kıvırdılar.
Daha bir çok örnek ben ne yapmalıyım şimdiii sizce nasıl davranmalı???
Eşim de tutturmuş seni annemlere bırakayım bir 10 gün kal diye.
Eşim çok istiyor diye tm dedim ama bikmiyorum.
Görümcelerde çok yakın gidersem her gün karşılaşıcaz ...
Gitmeli mi....
Konuşmalımı ...
Napmalı bilmiyorum...
Evlendiğim günden beri görümcelerimden hiç sıcaklık görmedim yada bi ablalık yakınlık.
Ama fıtratım gereği ben bildiğmden şaşmadım aramamalarına sormamalarına kına ma düğünüme misafir gibi gelmelerine rağmen.
Bu arada acaba istenmiyen gelin miydin sorusuna cvp vereyim...
Hayır bilakis istenendim.
Sanırım giyim kuşam genel anlamda modernliğimden ödün vermediğim için yani yanlış anlaşılmasın aşşağılamak hor görmek değil.
Sadece onlar gibi giyinip onlar gibi olmadığım için...
Üstüne birde bir kv var düşman başına o kuya hiç girmiyeyim merak edeniniz olursa eski konularıma bakabilir.
Kv min beni onlara kötülemesine iftiralar atmasına yalanlarına hep inandılar iyice bilendilerr.
Hiç muhattap olmadım.
Hep laf çarptılar hele bir tanesi alttan alta laf çarpıcam diye resmen mastır yapıyor.
Kv min attığı iftiralar yüzünden büyük görümcem eşimi aradı karşısında çoçuk varmış gibi bağırdı çağırdı azarladı.
Eşimde sanki iftira değil de gerçek miş gibi cvp bile vermedi.
O esnada bende sinirlerime hakşm olamiyıp açtım ağzımı yumdum gözümü.
Sonra çok üzüldüm keşke girmeseydim aralarına diye geçirdim ve aradım söylediklerimde haklıyım yaşından ötürü sesimi yükselttiğim için afedersin abla dedim.
Sonra eşim ablaları ile konuşmuş annem hatalı olan iftiralar ile aramızı bozuyor grçkten eşim de üzülüyor ve suçsuz diye konuşmuş.
Bu konuşmadan sonra.
Şey demiş eşime görümcem ah annem hep aramıza soğukluk soktu ne sorunumuz var ne yaşadık sanki.
Ve bu konuşmalardan sonra beni evliliğim boyunca hiç aramayan görümcem 2 dir arayıp soruyor.Belli buzları eritmeye çalışıyor yani kendikerinin oluştrdukları buzları diğer görümcem hamileyim diye güzel yemkler gönderiyor.
Her şeyi affedebilirimde şeyi affedemiyorum bir düşğk yaşadım küretaj oldum geçmiş olsun demediler bir tlfonu çok gördüler ki.
Bu memlekette ne annem ne kardeşim ne bir akrabam var tek bıraktılar.
Çok şükür ki şimdi hamileyim kavga gürültü kalmasın artık istiyorum .
Ama şuan anlatmadığım o kadar çok kötülüklerini gördüm ki içim bir türlü açılmıyor.
Ama bir yandan da bebeğini huzursuz ortamda yetiştirme bak hatalarınıda anladılar diorum.
Bir yandan da yaptıkları iftiraları aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Kardeşimm evlendi aramadılar.
Yengem öldü başın sağ olsun demediler.
O kadar ailemşn yanına gittim geldim bir kere gttin mi kaldınmı diiye sormadılar.
Güzel bir şey alsam giyinm burun kıvırdılar
Bir şey olduğunda doğrusu buaslında diye fikrimi sölediğimde ne çok biliyon diye burun kıvırdılar.
Daha bir çok örnek ben ne yapmalıyım şimdiii sizce nasıl davranmalı???
Eşim de tutturmuş seni annemlere bırakayım bir 10 gün kal diye.
Eşim çok istiyor diye tm dedim ama bikmiyorum.
Görümcelerde çok yakın gidersem her gün karşılaşıcaz ...
Gitmeli mi....
Konuşmalımı ...
Napmalı bilmiyorum...