Kızlarbir olay anlatıyım şimdi size.
5 yıldır evliyım ben 5 yıl once nişanlıyken ev için tül perde bakmaya gittik 4 görümcem ve annemle beraber neyse ben begendiklerimin siparişini verdim yatak odası tül perdesi oturma odası salon felan filan 10 gün sonra hazır dedi mefruşatcı ok. dedim
aradan 10 gün geçti bide ne göreyim benim salon perdem benım begendiğim değil yatak odasınınkiyle aynı sadece renk değişikliği var.mefruşatcıyı aradım bu benim perdem değil dedim yok hayır siz istediniz dedi.herhalde karışıklık oldu dedim baktım odaya ya yakıştı fena olmadı çok olayı karıştırmadım.
Evlendikten bir yıl sonra görümcem dediki perdelerini değiştirmiştim kızdınmı? hiç görümcelik yapmazsam aklımda kalacaktı bende böle yapıyım dedim dedi tabi gülerek.....(kendisiyle aynı şehirde değiliz bir yıl sonra yeni gormüştü beni)
yok dedim abla niye kızıyım canın sağ olsun yap sen görümceliğini dert olmasın içine
O zamn neyse demiştim ama şimdi her perdeleri yıkamamda cam silmemde aklıma geliyor ve ne kadar iyiyymişim vakti zamnında diyorum kendi kendime
Demekki zamnla birikiyor başları probelm değil yani..Çok samimi olmayacaksın görümce kısmıyla
kesin değiştirirdim öğrendikten sonra o perdeleri