uymuyorum ama sessizde kalmak istemıyorum..Uymayın hiç. Edepsizmiş.
Size 'çekil şuradan, dokunma' dediğinde sessiz kalmak veya onun tarzı çarpıcı bir cevap bulmak zorunda değilsiniz ki.kızlar anlam veremiyorum .
sürekli laf sokuyor. bir şey oluyor gereksiz bir kahkaha patlatıyor sohbet esnasında.
abisine sürekli bir laf söyleme durumu. Sürekli başkasının üzerinden buldumcuk oldu bunlarda diye bize laf çarpıttırıyor. Eşim 41 yaşında ben 34.
sürekli dediğini yaptırtma derdinde yapmayınca bir tripler de. bakışlarını devirmeler. yap et giy tarzı konuşmalar.
konusma tarzı öyle evet annesine bile sen çekil şurdan diyor bana garip geliyor ve benimle böyle konuşmasını da istemıyorum açıkçası.
her şeyi bilme her şeye karışma durumunda. bu yuzden yakınlık kuramıyorum surekli mesafe var aramızda.
Gittiğimiz zaman konusuyoruz o kadar . laf sokmalarına nasıl karşılık veririm. geçen herkesin içinde senin yaşın 11 mi diyor :) tövbe allahım ya gülüp geçtim ama sonradan kendime sinirlendim neden cvp vermedim diye.
Çekingenlik yok ama bu durum acayip sinirime dokunuyor neden üstünlük kurma durumunda anlamıyorum illa yönlendirecek.. bana da arada çekil şurdan dokunma fln diyip duruyor. Cvp vermiyorum ama ne kadar dayanıyorum bilmiyorum. bende hazır cvplıkta yok yani o an lafı geri vurma kısmnı bi turlu beceremıyorum. nasıl davranmam gerekiyor? Eşime anlatıyordum sonra baktım tartısmaya başladık. olay buyuyor anlatmayı kestim. ne yapmalıyım ya davranış duruş olarak..
ya evet çok haklısın ve bunu öyle guzel bir şekilde yapıyor ki kimse farkında olmuyor. eşime söyluyorum ben görmedim duymadım diyor ama hallederim diyor ama onun değil benm halletmem lazım.laf sokturtmayınn kendınıze arkadasım
hadsızlık mı ettı o anda hemen sert bır sekılde kımseye saygısızlıgı kaldıramam saygısızlık yapmam bana da saygısızca konusulmasına ızın vermem. benımle kımse boyle konusamaz demenız gerek ınsanlara net konusmaz soyledıklerını altdan alırsanız hakaret etmeye devam ederler
bu sahıs demek kı terbıyesız sızde sıze terbıyesızlık yapılmasına ızın vermeyın kendı kul hakkınıza gırmeyın . o kım kı sızınle bu sekılde konusabılıyor
yoo esınıze hıc soylemenıze bıle gerek yok kac yasına gelmıssınız evlenmıssınız eşiniz velınız degıl baaak gordun mu demenız kendınızı ıspatlama cabası gıbı gorulurya evet çok haklısın ve bunu öyle guzel bir şekilde yapıyor ki kimse farkında olmuyor. eşime söyluyorum ben görmedim duymadım diyor ama hallederim diyor ama onun değil benm halletmem lazım.
ya evet çok haklısın ve bunu öyle guzel bir şekilde yapıyor ki kimse farkında olmuyor. eşime söyluyorum ben görmedim duymadım diyor ama hallederim diyor ama onun değil benm halletmem lazım.
İlişkilerde üçgen kurmayın, kötü olan siz olursunuz...ya evet çok haklısın ve bunu öyle guzel bir şekilde yapıyor ki kimse farkında olmuyor. eşime söyluyorum ben görmedim duymadım diyor ama hallederim diyor ama onun değil benm halletmem lazım.
Benim küçük görümceye benziyor ben açıkçası hiç umursamıyorum o da kuduruyorkızlar anlam veremiyorum .
sürekli laf sokuyor. bir şey oluyor gereksiz bir kahkaha patlatıyor sohbet esnasında.
abisine sürekli bir laf söyleme durumu. Sürekli başkasının üzerinden buldumcuk oldu bunlarda diye bize laf çarpıttırıyor. Eşim 41 yaşında ben 34.
sürekli dediğini yaptırtma derdinde yapmayınca bir tripler de. bakışlarını devirmeler. yap et giy tarzı konuşmalar.
konusma tarzı öyle evet annesine bile sen çekil şurdan diyor bana garip geliyor ve benimle böyle konuşmasını da istemıyorum açıkçası.
her şeyi bilme her şeye karışma durumunda. bu yuzden yakınlık kuramıyorum surekli mesafe var aramızda.
Gittiğimiz zaman konusuyoruz o kadar . laf sokmalarına nasıl karşılık veririm. geçen herkesin içinde senin yaşın 11 mi diyor :) tövbe allahım ya gülüp geçtim ama sonradan kendime sinirlendim neden cvp vermedim diye.
Çekingenlik yok ama bu durum acayip sinirime dokunuyor neden üstünlük kurma durumunda anlamıyorum illa yönlendirecek.. bana da arada çekil şurdan dokunma fln diyip duruyor. Cvp vermiyorum ama ne kadar dayanıyorum bilmiyorum. bende hazır cvplıkta yok yani o an lafı geri vurma kısmnı bi turlu beceremıyorum. nasıl davranmam gerekiyor? Eşime anlatıyordum sonra baktım tartısmaya başladık. olay buyuyor anlatmayı kestim. ne yapmalıyım ya davranış duruş olarak..
geçen herkesin içinde senin yaşın 11 mi diyor :)
"Ben senin çocuğun değilim, benimle yerini bilerek konuşursan güzel olur" de meselabana da arada çekil şurdan dokunma fln diyip duruyor.
dunku konu neydı kı konu baslıgı ne bakmak ıstedımBu görümce kaç yaşında?
Bana çekil surdan diyen birine okkalı bir cevap yapıştırmama gerek yoktur, o an tepkim onun için oldukça yeterli olur. En azından hayırdır benimle problemin nedir deme aşamasına gelirim.
Dünkü konuyla bağlayınca bir de görümceden dinleme isteğim arttı. Bana o konuda eş ailesine takıksınız gibi geldi.
"Eşimin davranışları" konu.dunku konu neydı kı konu baslıgı ne bakmak ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?